Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Okamia napisał(a):
Zdefiniuj normalne wakacje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak pojedzie na zlot to normalnych wakacji miec nie bedzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja tez sem za 10cio dniowym zlocikiem:loveu::loveu:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Pełne 2 miesiace laby :D jak bede miała tydzien to bedzie super chyba ze bede w trakcie zmiany pracy to dłużej ;) ale wtedy moze byc roznie z kasa

Ja bym chyba nie wyrobiła przez 2 miechy nicnierobienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Basiu... Nikt nie może mieć normalnych wakacji jadąc na zlot dgm :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
No chyba ze zdecydujecie sie na jakas miejscowosc niedaleko mnie to wpadniemy z Sarixem na 2-3 dni pod namiot. Wszystko zalezy od miejsca

SZPiLKA23, a gdzie miszkasz? :cool3:

Zawsze możemy zrobić zlocik dłuższy np. dla vipów. :cool3: :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
10 dni? :crazyeye::evil_lol: Jeszcze pare lat i zlot będzie trwał miesiąc :eviltong:
ale wtedy zbankrutuję i urlopu mi nie starczy :cool1:

Powiedz mi ile ty masz urlopu skoro ja wczoraj twoją furę w Poznaniu widziałam?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):

Asia,ale Ty jesteś samolubna!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
p.s. jestem za!!! :evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

Okamia napisał(a):
Powiedz mi ile ty masz urlopu skoro ja wczoraj twoją furę w Poznaniu widziałam?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Okamia toż to już jakieś omamy :evil_lol: Powiedz mi, co brałaś zanim mnie w tym Poznaniu widziałaś? :eviltong: (też to chcę) :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Okamia toż to już jakieś omamy :evil_lol: Powiedz mi, co brałaś zanim mnie w tym Poznaniu widziałaś? :eviltong: (też to chcę) :diabloti:

Hmmm... Dużo fajnych rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A o to dowód że Myś w Poznaniu była :eviltong::eviltong::eviltong::

Posted

SZPiLKA23, a gdzie miszkasz? :cool3:

Podkarpacie:p moze zdecydujecie sie na bieszczady :eviltong: wiadomo ze miejsce musi byc takie zeby wiekszosci pasowało, bo wszystkim dogodzic sie nie da....:roll:

Posted

olekg89 napisał(a):
Okamia -świetne:lol::lol::lol::lol:

Ma się te oko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:(aż dwie pary :eviltong::eviltong::eviltong:)
Jak zobaczyłam wczoraj tą rejestracje to nie mogłam się powstrzymać :lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Jestem za dłuższym zlotem :multi: Czy dla vipów, czy nie zostaję jak długo się da :diabloti: W lutym mam 8-nastkę to mam nadzieję, że kasiorę mieć będę :diabloti: A z szefem ustalę w maju kiedy kto wyjeżdża, aby mu się w ostatniej chwili nie ubzdurało, że chce jechać nad morze :roll:

http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg :roflt:

Posted

basia bonnie napisał(a):

:diabloti:

Nie no każdy może być, a jak ktoś będzie chętny, to wynajmiemy domek czy dwa na kilka dni dłużej albo kilka dni wcześniej przed zlotem. ;)

SZPiLKA23 napisał(a):
Podkarpacie:p moze zdecydujecie sie na bieszczady :eviltong: wiadomo ze miejsce musi byc takie zeby wiekszosci pasowało, bo wszystkim dogodzic sie nie da....:roll:

Bieszczady raczej odpadają, szukamy czegoś w centrum Polski i najlepiej nad jeziorkiem. :cool3:

http://images25.fotosik.pl/291/89f4375115dfdd19.jpg
Mysia fajną masz brykę. :cool3:

Posted

Centrum Polski koniecznie.
Łódzkie okolice - najlepiej:cool3:!

Ja tez jestem ZA dłuższym zlotem!
Jak będzie tylko dla vipów ten dłuzszy zlot, to niestety ...będe zmuszona sie wcisnąć:oops::roll: ...wraz z Dolaro rzecz jasna

Posted

Dla psów 7dni w takiej grupie psów i ludzi to jest już stres. A co dopiero więcej. Wystarczy popatrzeć jakie CS'y psy wysyłały, nieraz dochodziło do kłótni,że aż moja noga oberwała.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...