Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti:
Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti:
Yeah będzie się działo ,byle była gdzieś biedronka:evil_lol: Vip charakter i moc ,ludzie się zmieniają smak piwa pozostaje ten sam:evil_lol:
haha dokładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Lorien:)']Lorien :eviltong: + Filipcio + domek
(namiot zdecydowanie odpada. jedna noc pod namiotem w trzy osoby i dwa psiaki mi wystarczyła:eviltong:)
Dziewczyny miałyście szczęście, że kilka osób nie przyjechało i jeden domek był wolny. :cool3:

Pamiętam jak w pierwszą noc mało się nie zabiłam przez sznurek od Waszego namiotu. :mad: :evil_lol:

Mam jeszcze jedną propozycję - również Sulejów:
http://www. osirvictoria .oit.pl/index.php
Dzwoniłam tam w zeszłym roku jak szukałam miejsca na zlot. Pani bez żadnych problemów zgodziła się na psy. Ceny z zeszłego roku to: 20 zł/osoba w domku, 5 zł/pies, 5 zł/osoba w namiocie. Tylko że ośrodek dość spory. :roll:

Posted

MateuszNesterok napisał(a):
A wiemy chociaż już gdzie jedziemy ????? :P W szkole teraz jestem więc nie poczytam ostatnich postów - za dużo piszecie ;]
Jeszcze na 100% nie wiemy. Spokojnie święta były, a do zlotu jeszcze duuużo czasu :cool3:

olekg89 napisał(a):

Vipa piłam na minizlocie, myślałam, że to jakieś siki paskudne, a to calkiem smaczniutkie było :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Mam jeszcze jedną propozycję - również Sulejów:
http://www. osirvictoria .oit.pl/index.php
Dzwoniłam tam w zeszłym roku jak szukałam miejsca na zlot. Pani bez żadnych problemów zgodziła się na psy. Ceny z zeszłego roku to: 20 zł/osoba w domku, 5 zł/pies, 5 zł/osoba w namiocie. Tylko że ośrodek dość spory. :roll:
mi sie podoba :) . :eviltong:
i nawet drogo nie jest .. :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']:diabloti:Lorien namiot jest fajny.3 zloty spałem pod namiotem w tym jeden baaardzo deszczowy i przeżyłem,tylko troche zimno było i mokro:diabloti:

i to czasem nie do poznania, niestety..:-(

Ten ośrodek co Asiu wybrałaś byłby fajny pod względem finansowym, bo tam gdzie Kara pisała chcą 300zł za dobę w domku czyli jakbyśmy chcieli jechać na tydzień tak jak ostatnio to by wyszło 225zł..

Edit:
rzeczywiście trochę duży i domki małe.. może lepiej zostańmy przy tym co Kara znalazła, dużo czasu do wakacji każdy zdąży uzbierać kasę;)

Posted

rose napisał(a):

Edit:
rzeczywiście trochę duży i domki małe.. może lepiej zostańmy przy tym co Kara znalazła, dużo czasu do wakacji każdy zdąży uzbierać kasę;)

:cool2: mnie odpowiada :eviltong:

Posted

rose napisał(a):
Edit:

w tym co Kara znalazla jest strasznie drogo .. 300 zl. za dobe ! jeszcze na glowe nie upadlam ... :razz:

EDIT: Mi pasuje ;) :eviltong:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
w tym co Kara znalazla jest strasznie drogo .. 300 zl. za dobe ! jeszcze na glowe nie upadlam ... :razz:
taak 300 zł za dobę, ale za cały domek, czyli 300 zł na 8 osób. Ty za dobę zapłacisz 37,5 zł.
Resztę napisał Olek.

Posted

A i proszę by zapisywały się osoby pewne, a nie takie co o zapisze się, a później kłamią jak z nut, ze tu choroba, tam inny pilniejszy wyjazd. Zapisy długo trwają więc nie mna odrazu co bez przemyślenia;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...