C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 olekg89 napisał(a):Domka- jaja sobie robisz prawda?Powiedz ,ze tak .Bo jeśli na prawde jesteś taka aż słów nie umiem znaleźć to porozmawiaj z mamą na te tematy.Bo potem do bravo piszą takie dziewuszki jak ty ,czy od masturbacji świczką można zajść w ciąże. Armagedon Czasem człowiek może się pomylić:cool1:
SZPiLKA23 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Oleg Twoje napewno szybko sie dowiedza co i jak:diabloti:
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 To nie pomyłka ,to głupota. I teraz się nie wykręcaj ,bo takie rzeczy to 5letnie dzieci wiedzą.
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 olekg89 napisał(a):To nie pomyłka ,to głupota. I teraz się nie wykręcaj ,bo takie rzeczy to 5letnie dzieci wiedzą. Nazywaj to jak chcesz... Jeżlei myślisz , ze człowiek jest idealny to chyba swiadczy to o twojej głupocie:roll:
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Nie skomentuje już Twoich wypowiedzi ,bo uwłaczają wszystkim dogomaniakom. Bo taki brak podstawowej wiedzy ,nie zasługuje nawet na komentowanie.
Iza. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):O kurcze:crazyeye: Ja zapomniałam , że szczeniaki można mieć tylko jak się cieczkę ma:roll::oops: Głupia jestem...:eviltong: Ale skoro gdzieś w okolicahc Poznania to ja i tak nie jadę....:cool1: :mdleje::roflt: Biedna ta Twoja suka, przez całe życie z innymi psami kontaktu nie będzie miała.
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza -a może jest też wiatropylna?:diabloti:
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza. napisał(a)::mdleje::roflt: Biedna ta Twoja suka, przez całe życie z innymi psami kontaktu nie będzie miała. Nie przejmujecie się ja nie jestem jakąś wariatką , zeby trzymać w domu ... Ona codziennie spotyka się z wieloma psami... Nawet dziś - bawiła się z dwoma ... Uważajcie , że jestenm debilką , ale spójżcie też na swój poziom... Tylko powiem jedno : NIE MA LUDZI IDEALNYCH. Ja wiem , że suka może mieć szczeniaki co cieczkę ...
Mysia_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 chyba zaraz się posikam ze śmiechu, ten wątek normalnie pokonał falę i od razu poprawił mi humor :lol::lol::lol:
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Proszę cię brzuszek już mnie boli od śmiechu:lol::lol::lol::lol:
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 olekg89 napisał(a)::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Proszę cię brzuszek już mnie boli od śmiechu:lol::lol::lol::lol: Ojej , żeby ci nie pękł... Myslcie sobie co chcecie . MOja suka nie narzeka na warunki jakie ma zapewnione...
SZPiLKA23 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi: Nie poddawajmy się tak szybko z szukaniem miejsca. Polac jej:multi: dobrze pisze:p
Mysia_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi: Nie poddawajmy się tak szybko z szukaniem miejsca. oczywiście popieram :cool3:
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi: Nie poddawajmy się tak szybko z szukaniem miejsca.
Iza. Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 olekg89 napisał(a):Iza -a może jest też wiatropylna?:diabloti: Na pewno :evil_lol: I to przez cały rok :diabloti:
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza. napisał(a):Na pewno :evil_lol: I to przez cały rok :diabloti: Świetny ubaw macie:cool1:
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Oleg Twoje napewno szybko sie dowiedza co i jak:diabloti: Moje i Olka bachory od samego wyjścia będą wiedziały skąd są :diabloti: Nazywaj to jak chcesz... Jeżlei myślisz , ze człowiek jest idealny to chyba swiadczy to o twojej głupocie:roll: __________________ Domka kurde...masz tyłe łapek w profilu to albo wspaniale spamujesz na forum pisząc same bzdety a nie dowiadując się niczego mądrego albo robisz sobie z nas wszystkich jaja nie wiedząc, że suka może zajść w ciążę tylko jak ma cieczkę...:shake: Nie przejmujecie się ja nie jestem jakąś wariatką , zeby trzymać w domu ... Ona codziennie spotyka się z wieloma psami... Nawet dziś - bawiła się z dwoma ... Uważajcie , że jestenm debilką , ale spójżcie też na swój poziom... Tylko powiem jedno : NIE MA LUDZI IDEALNYCH. Ja wiem , że suka może mieć szczeniaki co cieczkę ... haha noo może mieć co cieczkę ale nie powinna:cool1: i nierasowych się nie rozmnaża czyli takich bez rodowodu o ile wiesz co to jest rodowód...:cool1: I tylko podczas cieczki suka może zajść w ciążę...a cieczke ma wtedy kiedy z cipki leci jej krew :diabloti: takie małe uświadomienie :eviltong: żebyś kiedyś się nie przestraszyła jak zobaczysz że leci jej krew z między łap :evil_lol:
olekg89 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Może domka nie ma jeszcze okresu i dlatego nie wie :diabloti:
Iza. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'] a cieczke ma wtedy kiedy z cipki leci jej krew :diabloti: takie małe uświadomienie :eviltong: żebyś kiedyś się nie przestraszyła jak zobaczysz że leci jej krew z między łap :evil_lol: No nie mogę :evil_lol:
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='olekg89']Może domka nie ma jeszcze okresu i dlatego nie wie :diabloti: Ale Ty też nie masz i wiesz :diabloti: chyba, że ja o czymś nie wiem :diabloti:
Rahl Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Asia & Ginger']KaRa ja zrobiłabym tak: Stęszew się zgodził, więc ok, trzymamy na czarną godzinę, jak nic innego się nie znajdzie. Ale jednak szukałabym czegoś bliżej Łodzi. Więcej ludzi pojedzie, a przecież o to chodzi. Im nas wiecej tym lepiej. :multi: Nie poddawajmy się tak szybko z szukaniem miejsca. Popieram! [SIZE="1"]Bo do Łodzi i okolic lepszy dojazd :evil_lol::evil_lol: Naczytałam się i pośmiałam :evil_lol::evil_lol:
rose Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 piszecie i piszecie, a ja nie wiem o co chodzi:eviltong:
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='rose']piszecie i piszecie, a ja nie wiem o co chodzi:eviltong: cofnij się ze 3 strony :diabloti:
Izabela124. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Buhaha ale się nasmiałam:evil_lol: A co do zlotu to jesli bedzie w okolicach Poznania to proszę mnie wypisać;)
rose Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'] cofnij się ze 3 strony :diabloti: Tylko, że ja jestem do tyłu jakieś 15:evil_lol:
Recommended Posts