Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 olekg89 napisał(a):No niestety Kara ,asia wybrała mnie:loveu: Oluś, Ty mój kochanieńki. :loveu: Chyba bedę musiała się rozdwoić. :evil_lol:
olekg89 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ja się Tobą nie podziele:loveu: Kara sobie zamieszka z hmmm Diukiem:evil_lol:
Rinuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Olek jaki Ty ognisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Rinuś']Olek jaki Ty ognisty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dopiero teraz to zauważyłaś? :-o :cool3:
Rinuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Dopiero teraz to zauważyłaś? :-o :cool3: Tak :oops::oops::oops::oops::oops:
MateuszNesterok Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 A wiemy chociaż już gdzie jedziemy ????? :P W szkole teraz jestem więc nie poczytam ostatnich postów - za dużo piszecie ;]
Lorien:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Lorien :eviltong: + Filipcio + domek (namiot zdecydowanie odpada. jedna noc pod namiotem w trzy osoby i dwa psiaki mi wystarczyła:eviltong:)
olekg89 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 :diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti: Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol:
Rinuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='olekg89']:diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti: Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol: haha dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Lorien:)']Lorien :eviltong: + Filipcio + domek (namiot zdecydowanie odpada. jedna noc pod namiotem w trzy osoby i dwa psiaki mi wystarczyła:eviltong:) Dziewczyny miałyście szczęście, że kilka osób nie przyjechało i jeden domek był wolny. :cool3: Pamiętam jak w pierwszą noc mało się nie zabiłam przez sznurek od Waszego namiotu. :mad: :evil_lol: Mam jeszcze jedną propozycję - również Sulejów: http://www. osirvictoria .oit.pl/index.php Dzwoniłam tam w zeszłym roku jak szukałam miejsca na zlot. Pani bez żadnych problemów zgodziła się na psy. Ceny z zeszłego roku to: 20 zł/osoba w domku, 5 zł/pies, 5 zł/osoba w namiocie. Tylko że ośrodek dość spory. :roll:
olekg89 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jak się zawiodą na swoim wyobrażeniu:diabloti:
Estera Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 MateuszNesterok napisał(a):A wiemy chociaż już gdzie jedziemy ????? :P W szkole teraz jestem więc nie poczytam ostatnich postów - za dużo piszecie ;]Jeszcze na 100% nie wiemy. Spokojnie święta były, a do zlotu jeszcze duuużo czasu :cool3: olekg89 napisał(a): Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol:Vipa piłam na minizlocie, myślałam, że to jakieś siki paskudne, a to calkiem smaczniutkie było :loveu: :diabloti:
Pusiakowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Mam jeszcze jedną propozycję - również Sulejów: http://www. osirvictoria .oit.pl/index.php Dzwoniłam tam w zeszłym roku jak szukałam miejsca na zlot. Pani bez żadnych problemów zgodziła się na psy. Ceny z zeszłego roku to: 20 zł/osoba w domku, 5 zł/pies, 5 zł/osoba w namiocie. Tylko że ośrodek dość spory. :roll: mi sie podoba :) . :eviltong: i nawet drogo nie jest .. :diabloti:
diabelkowa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 najwazniejsze pytanie ;p pytajcie czy w okolicach osrodka jest biedronka:evil_lol:
rose Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [quote name='olekg89']:diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti: Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol: i to czasem nie do poznania, niestety..:-( Ten ośrodek co Asiu wybrałaś byłby fajny pod względem finansowym, bo tam gdzie Kara pisała chcą 300zł za dobę w domku czyli jakbyśmy chcieli jechać na tydzień tak jak ostatnio to by wyszło 225zł.. Edit: rzeczywiście trochę duży i domki małe.. może lepiej zostańmy przy tym co Kara znalazła, dużo czasu do wakacji każdy zdąży uzbierać kasę;)
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 rose napisał(a): Edit: rzeczywiście trochę duży i domki małe.. może lepiej zostańmy przy tym co Kara znalazła, dużo czasu do wakacji każdy zdąży uzbierać kasę;) :cool2: mnie odpowiada :eviltong:
Pusiakowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 rose napisał(a):Edit: rzeczywiście trochę duży i domki małe.. może lepiej zostańmy przy tym co Kara znalazła, dużo czasu do wakacji każdy zdąży uzbierać kasę;) w tym co Kara znalazla jest strasznie drogo .. 300 zl. za dobe ! jeszcze na glowe nie upadlam ... :razz: EDIT: Mi pasuje ;) :eviltong:
olekg89 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Widać upadłaś ,bo 225zł wyszłoby ci na tydzień.6 dób. Czytanie ze zrozumieniem się kłania:shake:
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Pusiakowa napisał(a):w tym co Kara znalazla jest strasznie drogo .. 300 zl. za dobe ! jeszcze na glowe nie upadlam ... :razz:taak 300 zł za dobę, ale za cały domek, czyli 300 zł na 8 osób. Ty za dobę zapłacisz 37,5 zł. Resztę napisał Olek.
KaRa_ Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 A i proszę by zapisywały się osoby pewne, a nie takie co o zapisze się, a później kłamią jak z nut, ze tu choroba, tam inny pilniejszy wyjazd. Zapisy długo trwają więc nie mna odrazu co bez przemyślenia;)
olekg89 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No w tym roku nagle 10osób ponad zachorowało.Albo NAGLE zachorował im pies...Żalik.pl:evil_lol:
diabelkowa Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 olek wiesz mi to odpowiadalo przynajmniej nie musialam sie gniesc w namiocie [SIZE="1"]z murzynem:evil_lol:
olekg89 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 A idź mi z tym murzynem wstrętnym ,obleśnym a feee:evil_lol:
SZPiLKA23 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 To gdzie to w koncu bedzie bo juz nie wiem:diabloti: najlepiej dzie za ile i kiedy :eviltong:
Recommended Posts