KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Rinuś napisał(a):Kara wszystko lokalizujesz blisko Pozka :diabloti: Idę z województwami po kolei:evil_lol: Teraz wzięłam się za Dolnośląskie, ale tutaj skąpo z jeziorkami a jak są top blisko Wrocławia czyli można się domyślać iż może być mnóstwo letników. Ale szukam dalej.Ale mało kto kwapi się pomóc w szukaniu:diabloti: jedynie Asia podaje mi propozycje, Karina jedną dała, Estera jedną dała, a inni coś pomóc nie chcą a jechać oczywiście tak:diabloti:
Rinuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A co myślicie o tym? Strona www Bory Tucholskie - Eltor - ObiektyTurystyczne.pl
Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KaRa_ napisał(a):Co do ośrodka w Skorzęcinie ostatnio usłyszałam opinie, iż w okresie wakacji jest tam sporo ludzi :shake: Ale usłyszałam o jakimś fajnym jeziorku koło Konina. Trzeba się dowiedzieć czy ten ośrodek w Skorzęcinie jest gdzieś na uboczu czy w centrum, bo jeśli na uboczu to nie było by chyba tak źle. ;) KaRa_ napisał(a):Tutaj jest dość tanio, ale znów nie cały ośrodek. Strona www ośrodek wypoczynkowy Jelonek - ObiektyTurystyczne.pl Tu dzwoniłam w zeszłym roku, gościu się zgodził po dłuższych pertraktacjach, ale ośrodek jest dość duży, sporo dzieciaków przyjeżdża. :cool1:
KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Rinuś oglądałam ten ośrodek już wcześniej w necie, lecz pies po uzgodnieniu,50zł tydzień, i pies nie ma wstępu na plażę, i pomieszczeń tu pewnie jakieś stołówki itp. No i,że będą tam przy okazji podczas całego okresu wakacyjnego obozy i kolonie:roll: bo już są wykupione turnusy. Asia zadzwonię do Skorzęcina w poniedziałek i się wypytam;)
Estera Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Na stronie jest napisane, że ośrodek leży na uboczu. ze reszta ośrodków jest w centrum, a my nad samym jeziorkiem z dala od hałasu :loveu: http://www.domki.yoyo.pl/plan.htm
KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 To jak moi drodzy zostajemy przy Skorzęcinie? czy szukamy dalej?;)ae jak szukamy to proszę o pomoc w wyszukiwaniu tanich fajnych ośrodków z dojazdem
Okamia Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 olekg89 napisał(a):Okamia-dokładnie nic się żadnej nie stało ,poszarpały się i tyle.Kaja zwątpiła w swoje siły :evil_lol: I spierdzielała jak mały samochodził ,nawet Rinuś ucierpiała(chociaż tego nie pamięta, ciekawe czemu?Czyżby piła alkohol????) Pozdro dla zdegustowanych Tyszan:evil_lol: :evil_lol: Rinuś napisał(a):ejj nue piłam wtedy, bo to był chyba ranek ?:eviltong::eviltong::eviltong: Nie to był raczej wieczór lub popołudnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co do ośrodka to każdy byle nie za drogo ;)
Estera Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja bym została przy Skorzęcinie. Mi się podoba :loveu: Tu zobaczcie jak ładnie napisali :cool3: http://www.domki.yoyo.pl/skorzecin.htm
Rinuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KaRa_ napisał(a):To jak moi drodzy zostajemy przy Skorzęcinie? czy szukamy dalej?;)ae jak szukamy to proszę o pomoc w wyszukiwaniu tanich fajnych ośrodków z dojazdem oo blisko :eviltong::eviltong:
KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ja się obawiam iż nie znajdziemy 48osob:roll: chyba,że na prawdę super extra zareklamujemy zlot, nie tylko tutaj na forum ale np. na forach naszych ulubionych ras;)
KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Rinuś napisał(a):Co Wam to przypomina?:diabloti: EL dorado?:diabloti:
Rinuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KaRa_ napisał(a):EL dorado?:diabloti: haha :multi::multi::multi::multi::sweetCyb::klacz: wygrałaś puszkę Vipa :evil_lol:
Estera Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mi też to El dorado przypominało, tylko Kara była pierwsza :cry:
Asia & Ginger Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mi też się Skorzęcin podoba. :p Ale szukajmy jeszcze, może ktoś coś ciekawego jeszcze wynajdzie. ;)
KaRa_ Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Rinuś napisał(a): haha :multi::multi::multi::multi::sweetCyb::klacz: wygrałaś puszkę Vipa :evil_lol: mam nadzieje,że nie otwartą i nie wypitą:evil_lol:
Nessa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Jeśli pozwolicie, ja sie tak bezczelnie wtrącę do wątku... Wpadłam tu przypadkiem, na zlot sie póki co nie wybieram, ale może mogę się na coś przydać. Od lat (chyba już sześciu) jeżdżę rok, w rok na wakacje do Skorzęcina (tego lata też zamierzam :lol:). I gorąco Wam polecam! Miesteczko jest świetne, są dwa jeziorka, woda jest na prawdę czysta jak nigdzie indziej, są cudne dzikie plaże, gdzie można pójść z psiakami, miejsca do spacerowania też na pewno nie zabraknie. Wieczorem można troszke pohałasować, wypić piwko, i na pewno nie będzie to nikomu przeszkadzało, bo przyjeżdzą tam w większości młodzież. Aa, i jakby ktoś pytał, to Biedronka też jest :evil_lol: 10 min autem czy autobusem (bo też jeździ) od Skorzęcina.
Rinuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 KaRa_ napisał(a):mam nadzieje,że nie otwartą i nie wypitą:evil_lol: nie nie calutką :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Oooo to fajnie, że wypowiedział się ktoś kto tam jeździ :p
komar Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A tak napisze co do wcześniej znalezionego ośrodka w Niesulicach:P Może i jeziorko fajne ale Niesulice są obleganą miejscowością przez turystów, żeglarzy, wedkarzy i w szczególności obozy najróżniejsze (zawsze można jakąś flage przytulić), żeby odszukać plażę gdzie beda sie mogły psy pokąpać to trzeba jeziorko na drugą strone przejść;P inna sprawa to to, że jeziorko jest objęte strefą ciszy, co prawda 2-3 dni w tygodniu są mega biby w disco stodole, ale czasem są wredni ludzie, którzy będać po drugiej stronie jeziora, wezwą policje bo jeziorko hałasy baaardzo niesie:D i większość plaż jest zaludniona;P
Karilka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [CENTER]Skorzęcin znam, lubię... Ale nie z taką ilością psów... Tam jest bardzo dużo ludzi i przy takiej ilości psów nie będzie fajnie. To mała miejscowość. Duuużo ludzi tam sie w wakacje zwala.... Poszukajmy czegos, gdzie nikt nam nie będzie truł np. o to że jakiś piesek luzem idzie albo jakiś bez kagańca - tam tak będzie... Byłam tam z yorkiem, i ludzie sie czepiali ze luzem chodzi (!), aż nam zaginął pewnego dnia i znaleźliśmy go przywiązanego kablem do drzewa w lesie:angryy: [/CENTER] A Sielpia? Był ktoś w Sielpi? To jest 100km od Łodzi, lasy, jezioro, dużo ośrodków - wszystkie w lesie (mniej więcej jak El Dorado). Byłam tam w te wakacje z 2 psami i było ok! Dzikie plażki, lasy, rzeczka, w której psy mogą pobrodzić (i w sumie ludzie tez ale to taki strumień do kolan:evil_lol:). Tereny spacerowe super... Byłam tam pare razy. To miejscowość mniej snobistyczna od Skorzecina. Mniej popularna i większa pod względem ośrodków, terenów spacerowych... pizzerie, restauracje blisko konie jakies muzeum jakies kurde szanty :cool3: Wieczorami... karaoke, dyskoteki. Super! Ogólnie powinno być na prawde fajnie jeśli trafiłoby sie na dobry ośrodek:loveu:
Karilka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dojazd lepszy raczej niż do Sierakowa. Pociągi jeżdżą do miasta Końskie a stamtąd pks do Sielpi. Dojazd: dobry. Końskie jest 10km od Sielpi a to jest cywilizowane miasto, spore. Kina tam są itd. Spore miasto.:cool3:
diabelkowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ogladalam wreszcie filmik z tamtego zlotu i wiecie co wam powiem... dawno tego nie slyszeliscie ale ... KTO PLYNIE NA DRUGI BRZEG ?:evil_lol:
Bewarka Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja byłam w Sielpi w te wakacje. Jak coś to moge dwa słowa powiedzieć i wstawić kilka fot ;) PS: Dyskoteki są, to prawda, ale jakieś takie nudne...
Recommended Posts