Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olekg89 napisał(a):
Domka- jaja sobie robisz prawda?Powiedz ,ze tak .Bo jeśli na prawde jesteś taka aż słów nie umiem znaleźć to porozmawiaj z mamą na te tematy.Bo potem do bravo piszą takie dziewuszki jak ty ,czy od masturbacji świczką można zajść w ciąże.
Armagedon

Czasem człowiek może się pomylić:cool1:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olekg89 napisał(a):
To nie pomyłka ,to głupota.
I teraz się nie wykręcaj ,bo takie rzeczy to 5letnie dzieci wiedzą.

Nazywaj to jak chcesz...
Jeżlei myślisz , ze człowiek jest idealny to chyba swiadczy to o twojej głupocie:roll:

Posted

Domka_Czika napisał(a):
O kurcze:crazyeye: Ja zapomniałam , że szczeniaki można mieć tylko jak się cieczkę ma:roll::oops: Głupia jestem...:eviltong:
Ale skoro gdzieś w okolicahc Poznania to ja i tak nie jadę....:cool1:

:mdleje::roflt:

Biedna ta Twoja suka, przez całe życie z innymi psami kontaktu nie będzie miała.

Posted

Iza. napisał(a):
:mdleje::roflt:

Biedna ta Twoja suka, przez całe życie z innymi psami kontaktu nie będzie miała.

Nie przejmujecie się ja nie jestem jakąś wariatką , zeby trzymać w domu ... Ona codziennie spotyka się z wieloma psami... Nawet dziś - bawiła się z dwoma ... Uważajcie , że jestenm debilką , ale spójżcie też na swój poziom... Tylko powiem jedno :
NIE MA LUDZI IDEALNYCH.
Ja wiem , że suka może mieć szczeniaki co cieczkę ...

Posted

olekg89 napisał(a):
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Proszę cię brzuszek już mnie boli od śmiechu:lol::lol::lol::lol:

Ojej , żeby ci nie pękł...
Myslcie sobie co chcecie . MOja suka nie narzeka na warunki jakie ma zapewnione...

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi:
Nie poddawajmy się tak szybko z szukaniem miejsca.

Polac jej:multi: dobrze pisze:p

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi:

oczywiście popieram :cool3:

Posted

Posted

Oleg Twoje napewno szybko sie dowiedza co i jak:diabloti:

Moje i Olka bachory od samego wyjścia będą wiedziały skąd są :diabloti:

Nazywaj to jak chcesz...
Jeżlei myślisz , ze człowiek jest idealny to chyba swiadczy to o twojej głupocie:roll:

Domka kurde...masz tyłe łapek w profilu to albo wspaniale spamujesz na forum pisząc same bzdety a nie dowiadując się niczego mądrego albo robisz sobie z nas wszystkich jaja nie wiedząc, że suka może zajść w ciążę tylko jak ma cieczkę...:shake:

Nie przejmujecie się ja nie jestem jakąś wariatką , zeby trzymać w domu ... Ona codziennie spotyka się z wieloma psami... Nawet dziś - bawiła się z dwoma ... Uważajcie , że jestenm debilką , ale spójżcie też na swój poziom... Tylko powiem jedno :
NIE MA LUDZI IDEALNYCH.
Ja wiem , że suka może mieć szczeniaki co cieczkę ...

haha noo może mieć co cieczkę ale nie powinna:cool1: i nierasowych się nie rozmnaża czyli takich bez rodowodu o ile wiesz co to jest rodowód...:cool1:
I tylko podczas cieczki suka może zajść w ciążę...a cieczke ma wtedy kiedy z cipki leci jej krew :diabloti: takie małe uświadomienie :eviltong: żebyś kiedyś się nie przestraszyła jak zobaczysz że leci jej krew z między łap :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']
a cieczke ma wtedy kiedy z cipki leci jej krew :diabloti: takie małe uświadomienie :eviltong: żebyś kiedyś się nie przestraszyła jak zobaczysz że leci jej krew z między łap :evil_lol:

No nie mogę :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Może domka nie ma jeszcze okresu i dlatego nie wie :diabloti:
Ale Ty też nie masz i wiesz :diabloti: chyba, że ja o czymś nie wiem :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi:
Popieram!
[SIZE="1"]Bo do Łodzi i okolic lepszy dojazd :evil_lol::evil_lol:
Naczytałam się i pośmiałam :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...