rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kara co ze zlotem? Kiedy i gdzie? Bo muszę już wiedzieć:eviltong:
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rinuś']o jessso :evil_lol: bierzesz to nakręcone pudło na czterech łapach? :evil_lol: a co mam wziąć, chomika? :evil_lol: [quote name='olekg89']Tinka:loveu: oluś :loveu:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Nie wiem czy mogę to ujawnić, ale jeśli Asia się zgodzi to mamy wstępny skład domku :eviltong::eviltong:
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 nooo chyba byłoby lepiej dla nas wszystkich twarda baba jesteś, przeżyjesz :diabloti: [quote name='Rinuś'] i od Olka won :diabloti: nie :loveu::diabloti:
olekg89 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Tinka:)']a co mam wziąć, chomika? :evil_lol: nooo chyba byłoby lepiej dla nas wszystkich :evil_lol: oluś :loveu: i od Olka won :diabloti:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='olekg89']Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti: ojjj Komarzysko musi jechać...:-( Komar odezwij się :placz::placz::placz: Nie będziesz jedyny Olusiu :eviltong: Wezmę Łukaszka to będziesz miał towarzystwo :evil_lol:
baffi2 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='olekg89']I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti: Czy to źle?:diabloti: A czemu komar nie jedzie?:razz: Hahaha właśnie mi się przypomniało jak na zlocie Czarek próbował ogryźć sobie własne goowno:evil_lol: <lol>
Asia & Ginger Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 olekg89 napisał(a):Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti: Oluś :loveu: :loveu: :loveu: Jeszcze się nie ciesz Oluś, już się jacyś faceci zapisali. :eviltong:
Basia i Barni Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):dziołcha, Ty pewnie znów w ostatniej chwili nie pojedziesz :mad::mad::mad: jeszcze nie ma terminu, ani miejsca ;) dobrze ,ze pamiętosz ,że nie jechałam -ino szkoda ,że nie jechałach ,bo miałach ręka szyto bo mnie pies pogryzł a z dwoma labradorami bych nie dała rady nawet po wypiciu kisty piwa ;)
Karilka Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ludzie zapisujta sie! Zwłaszcza ci z biszkoptowymi labkami!:cool3: Olek kolejny biszkoptowy labrador pojedzie na zlot:multi: Jak dalej tak pójdzie to Dolara krowi łańcuch nie utrzyma...:shake: Będe musiała zaopatrzyć sie w taki dla ...dinozaurów:roll: :diabloti::diabloti::diabloti:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 olekg89 napisał(a):Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti: Na pewno nie będziesz jedynym:eviltong: Śpiewać to ja mogę i grać też, na nerwach:evil_lol: mogę tez sceny porobić tak jak w tym roku:diabloti:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Basia i Barni napisał(a):dobrze ,ze pamiętosz ,że nie jechałam -ino szkoda ,że nie jechałach ,bo miałach ręka szyto bo mnie pies pogryzł a z dwoma labradorami bych nie dała rady nawet po wypiciu kisty piwa ;) to w tym roku uważaj na siebie przed zlotem :evil_lol: O nie :placz: Potrzebny ktoś z gitarą :mad:
olekg89 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Basia barni-Czarek i Dolar mają awersje do biszkoptowych Labków:diabloti: Trochę nimi szarpią i trza im potem leczyć rany:lol:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 olekg89 napisał(a):Basia barni-Czarek i Dolar mają awersje do biszkoptowych Labków:diabloti: Trochę nimi szarpią i trza im potem leczyć rany:lol: a może tylko do jednego biszkoptowego labka :eviltong:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 rose napisał(a):A perkusista może być?:evil_lol: może być :evil_lol::cool3: ale jednak wolałabym gitarzystę, najlepiej jedno i drugie :loveu:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='olekg89']Basia barni-Czarek i Dolar mają awersje do biszkoptowych Labków:diabloti: Trochę nimi szarpią i trza im potem leczyć rany:lol: ejjjjjj:-(:-(:-(:-(:-(
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):to w tym roku uważaj na siebie przed zlotem :evil_lol: O nie :placz: Potrzebny ktoś z gitarą :mad: A perkusista może być?:evil_lol:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Mysia_ napisał(a):może być :evil_lol::cool3: ale jednak wolałabym gitarzystę, najlepiej jedno i drugie :loveu: To ja się postaram o cały zespół:evil_lol: mam teraz wtyki:eviltong:
Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Na gitarze to połowa moich znajomych gra, a perkusistę znam tylko jednego, dlatego Ania zabieraj tego perkusistę na zlot, jakaś odmiana się przyda :evil_lol:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 rose napisał(a):To ja się postaram o cały zespół:evil_lol: mam teraz wtyki:eviltong: też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti: Rose działaj :loveu::loveu::loveu:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Mysia_']też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti: Rose działaj :loveu::loveu::loveu: No to działam:p tylko wolałabym wiedzieć czy to w lipcu czy to w sierpniu:eviltong: żebym też wiedziała na 100% czy ja pojadę:eviltong: Mysza gadasz z nami na skype?:evil_lol:
Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Mysia_']też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti: Rose działaj :loveu::loveu::loveu:Jaki zespół, jaka muza? :evil_lol: [quote name='rose']No to działam:p tylko wolałabym wiedzieć czy to w lipcu czy to w sierpniu:eviltong: żebym też wiedziała na 100% czy ja pojadę:eviltong: Mysza gadasz z nami na skype?:evil_lol:Byle nie początek lipca:shake: Mysza zainstaluj skajpa :razz:
Recommended Posts