Rinuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Od razu młodzież :evil_lol: toż my stare alkoholiki :diabloti: Trzeba temacik troszkę rozruszać :eviltong:
Dozia_13 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 OO tak rodziców... ja z moimi bym nigdy nie pojechała...:diabloti:
rose Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='Rinuś']Od razu młodzież :evil_lol: toż my stare alkoholiki :diabloti: Trzeba temacik troszkę rozruszać :eviltong: alkoholiki..?:evil_lol: Ty to chyba najmniej na zlocie wypiłaś:evil_lol:
Estera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 rose napisał(a):alkoholiki..?:evil_lol: Ty to chyba najmniej na zlocie wypiłaś:evil_lol: Ja najmniej wypiłam! :loveu:
Coffee&Nera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Estera napisał(a):Ja najmniej wypiłam! :loveu: Czuje sie niepijaca :diabloti:
Estera Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Mysia_ napisał(a):jacy tam alkoholicy :shake::shake::shake:No właśnie. Co najwyżej pijaki.
Mysia_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 chociaż jakby nie było - alkoholicy to bardzo wrażliwi ludzie, którzy bardzo często są odrzuceni przez otoczenie i całą swoją miłość przelewają na zwierzęta :cool1: Oczywiście nie jest to reguła :eviltong: Coś ostatnio mi się wzieło na na przemyślenia :evil_lol:
M&T Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Tylko, żeby od morza za daleko nie było, bo nie chcę tłuc się z kudłaczem po 18 godz pociągiem :shake:
Iza. Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='KaRa_']Spoko nie będziesz;););) Proszę nie męczcie już pytaniami a może Bieszczady, może Białystok itp;). Powiedziałam w jakich rejonach mniej więcej można się zlotu spodziewać;) Tak , tak może być Białystok :diabloti::diabloti:;)
KaRa_ Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 M&T napisał(a):Tylko, żeby od morza za daleko nie było, bo nie chcę tłuc się z kudłaczem po 18 godz pociągiem :shake: Spoko nie będziesz;););) Proszę nie męczcie już pytaniami a może Bieszczady, może Białystok itp;). Powiedziałam w jakich rejonach mniej więcej można się zlotu spodziewać;)
Mysia_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ja bym, sobie w Bieszczady pojechała :evil_lol: :cool3: ale ma być centralna Polska, żeby nawet Ci co będą mieć najdalej nie mieli do przejechania całej Polski :eviltong:
wiq Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 ja bym się też wybrała.. ale znając życie nie wypali..:diabloti:
Rinuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 [quote name='rose']alkoholiki..?:evil_lol: Ty to chyba najmniej na zlocie wypiłaś:evil_lol: teraz mam już twarda głowę :evil_lol: od zlotu wytrenowałam się :loveu:
olekg89 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Wiq to się postaraj.Iza sie ucieszy jak pojedziesz:diabloti:
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 KaRa_ napisał(a):Spoko nie będziesz;););) Proszę nie męczcie już pytaniami a może Bieszczady, może Białystok itp;). Powiedziałam w jakich rejonach mniej więcej można się zlotu spodziewać;) To super :multi: A możesz jeszcze raz powiedzieć, jakie rejony planujesz? Bo chyba mi umknęło :oops:
Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 M&T napisał(a):To super :multi: A możesz jeszcze raz powiedzieć, jakie rejony planujesz? Bo chyba mi umknęło :oops: Okolice centralnej polski:eviltong:
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):Okolice centralnej polski:eviltong: Domyśliłam się :eviltong: Chodziło mi o to, czy może jakoś bardziej szczegółowo :evil_lol:
Sweet Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 M&T napisał(a):Domyśliłam się :eviltong: Chodziło mi o to, czy może jakoś bardziej szczegółowo :evil_lol: zalezy gdzie bedą nas chcieli typy były gdzieś pod łodzią..
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Sweetaśna napisał(a):zalezy gdzie bedą nas chcieli typy były gdzieś pod łodzią.. Aaaa, to loozik :)
Pusiakowa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dozia_13 napisał(a):Pusiakowa,a ty jedziesz na zlot?? no jasne :)
baffi2 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Pusiakowa napisał(a):Wiadomo juz gdzie , kiedy i wgl ? :lol: Włacha...? xD Już grudzień, a rezerwować tak dużą część ośrodka trza z dużym wyprzedzeniem :razz:
Recommended Posts