Karilka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kara wpisz nas na liste!:mad: Karilka i Dolaro - domek na 100% ..przy czym liczba może sie zwiększyć i ludzióf i piesóf
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Estera napisał(a): Ale Wy jesteście milulllutkie :loveu: Basia jaki fałsz masz na myśli? :diabloti: so sweet:loveu: nieczyste śpiewanie rzecz jasna:diabloti:
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Ja nie bede miała normalnych wakacji :( Zdefiniuj normalne wakacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Okamia napisał(a):Zdefiniuj normalne wakacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak pojedzie na zlot to normalnych wakacji miec nie bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja tez sem za 10cio dniowym zlocikiem:loveu::loveu:
SZPiLKA23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Pełne 2 miesiace laby :D jak bede miała tydzien to bedzie super chyba ze bede w trakcie zmiany pracy to dłużej ;) ale wtedy moze byc roznie z kasa
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Pełne 2 miesiace laby :D jak bede miała tydzien to bedzie super chyba ze bede w trakcie zmiany pracy to dłużej ;) ale wtedy moze byc roznie z kasa Ja bym chyba nie wyrobiła przez 2 miechy nicnierobienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Basiu... Nikt nie może mieć normalnych wakacji jadąc na zlot dgm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 10 dni? :crazyeye::evil_lol: Jeszcze pare lat i zlot będzie trwał miesiąc :eviltong: ale wtedy zbankrutuję i urlopu mi nie starczy :cool1:
SZPiLKA23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 No chyba ze zdecydujecie sie na jakas miejscowosc niedaleko mnie to wpadniemy z Sarixem na 2-3 dni pod namiot. Wszystko zalezy od miejsca
Asia & Ginger Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):No chyba ze zdecydujecie sie na jakas miejscowosc niedaleko mnie to wpadniemy z Sarixem na 2-3 dni pod namiot. Wszystko zalezy od miejsca SZPiLKA23, a gdzie miszkasz? :cool3: Zawsze możemy zrobić zlocik dłuższy np. dla vipów. :cool3: :evil_lol:
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mysia_ napisał(a):10 dni? :crazyeye::evil_lol: Jeszcze pare lat i zlot będzie trwał miesiąc :eviltong: ale wtedy zbankrutuję i urlopu mi nie starczy :cool1: Powiedz mi ile ty masz urlopu skoro ja wczoraj twoją furę w Poznaniu widziałam?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Zawsze możemy zrobić zlocik dłuższy np. dla vipów. :cool3: :evil_lol: Asia,ale Ty jesteś samolubna!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. jestem za!!! :evil_lol::evil_lol::loveu:
Mysia_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Okamia napisał(a):Powiedz mi ile ty masz urlopu skoro ja wczoraj twoją furę w Poznaniu widziałam?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okamia toż to już jakieś omamy :evil_lol: Powiedz mi, co brałaś zanim mnie w tym Poznaniu widziałaś? :eviltong: (też to chcę) :diabloti:
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mysia_ napisał(a):Okamia toż to już jakieś omamy :evil_lol: Powiedz mi, co brałaś zanim mnie w tym Poznaniu widziałaś? :eviltong: (też to chcę) :diabloti: Hmmm... Dużo fajnych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A o to dowód że Myś w Poznaniu była :eviltong::eviltong::eviltong::
SZPiLKA23 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):SZPiLKA23, a gdzie miszkasz? :cool3: Zawsze możemy zrobić zlocik dłuższy np. dla vipów. :cool3: :evil_lol: Podkarpacie:p moze zdecydujecie sie na bieszczady :eviltong: wiadomo ze miejsce musi byc takie zeby wiekszosci pasowało, bo wszystkim dogodzic sie nie da....:roll:
Mysia_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg :loveu::loveu::loveu:
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Mysia_ napisał(a):http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg :loveu::loveu::loveu: Ustaw sobie na tapetę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Okamia Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 olekg89 napisał(a):Okamia -świetne:lol::lol::lol::lol: Ma się te oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(aż dwie pary :eviltong::eviltong::eviltong:) Jak zobaczyłam wczoraj tą rejestracje to nie mogłam się powstrzymać :lol:
Estera Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Zawsze możemy zrobić zlocik dłuższy np. dla vipów. :cool3: :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Asia,ale Ty jesteś samolubna!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. jestem za!!! :evil_lol::evil_lol::loveu: Jestem za dłuższym zlotem :multi: Czy dla vipów, czy nie zostaję jak długo się da :diabloti: W lutym mam 8-nastkę to mam nadzieję, że kasiorę mieć będę :diabloti: A z szefem ustalę w maju kiedy kto wyjeżdża, aby mu się w ostatniej chwili nie ubzdurało, że chce jechać nad morze :roll: http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg :roflt:
Asia & Ginger Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 basia bonnie napisał(a):Asia,ale Ty jesteś samolubna!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: p.s. jestem za!!! :evil_lol::evil_lol::loveu: :diabloti: Nie no każdy może być, a jak ktoś będzie chętny, to wynajmiemy domek czy dwa na kilka dni dłużej albo kilka dni wcześniej przed zlotem. ;) SZPiLKA23 napisał(a):Podkarpacie:p moze zdecydujecie sie na bieszczady :eviltong: wiadomo ze miejsce musi byc takie zeby wiekszosci pasowało, bo wszystkim dogodzic sie nie da....:roll: Bieszczady raczej odpadają, szukamy czegoś w centrum Polski i najlepiej nad jeziorkiem. :cool3: http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg Mysia fajną masz brykę. :cool3:
Mysia_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::diabloti: http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg Mysia fajną masz brykę. :cool3: widzicie jaka jestem skromna, że nawet się nią nie pochwaliłam :eviltong:
Karilka Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Centrum Polski koniecznie. Łódzkie okolice - najlepiej:cool3:! Ja tez jestem ZA dłuższym zlotem! Jak będzie tylko dla vipów ten dłuzszy zlot, to niestety ...będe zmuszona sie wcisnąć:oops::roll: ...wraz z Dolaro rzecz jasna
KaRa_ Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dla psów 7dni w takiej grupie psów i ludzi to jest już stres. A co dopiero więcej. Wystarczy popatrzeć jakie CS'y psy wysyłały, nieraz dochodziło do kłótni,że aż moja noga oberwała.
Recommended Posts