Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łe taaam. Zależy kto tam wejdzie.
Gwarantuje, ze jakby sie dogomaniacy zwalili to nie byłoby nudno:evil_lol:

Nie zapopmne też imprez "plenerowych" z disco polo i masowym pociągiem:cool3:
oraz 90 letniego pana " Tańczta! Tańczta! Dziadek tańczyyy!!!"
... i poszeedł w tłum:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heheh :evil_lol:

Ale i tak polecam, przy jeziorku w niektórych miejscach jest mnóstwo drzew, tam chyba był nawet zjazd rodezjanów, lasy dookoła, całkiem fajnie ;) Tylko nie wiem, czy w tym okresie nie będzie przypadkiem tłumów...:cool3:

Posted

Karilka napisał(a):
Skorzęcin znam, lubię... Ale nie z taką ilością psów...

Tam jest bardzo dużo ludzi i przy takiej ilości psów nie będzie fajnie.
To mała miejscowość. Duuużo ludzi tam sie w wakacje zwala....

Ale przecież na stronie ośrodka jest napisane, że jest on na uboczu, z dala od tłumów, przy jakimś drugim mniejszym jeziorku. ;)

Posted

Asiu tak, ale to sie zrobiło bardzo snobistyczne miejsce, ośrodek może być na uboczu ale to nie znaczy ze i tam ludzi bedzie pełno.
Skorzęcin jest mały, ogrodzony i co roku zjeżdża tam sie kupa ludzi.
Latem w "centrum" jest wiecej ludzi niz w media markcie na wyprzedaży:roll:

Plażki dzikie tez nie sa takie dzikie a z drugim jeziorem cos jest nie tak bo nie widzialam tam nigdy nikogo kapiacego sie.
Ogólnie miejsce fajne ale na prawde za małe dla ok. 40 osób i 40 psów.
Bardzo popularne. Za bardzo popularne.

Słyszałam, że Ślesin też jest fajny ale nie mam pojęcia jak to wyglada.

Posted

Tłumy wszedzie nad jeziorem są w wakacje.
Jednak tłum w Sielpi a tłum, w Skorzecinie to roznica.
W Sielpi da sie gdzieś uciec; w las czy nad tą rzczuńke a w Skorzęcinie nie ma gdzie uciec. Tylko może w tym ośrodku...

Skorzęcin jest mały i ogrodzony. Sielpia większa i nie ogrodzona.

Może ktoś czegoś poszuka na temat tego Ślesina? Tam jest jezioro i lasy - to na pewno:cool3::roll::evil_lol:

Posted

Ja w Skorzecinie też byłam z psem i problemów raczej nie było... Dużo ludzi tam przyjeżdża z psami. Ale, faktycznie, może aż za dużo... O tym nie pomyślałam. Jeśli będzie Was 40 osób, każdy z psem, to rzeczywiście, może być troche tłoczno. Chociaż warto zauważyć, że w środku tygodnia (poniedziałek - czwartek) nie ma aż tak dużo ludzi, dopiero na weekendy zjeżdżają sie tłumy.

Posted

ulv nie słyszałam o tym ale może być fajne;). Moze znajdź jakieś zdjęcia czy ośrodek w necie.... Chcielbyśmy zobaczyć.

Nessa no własnie... Tam zawsze jest dużo osób. Nie wyobrażam sobie tam łazić w 40 osób z 40 psami:roll:.

Za Sielpie ręcze:lol:, ze powinno być fajnie.

Posted

Ja ma do zaoferowania własnie jeden ośrodek
który podobno jest super Własciciele przyjmują z wieksza ilością psów (gdyż odbywały sie tam zloty) Ceny są też podobno atrakcyjne i przy większej ilości ludzi da się dogadać. Jeziorko też jest

[url=http://www.kasia-sielpia.pl/]O

Posted

Cały czas szukamy ośrodków;).
Do których jest też fajny dojazd, bo wiadomo prawie nigdzie pociągi nie podjeżdżają pod samo jezioro:evil_lol:

Posted

Mówie do Końskich jeżdżą pociągi a to 10 km. Do Sielpi jeżdżą pksy dość czesto bo pamietam jechałam pksem do Końskich do kina;).

Co do ośrodka "Kasia" byłam tam, jak ci obecni własciciele kupili ten ośrodek i było na prawde sympatycznie. Obecnie nie wiem jak tam jest... Widziałam, ze jest ładnie wyremontowany i droższy niż był...
Nie wiem. Może nadal jest fajnie, jeśli nadal 'rządzi' tam ta pani co 'rzadziła'.
Wiem,ze lubią tam zwierzeta (kiedyś mieli terrierka walijskiego ale widziałam,ze chyba sobie go zamienili na yorki:roll:.Yorki są przecież bardziej prestiżowe.:shake:)

Może wypadałoby zadzwonić? Ośrodek całkowicie ogrodzony, zamykany na noc, domki coś jak w Sierakowie tyle, ze bez łazienek. Łazienki w pawilonie.

Małe psy luzem latały zawsze no ale wiadomo, ze trzeba nad psem panować.

Posted

Karilka spoko, mam parę miejsc do wydzwonienia;) Te łazienki mi się nie podobają w tym ośrodku:shake:. Jadnak łazienka w domu jest dość bardzo potrzebna:evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Karilka spoko, mam parę miejsc do wydzwonienia;) Te łazienki mi się nie podobają w tym ośrodku:shake:. Jadnak łazienka w domu jest dość bardzo potrzebna:evil_lol:[/quote]

Ja muszę mieć łazienkę w domku i Joanna pewnie też:evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...