Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti:

Posted

[quote name='Tinka:)']a co mam wziąć, chomika? :evil_lol:
nooo chyba byłoby lepiej dla nas wszystkich :evil_lol:
oluś :loveu:
i od Olka won :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti:
ojjj Komarzysko musi jechać...:-(
Komar odezwij się :placz::placz::placz:
Nie będziesz jedyny Olusiu :eviltong: Wezmę Łukaszka to będziesz miał towarzystwo :evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti:
Czy to źle?:diabloti:

A czemu komar nie jedzie?:razz:

Hahaha właśnie mi się przypomniało jak na zlocie Czarek próbował ogryźć sobie własne goowno:evil_lol: <lol>

Posted

olekg89 napisał(a):
Asia mnie kocha i pójdzie za mną wszędzie.Ale komar na zlot prawdopodobnie nie jedzie.Gnój jeden:( Nikt nam nie będzie śpiewał:( I będę jedynym samcem na zlocie buu:diabloti:

Oluś :loveu: :loveu: :loveu:
Jeszcze się nie ciesz Oluś, już się jacyś faceci zapisali. :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
dziołcha, Ty pewnie znów w ostatniej chwili nie pojedziesz :mad::mad::mad:

jeszcze nie ma terminu, ani miejsca ;)

dobrze ,ze pamiętosz ,że nie jechałam -ino szkoda ,że nie jechałach ,bo miałach ręka szyto bo mnie pies pogryzł a z dwoma labradorami bych nie dała rady nawet po wypiciu kisty piwa ;)

Posted

Ludzie zapisujta sie! Zwłaszcza ci z biszkoptowymi labkami!:cool3:

Olek kolejny biszkoptowy labrador pojedzie na zlot:multi:
Jak dalej tak pójdzie to Dolara krowi łańcuch nie utrzyma...:shake:
Będe musiała zaopatrzyć sie w taki dla ...dinozaurów:roll:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

olekg89 napisał(a):

Na pewno nie będziesz jedynym:eviltong: Śpiewać to ja mogę i grać też, na nerwach:evil_lol: mogę tez sceny porobić tak jak w tym roku:diabloti:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
dobrze ,ze pamiętosz ,że nie jechałam -ino szkoda ,że nie jechałach ,bo miałach ręka szyto bo mnie pies pogryzł a z dwoma labradorami bych nie dała rady nawet po wypiciu kisty piwa ;)

to w tym roku uważaj na siebie przed zlotem :evil_lol:

O nie :placz: Potrzebny ktoś z gitarą :mad:

Posted

olekg89 napisał(a):
Basia barni-Czarek i Dolar mają awersje do biszkoptowych Labków:diabloti: Trochę nimi szarpią i trza im potem leczyć rany:lol:

a może tylko do jednego biszkoptowego labka :eviltong:

Posted

rose napisał(a):
A perkusista może być?:evil_lol:

może być :evil_lol::cool3:

ale jednak wolałabym gitarzystę, najlepiej jedno i drugie :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Basia barni-Czarek i Dolar mają awersje do biszkoptowych Labków:diabloti: Trochę nimi szarpią i trza im potem leczyć rany:lol:
ejjjjjj:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Mysia_ napisał(a):
to w tym roku uważaj na siebie przed zlotem :evil_lol:

O nie :placz: Potrzebny ktoś z gitarą :mad:

A perkusista może być?:evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
może być :evil_lol::cool3:

ale jednak wolałabym gitarzystę, najlepiej jedno i drugie :loveu:

To ja się postaram o cały zespół:evil_lol: mam teraz wtyki:eviltong:

Posted

Na gitarze to połowa moich znajomych gra, a perkusistę znam tylko jednego, dlatego Ania zabieraj tego perkusistę na zlot, jakaś odmiana się przyda :evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
To ja się postaram o cały zespół:evil_lol: mam teraz wtyki:eviltong:

też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti:

Rose działaj :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysia_']też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti:

Rose działaj :loveu::loveu::loveu:

No to działam:p tylko wolałabym wiedzieć czy to w lipcu czy to w sierpniu:eviltong: żebym też wiedziała na 100% czy ja pojadę:eviltong:

Mysza gadasz z nami na skype?
:evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']też mam wtyki u pewnego zespołu, ale ich muza mogłaby się Wam nie spodobać :lol::diabloti:

Rose działaj :loveu::loveu::loveu:Jaki zespół, jaka muza? :evil_lol:
[quote name='rose']No to działam:p tylko wolałabym wiedzieć czy to w lipcu czy to w sierpniu:eviltong: żebym też wiedziała na 100% czy ja pojadę:eviltong:

Mysza gadasz z nami na skype?
:evil_lol:Byle nie początek lipca:shake:
Mysza zainstaluj skajpa :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...