Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='rose']Tylko, że ja jestem do tyłu jakieś 15:evil_lol: to dajesz :diabloti: czytaj :evil_lol:
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Cieszę się , że macię z kogo się smiać... W mojej galerii są nawet zdjęcia jak Czika bawi się z psami i ze wychodzi na dwór:cool1:
basia bonnie Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 a Ty się cały czas bronisz i tłumaczysz :diabloti: czyżbyś miała coś na sumieniu :diabloti:
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 basia bonnie napisał(a):a Ty się cały czas bronisz i tłumaczysz :diabloti: czyżbyś miała coś na sumieniu :diabloti: Chciałabym , zebyście ze mnie już tak nie żartowali...:-(
Karilka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Olek wystraszyłeś SZPILKE:mad:.Szpila nie jest głupia jak Ci sie wydaje, po prostu nie zrozumiałeś co pisała:eviltong:. Co do Zlotu: Zapomniałam o Zbiorniku Jeziorsko. Lasy, ogromny zbiornik, są ośrodki. Osobiście nie byłam ale to jest jakieś 60-70km od Łodzi i podobno jest bardzo fajnie. To Zbiornik na Warcie. Poszukajcie czegoś właśnie tam, bo to kolejne dobre miejsce. Nie mam w tej chwili zbytnio czasu na grzebanine po necie w poszukiwaniu ośrodków:roll::oops:.
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']Cieszę się , że macię z kogo się smiać... W mojej galerii są nawet zdjęcia jak Czika bawi się z psami i ze wychodzi na dwór:cool1: Ale to nie chodzi o to, że my uważamy, że Twój pies nie wychodzi na dwór, tylko że Ty jako właścielka psa nie znasz podstawowych informacji o tym gatunku.:shake:
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'] Ale to nie chodzi o to, że my uważamy, że Twój pies nie wychodzi na dwór, tylko że Ty jako właścielka psa nie znasz podstawowych informacji o tym gatunku.:shake: Znam się... Naprawdę... Ale popełiłam poprostu wilką gafę ... Czika spotyka się z innymi psami... A ja przed wzieciem Cziki czytałam książki , rozmawiałam z innymi właścicielami... Do Olega - u kobiet jest inaczej podczas okresu. wtedy nie mogą mieć dzieci , a z suczkami i innymi zwierzakami jest inaczej , bo oni działają instynktownie , a ludzie to istoty rozumne ...
Agnisia =) Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Zejdźcie już z Cziki. Za co miała oberwać, to dostała. Nie kopie się leżącego. Lepiej jest kogoś nauczyć niż zjechać za brak wiedzy.
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Agnisia =) napisał(a):Zejdźcie już z Cziki. Za co miała oberwać, to dostała. Nie kopie się leżącego. Lepiej jest kogoś nauczyć niż zjechać za brak wiedzy. Dobrze mówisz , ale chyba do Olekg'a to nie dociera ... Jakby on pozrzerał wszystkie rozumy swiata
AngelikaXD Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A mam takie pytanie :lol: Jak wy jeżdzicie z psami pociągiem bo ja gdzieś słyszałam że może tylko osoba pełnoletnia i z jednym psem. Albo coś mi się pokręciło :roll:
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 olekg89 napisał(a):Tu nie ma żadnego Olega. :roflt::roflt:
SZPiLKA23 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Jaz sie Olega nie boje tylko czasami nie mam nastroju na jego zarty:diabloti: No to czekamy na miejsce
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 AngelikaXD napisał(a):A mam takie pytanie :lol: Jak wy jeżdzicie z psami pociągiem bo ja gdzieś słyszałam że może tylko osoba pełnoletnia i z jednym psem. Albo coś mi się pokręciło :roll: Agnisia =) napisał(a):Nic Ci się nie pokręciło. Takie sa przepisy. Do tego pies musi mieć aktualne szczepienie na wściekliznę i kaganiec. Tak, ale dodam tylko,że nikt nie sprawdza, czy masz dowód. Niepełnoletnie osoby też przyjeżdżały na zlot z psiakami i nie było problemów. ;) Najlepiej by było jakby ktoś pełnoletni jechał z Twoich okolic na zlot i wtedy nie byłoby problemu. ;)
Agnisia =) Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 AngelikaXD napisał(a):A mam takie pytanie :lol: Jak wy jeżdzicie z psami pociągiem bo ja gdzieś słyszałam że może tylko osoba pełnoletnia i z jednym psem. Albo coś mi się pokręciło :roll: Nic Ci się nie pokręciło. Takie sa przepisy. Do tego pies musi mieć aktualne szczepienie na wściekliznę i kaganiec.
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='AngelikaXD']A mam takie pytanie :lol: Jak wy jeżdzicie z psami pociągiem bo ja gdzieś słyszałam że może tylko osoba pełnoletnia i z jednym psem. Albo coś mi się pokręciło :roll: Na swój bilet bierzesz jednego psa za które płacisz wtedy 4zł,nie musisz być pełnoletnia :) jesli jedziesz z dwoma psami na siebie to za jednego płacisz 4zł a za drugiego normalną cenę biletu.
Rinuś Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Domka_Czika']Pierwsi chętni: KaRa_ - domek - pies Rose - domek - bez Asia & Ginger - domek -pies Oleg18- domek- 2psy Basia_bonnie - domek -pies Diabełkowa - domek - pies Mysia - domek- pies? Izabela124.-domek-pies baffi2- domek- osoba- 2 psy Estera - domek - 2 psy Rinuś - domek - pies jefta - domek - 1-2 psy Sweetaśna -domek-pies? Katarama -domek-2psy-2os Ulvhedinn -domek- pies/psy Okamia - domek -pies - 1os Pusiakowa - domek - pies Gloria vel Virginia - domek - pies gordonowa - domek - bez psa Lorien - domek - pies Dogg - domek - pies Karilka - domek - pies MateuszNesterok - domek-pies A to nie ty ? Jak sama zaznaczyłaś OleKG ale nie OLEGA :cool1: nie widać w jego nicku?
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Pierwsi chętni: KaRa_ - domek - pies Rose - domek - bez Asia & Ginger - domek -pies Oleg18- domek- 2psy Basia_bonnie - domek -pies Diabełkowa - domek - pies Mysia - domek- pies? Izabela124.-domek-pies baffi2- domek- osoba- 2 psy Estera - domek - 2 psy Rinuś - domek - pies jefta - domek - 1-2 psy Sweetaśna -domek-pies? Katarama -domek-2psy-2os Ulvhedinn -domek- pies/psy Okamia - domek -pies - 1os Pusiakowa - domek - pies Gloria vel Virginia - domek - pies gordonowa - domek - bez psa Lorien - domek - pies Dogg - domek - pies Karilka - domek - pies MateuszNesterok - domek-pies A to nie ty ?
Iza. Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Co do pociągu ;) To ja już niejednokrotnie z psem jeździłam, niepełnoletnia jestem bilet ulgowy kupuje to i legitymacje muszę pokazać, za każdym razem mi sprawdzali i jakoś nikt nic nie mówił. Więc konduktorzy niedoinformowani nieco są :lol:
C&B Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 [quote name='Rinuś'] Jak sama zaznaczyłaś OleKG ale nie OLEGA :cool1: nie widać w jego nicku? No tak , ale KaRa też zrobiła błąd w jego nicku , więc nie tylko mi się to zdarza ...
SZPiLKA23 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Dobra wystarczy juz, kłócic sie o taka bzdureeee
Karilka Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Co z tym Jeziorskiem? Patrzył ktoś? O jaaa.... ale afer sie porobiło.... I w każdej kłótni kto uczestniczy? Olek!:diabloti::eviltong:
Okamia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Karilka napisał(a):O jaaa.... ale afer sie porobiło.... I w każdej kłótni kto uczestniczy? Olek!:diabloti::eviltong: Dziwi Cię to??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Przestańcie paplać o wszystkim i o niczym, lepiej poszukajcie ośrodków! :mad: :eviltong: [quote name='Karilka']Co z tym Jeziorskiem? Patrzył ktoś? O jaaa.... ale afer sie porobiło.... I w każdej kłótni kto uczestniczy? Olek!:diabloti::eviltong: Nad Jeziorskiem znalazłam na razie tylko takie coś: Pęczniew Pole Biwakowe 100, Domki Kempingowe - Brzeg, Pęczniew, w Brzegu, w Pęczniewie Kościanki: Ośrodek Wypoczynkowy RAFA - Dobra, Kościanki, w Dobrej, w Kościankach Sulejów: Ośrodek Szkoleniowo-Rekreacyjny TKKF Dzikusy - Piotrków Trybunalski, Sulejów, w Piotrkowie Trybunalskim, w Sulejowie Skorzęcin: Ośrodek Wypoczynkowy Laguna - Skorzęcin, w Skorzęcinie Domki Letniskowe Adra - Skorzęcin, w Skorzęcinie Hotel, Kemping OKSiR - Witkowo, Skorzęcin, w Witkowie, w Skorzęcinie Miałkówek koło Płocka: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Lucień - Lucień, Miałkówek, w Lucieniu, w Miałkówku Przyjezierze: Ośrodek Wypoczynkowy PTTK - Przyjezierze, w Przyjezierzu Strzelno koło Inowrocławia: Ośrodek Wczasowy Komandor - Przyjezierze, Strzelno, w Przyjezierzu, w Strzelnie Ślesin koło Konina: Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Wityng - Konin, Ślesin, Mikorzyn, w Koninie, w Ślesinie, w Mikorzynie
Recommended Posts