rose Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):No przeniosły się. Ciekawe czy tym razem też pojadą tam gdzie będziemy i kogo tym razem zaatakują? :evil_lol: Niech no tylko mnie dotknąć spróbuje to ja już mu pokaże:mad::evil_lol:
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 rose napisał(a):Niech no tylko mnie dotknąć spróbuje to ja już mu pokaże:mad::evil_lol:Nie zdążysz ni pokazać :shake:
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 z Sierkowa do Poznania nie miał tak daleko :evil_lol: Ojjjj... zero kondycji misiu polarny :shake: :lol::lol::lol:
rose Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Estera napisał(a):Nie zdążysz ni pokazać :shake: A co? sam sobie zobaczy?:evil_lol::evil_lol:
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 rose napisał(a):A co? sam sobie zobaczy?:evil_lol::evil_lol:no, te misie są strasznie szybkie :evil_lol:
olekg89 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Ich było kilku : Jabol ,Bols ,Vip i drin z biedronki:lol:
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 olekg89 napisał(a):Ich było kilku : Jabol ,Bols ,Vip i drin z biedronki:lol: hehe :lol::lol::lol: Jednak Bols był najlepszy :evil_lol:
Rinuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Drin z biedronki był zajebisty :loveu::loveu::loveu:
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jak można nie docenić moich drinków od serca :placz:
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Z racji, że mnie zapraszają :diabloti: to wstępnie mogę się zaoferować z przyjazdem ;) domek, jeden pies ;)
basia bonnie Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 misie, misie... nie znasz dnia ani godziny, kiedy Cię dopadną:evil_lol: Tinka:) napisał(a):Z racji, że mnie zapraszają :diabloti: to wstępnie mogę się zaoferować z przyjazdem ;) domek, jeden pies ;) :bigcool: :loveu::loveu::loveu:
Basia i Barni Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 to kaj i kiedy mocie ten zlot ? :mad::diabloti:
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Basia i Barni napisał(a):to kaj i kiedy mocie ten zlot ? :mad::diabloti: dziołcha, Ty pewnie znów w ostatniej chwili nie pojedziesz :mad::mad::mad: jeszcze nie ma terminu, ani miejsca ;)
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 biedne te misie...:shake: co one z wami mają.! :mad::eviltong:
Mysia_ Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 baffi2 napisał(a):biedne te misie...:shake: co one z wami mają.! :mad::eviltong: co my mamy z nimi :shake::shake::shake:
baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mysia_ napisał(a):co my mamy z nimi :shake::shake::shake: nie ładnie tak na misie zwalać:shake: i tak wiem że to Ty z nim zaczęłaś:shake::mad: :diabloti:
Rinuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Tinka:)']Z racji, że mnie zapraszają :diabloti: to wstępnie mogę się zaoferować z przyjazdem ;) domek, jeden pies ;) o jessso :evil_lol: bierzesz to nakręcone pudło na czterech łapach? :evil_lol:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 baffi2 napisał(a):nie ładnie tak na misie zwalać:shake: i tak wiem że to Ty z nim zaczęłaś:shake::mad: :diabloti: wcale, że nie :eviltong: no co Ty :shake: Ja taki aniołek... :angel:
baffi2 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Mysia_']wcale, że nie :eviltong: no co Ty :shake: Ja taki aniołek... :angel: taak, aniołek:loveu: tylko jak śpisz:eviltong::diabloti: a misie się na nikogo bez powodu nie rzucają:eviltong:
Recommended Posts