Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg18 napisał(a):
Dobra Kara skończ ,bo psy i tak się żarły , więc takie pisanie o dupe roztrzaś .Było pisanie i tak były dymy.
Zawsze są i bedą.Bo jeśli mają jechać same łagodne pieski to ja nie jade ,bo nie posiadam ani 1 takiego.

Jak ktoś panuje nad psem niech bierze jakiego chce i tyle

JA wiem,że np mojej Sabci bym wziąć nie mogła bo by każdego chciała rozszarpać jak tylko by się ze smyczy puściło:diabloti: Bo wiadomo są u psów kłótnie, ale są takie gdzie widzą tylko cel do pogryzienia (tu przypadek mojej sabci;))

Posted

Okamia + 1 czub(chyba)- domek + 2 psy(raczej)

KaRa_ napisał(a):
Dla nowych osób zapisujących się;)
Psy muszą być łagodne, dla ludzi i psów. Więc np. jesli wiedzie iż Wasza sunia nienawidzi innych suń, taki piesek nie jedzie itp;)

olekg18 napisał(a):
Dobra Kara skończ ,bo psy i tak się żarły , więc takie pisanie o dupe roztrzaś .Było pisanie i tak były dymy.
Zawsze są i bedą.Bo jeśli mają jechać same łagodne pieski to ja nie jade ,bo nie posiadam ani 1 takiego.

Oj tak... wysarczy spojrzeć na miłość Kaji i Kelly :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I Burtusa, $ i Cezarego

Posted

diabelkowa napisał(a):
ale pamietaj ze to jest husky i on tak ma:evil_lol:

Nom a jak... Logan znowu będzie miał traumatyczne przeżycia przez nią :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

A mój spaniel nie umie pływać! :cool3:
Okamia mam nadzieję, że Kelly znowu się tak słodko uleje :loveu: :lol:

Problemu psów nie mam, Diuna była grzeczna, a niektórzy poznali na minizlocie Szyszkę. Chyba problemowa to nie jest, nie? :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']O cene będę się pytać wtedy gdy nas zechcą w 100%, i wtedy my się zastanowimy czy chcemy ;)
Kara, to wiesz już czy nas chcą czy nie? Dzwoniłaś czy pisałaś maile?
Do obu czy tylko do tego ośrodka dogomaniaczki?
Trzeba dzwonić i od razu pytać o cenę, bo jak mamy osądzić czy w ogóle bierzemy dany ośrodek pod uwagę, skoro nawet nie znamy ceny? Cena to podstawa!

Posted

To ja też się wpiszę :eviltong: Z tym, że na 99,99%, bo wakacje zazwyczaj mam trochę zajęte :lol: Każdy pisze gdzie chce mieszka, więc my też :cool1:
Borys w apartamencie lub rezydencji. Mi wystarczy mały skrawek pokoju ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Kara, to wiesz już czy nas chcą czy nie? Dzwoniłaś czy pisałaś maile?
Do obu czy tylko do tego ośrodka dogomaniaczki?
Trzeba dzwonić i od razu pytać o cenę, bo jak mamy osądzić czy w ogóle bierzemy dany ośrodek pod uwagę, skoro nawet nie znamy ceny? Cena to podstawa!
Asia dzisiaj jest święto więdz wydzwaniać nie będę, wczoraj rónież nie wydzwaniałam gdyż godzina była nieprzyzwoita na takie sprawy. Póki co korespondowałam wczoraj mailami by upewnić się czy coś takiego możliwe, a jest, teraz mogę dopiero pytać się o konkrety czyli cene, psy luzem itp.

Posted

Właśnie dostałam maila od dogomaniaczki iż w okresie letnim aż do września wszystko mają prawie pozarezerwowane:-( Ale bynajmniej możemy gdzieś robić mini zloty w innym sezonie:evil_lol:

A drugim ośrodku wiem,że trzy domki są zaogrodzone, a drugie trzy nie w koło jest parę prywatnych kwater ale są nieużywane nawet w sezonie. I spytałam się o cene za dobe ;)więc czekam na odpowiedz

Posted

KaRa_ napisał(a):
Asia dzisiaj jest święto więdz wydzwaniać nie będę, wczoraj rónież nie wydzwaniałam gdyż godzina była nieprzyzwoita na takie sprawy. Póki co korespondowałam wczoraj mailami by upewnić się czy coś takiego możliwe, a jest, teraz mogę dopiero pytać się o konkrety czyli cene, psy luzem itp.

A to wyjaśnia sprawę. ;)
O psy luzem nie pytaj, bo ludzie się wystraszą, to się okaże pewnie dopiero na miejscu. ;)

KaRa_ napisał(a):
Właśnie dostałam maila od dogomaniaczki iż w okresie letnim aż do września wszystko mają prawie pozarezerwowane:-( Ale bynajmniej możemy gdzieś robić mini zloty w innym sezonie:evil_lol:

Tak czułam. :cool1:

KaRa_ napisał(a):
A drugim ośrodku wiem,że trzy domki są zaogrodzone, a drugie trzy nie w koło jest parę prywatnych kwater ale są nieużywane nawet w sezonie. I spytałam się o cene za dobe ;)więc czekam na odpowiedz

Ten ośrodek nawet mi się podoba, bo jest mały, 48 osób wejdzie do domków, to chyba w sam raz. :roll:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Ale ognisko grille były za to bardzo oryginalne. :cool3: :evil_lol:

taaa, szczególnie jak Komar nie potrafił ich rozpalić :evil_lol: o czym wyżej wspomniał Olek:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']O tak Kelly:diabloti: Kaja wypierdzielała jak szalona ,nawet Rinuś to odczuła:lol: Jak spadła z krzesełka :evil_lol:
Krzesełko też odczuło,bo pękła mu nóżka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Mi to w sumie z ceną obojętne jest :eviltong:

Posted

Przypomniał mi się płonący ogon Soul :evil_lol:

[quote name='Rinuś']
Mi to w sumie z ceną obojętne jest :eviltong:
Ale innym nie, więc się nie chwal :x :eviltong:

Posted

[quote name='Estera']

Ale innym nie, więc się nie chwal :x :eviltong:
No chyba, że mnie zwolnią to będzie musiało być jak najtaniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
A mój spaniel nie umie pływać! :cool3:
Okamia mam nadzieję, że Kelly znowu się tak słodko uleje :loveu: :lol:

Kłamczucha... Kłamczucha... Diunka umie pływać i mam na to dowód na taśmie... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmmm... Co do pięknego ulania to już musisz z Kelly to uzgodnić :eviltong::eviltong::eviltong:

olekg18 napisał(a):
O tak Kelly:diabloti: Kaja wypierdzielała jak szalona ,nawet Rinuś to odczuła:lol: Jak spadła z krzesełka :evil_lol:

Gdzie tam... Przecież Kaja nigdzie nie uciekała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ona tylko wystrzeliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

olekg18 napisał(a):
Ja też jestem za drugim ośrodkiem :diabloti: bd robić HAAŁAS!!!!!!!!

Tipsy w górę!!! Uła Uła :loveu::loveu::loveu:

basia bonnie napisał(a):
i prawdziwe ogniska!! a nie ognisko-girlle :evil_lol:

Tak:multi::multi::multi:

olekg18 napisał(a):
Agnisia rozpali ognisko ,bo Człowiek lasu miał z tym problemy:diabloti:

:roflt::roflt::roflt:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...