Bartiśkowa_ Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Karilka']Olek wystraszyłeś SZPILKE:mad:.Szpila nie jest głupia jak Ci sie wydaje, po prostu nie zrozumiałeś co pisała:eviltong:. Co do Zlotu: Zapomniałam o Zbiorniku Jeziorsko. Lasy, ogromny zbiornik, są ośrodki. Osobiście nie byłam ale to jest jakieś 60-70km od Łodzi i podobno jest bardzo fajnie. To Zbiornik na Warcie. Poszukajcie czegoś właśnie tam, bo to kolejne dobre miejsce. Nie mam w tej chwili zbytnio czasu na grzebanine po necie w poszukiwaniu ośrodków:roll::oops:. Witam :lol: Byłam nad tym Jeziorkiem i powiem wam tak jest tam cudownie psy moga latać bez smyczy są piękne okolice bosko jest :multi::multi: Ale jest mały problem są tam domki bez łazienek :shake: Łazienki sąw takim pawilonie niedaleko domków :oops: Jest tam co robić można pływac rowerkami chodzić po lesie jest taka knajpka na ośrodku i są tam niedrogie dobre obiadki ;) Szukaliśmy tam też w okolicy innchych ośrodków oprócze tego co my wnim byli jest jeszcze jeden azle są tam tylko 3 domki . Podobno budują dopiero jakiś taki super ośrodek My byliśmy tutaj RAFA
olekg89 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Olekg też nie mam na imie:diabloti: Aleksander = Olek , Olgierd = oleg Nigdy nie przypuszczałem ,ze moje banalne imie może sprawiać tyle problemów:evil_lol: Kara masz kopa za błąd:mad::lol: Asia-ty mi tu pałą nie wymachuj:diabloti::evil_lol:Bo nie będę z Tobą w pokoju:diabloti:A sama wiesz ,że kolejki są do mnie:lol::lol:
KaRa_ Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Karilka napisał(a): Zapomniałam o Zbiorniku Jeziorsko. Lasy, ogromny zbiornik, są ośrodki. Osobiście nie byłam ale to jest jakieś 60-70km od Łodzi i podobno jest bardzo fajnie. To Zbiornik na Warcie. Poszukajcie czegoś właśnie tam, bo to kolejne dobre miejsce. Nie mam w tej chwili zbytnio czasu na grzebanine po necie w poszukiwaniu ośrodków:roll::oops:. Już pisałam,że jeziorsko byłoby super miejscem:lol: tylko nie widziałam w domków letniskowych, a może znasz jakieś??
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 olekg89 napisał(a):Asia-ty mi tu pałą nie wymachuj:diabloti::evil_lol:Bo nie będę z Tobą w pokoju:diabloti:A sama wiesz ,że kolejki są do mnie:lol::lol: Oleczku, Ty mi nie groź kochanieńki, bo Cię przestanę koffciać i loffciać. :eviltong:
rose Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 olekg89 napisał(a):Olekg też nie mam na imie:diabloti: Aleksander = Olek , Olgierd = oleg Nigdy nie przypuszczałem ,ze moje banalne imie może sprawiać tyle problemów:evil_lol: Kara masz kopa za błąd:mad::lol: Asia-ty mi tu pałą nie wymachuj:diabloti::evil_lol:Bo nie będę z Tobą w pokoju:diabloti:A sama wiesz ,że kolejki są do mnie:lol::lol: Ja będę z Tobą w pokoju :*:*:*:*::loveu::loveu::loveu:
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 rose napisał(a):Ja będę z Tobą w pokoju :*:*:*:*::loveu::loveu::loveu: Łapy przy sobie. :-x Mamy jeszcze z Olkiem dobre stosunki i na separację się nie zanosi. :loveu:
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Zaniemyśl koło Środy Wielkopolskiej: Ośrodek Wczasowo-Rekreacyjny Niezamyśl - Zaniemyśl, w Zaniemyślu Skorzęcin: Domki w Skorzęcinie - Skorzęcin, w Skorzęcinie Grabina koło Płocka: Ośrodek Wypoczynkowy Wodnik - Łąck, Grabina, w Łącku, w Grabinie Nad Zalewem Sulejowskim: Smardzewice Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Borki - Tomaszów Mazowiecki, Smardzewice, Swolszewice Małe, w Tomaszowie Mazowieckim, w Smardzewicach, w Swolszewicach Małych Tresta: Agroturystyka, Kemping, Pole Namiotowe Tresta - Tomaszów Mazowiecki, Smardzewice, Tresta Rządowa, w Tomaszowie Mazowieckim, w Smardzewicach, w Treście Rządowej Sulejów: Ośrodek Szkoleniowo-Rekreacyjny TKKF Dzikusy - Piotrków Trybunalski, Sulejów, w Piotrkowie Trybunalskim, w Sulejowie Ośrodek Sportu i Rekreacji Victoria - Sulejów, w Sulejowie Zarzęcin: Wioska Żeglarska Zarzęcin - Mniszków, Zarzęcin, w Mniszkowie, w Zarzęcinie Ślesin: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Gwarek - Ślesin, w Ślesinie Domki U Anny - Licheń Stary, Konin, Ślesin, w Licheniu Starym, w Koninie, w Ślesinie Ośrodek Wypoczynkowy Krasnal - Ślesin, w Ślesinie Ośrodek Wczasowy Justyna - Ślesin, w Ślesinie Hotel Energetyk Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy - Ślesin, w Ślesinie Wilczyn: http://www.eholiday.pl/noclegi-15047.html Mikorzyn: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Wityng - Konin, Ślesin, Mikorzyn, w Koninie, w Ślesinie, w Mikorzynie
sugarr Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Cholera, już chyba trzeci rok mnie ten zlot mobilizuje, żeby nad psem swym zapanować i ciągle nie wychodzi. A pojechałoby się z wami chętnie, pojechało :roll:
rose Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Łapy przy sobie. :-x Mamy jeszcze z Olkiem dobre stosunki i na separację się nie zanosi. :loveu: Biedaczka nieświadoma tego, że już dawno zeszła na drugi plan.. :shake::evil_lol:
Karilka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ------------------------------------------------------------------------------------ Witam :lol: Byłam nad tym Jeziorkiem i powiem wam tak jest tam cudownie psy moga latać bez smyczy są piękne okolice bosko jest :multi::multi: Ale jest mały problem są tam domki bez łazienek :shake: Łazienki sąw takim pawilonie niedaleko domków :oops: Jest tam co robić można pływac rowerkami chodzić po lesie jest taka knajpka na ośrodku i są tam niedrogie dobre obiadki ;-) Szukaliśmy tam też w okolicy innchych ośrodków oprócze tego co my wnim byli jest jeszcze jeden azle są tam tylko 3 domki . Podobno budują dopiero jakiś taki super ośrodek My byliśmy tutaj RAFA ----------------------------------------------------------------------- Dogomaniacy no to Jeziorsko?:lol: Może ten drugi osrodek, co podała Asia ma łazienki w domkach?:roll: PS: Nie działa mi opcja "cytuj":angryy:
Asia & Ginger Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 rose napisał(a):Biedaczka nieświadoma tego, że już dawno zeszła na drugi plan.. :shake::evil_lol: Oj Aniu, Aniu, nawet nie wiesz jak bardzo jesteś w błędzie. Szkoda mi Ciebie... :shake: Olek wszystkie laski tak ściemnia, ale tak naprawdę kocha tylko mnie. :loveu: A już niedługo nasz ślub! :multi: :loveu: Mi pasuje i Jeziorsko i Zalew Sulejowski. ;) :p Tylko trzeba tam zadzwonić, a nie pisać maile. :eviltong:
KaRa_ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 Karilka napisał(a):KaRa Ty piszesz maile?:evil_lol: Nie uwierzysz, ja nawet dzwonie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 olekg89 napisał(a):jerona Kara jakaś ty odważna:evil_lol: Ze mnie prawdziwa baba, niczego sie nie boja:evil_lol:
olekg89 Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 szworno dziołcha jak już :evil_lol:Jak już tak śląskim chcesz sypać:lol:
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 olekg89 napisał(a):Nikt już nie chce jechać na zlot:lol: w tym roku wszyscy rezygnują szybciej niż zwykle :cool3: 9 miesięcy wcześniej, a nie 9 dni :diabloti: :cool1:
rose Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Karze się telefon zepsuł i nie może dzwonić:evil_lol:
KaRa_ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 rose napisał(a):Karze się telefon zepsuł i nie może dzwonić:evil_lol: Zaczęło się od dwóch najważniejszych klawiszy, później ekranik troszkę szwankował, ostatnio doszło całkowite zgaszenie się ekranika a wczoraj przy rozmowie z Rose telefonik się rozładował i nie da się włączyć :placz::placz::placz::placz:i biedna Kara jest narażona na nowy wydatek:-(
rose Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 KaRa_ napisał(a):Zaczęło się od dwóch najważniejszych klawiszy, później ekranik troszkę szwankował, ostatnio doszło całkowite zgaszenie się ekranika a wczoraj przy rozmowie z Rose telefonik się rozładował i nie da się włączyć :placz::placz::placz::placz:i biedna Kara jest narażona na nowy wydatek:-( cdn. i właśnie następuje.. w poprzednim odcinku słyszeliśmy o dramatycznym wypadku telefonu Kary.. Kara załamana tak dużym wydatkiem, niestety rezygnuje ze zlotu i tym samym rezygnują wszyscy, bo nikt przecież nie odważy się pojechać bez swojego guru.. Koniec dogomaniackich spotkań.. Wszystko przez Kare:-(:placz:
Recommended Posts