olekg89 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :lol::lol::lol::lol::lol:Guru hahahah:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
KaRa_ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 rose napisał(a):cdn. i właśnie następuje.. w poprzednim odcinku słyszeliśmy o dramatycznym wypadku telefonu Kary.. Kara załamana tak dużym wydatkiem, niestety rezygnuje ze zlotu i tym samym rezygnują wszyscy, bo nikt przecież nie odważy się pojechać bez swojego guru.. Koniec dogomaniackich spotkań.. Wszystko przez Kare:-(:placz: Nie bój Ty się mój paziu :evil_lol: Sama dzisiaj dałaś mi kasę wiec mam za co :lol::lol:
rose Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 KaRa_ napisał(a):Nie bój Ty się mój paziu :evil_lol: Sama dzisiaj dałaś mi kasę wiec mam za co :lol::lol: To była składka od nas wszystkich:eviltong:
KaRa_ Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 rose napisał(a):To była składka od nas wszystkich:eviltong: Aż się wzruszyłam:placz:
Dozia_13 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Obejrzałam ośrodki sa bardzo ciekwe... mi to jest obojętne gdzie będzie zlot wszędzie pojade... Wiec zapisuje sie sama bo wcześniej Izbela_124 mnie zapisawała, a teraz osobiscie to zrobie... Dozia_13-domek-pies... na chwile obecna to jade na100% nie wiem co do tego czasu bedzie z moja sunia.
Dozia_13 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Jeśli do tego czesu uspokoji swoj temperament to ja zabiore, a jesli nie to ona zostanie, ale jak cos to zamienia ja na drugiego mojego psiaka, dlatego nie wiem dokladnie co do psiaka ja raczej na 100 % pojade :)
Sweet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Kara masz jakieś dobre wieści dla nas co do zlotu???:p
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jezu!! Już tyle stron zapisaliście?!?! :-o Nieźle nieźle xD więc ja od razu się zgłaszam :razz: M&T+domek+mój kudłacz :eviltong: i zapewne będą ze mną moje dwa śpiochy [czyt. Pauliny, które przez pół zlotu nie wychodziły z domku xD] ale się jeszcze ich popytam ;)
Okamia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 M&T napisał(a):i zapewne będą ze mną moje dwa śpiochy [czyt. Pauliny, które przez pół zlotu nie wychodziły z domku xD] ale się jeszcze ich popytam ;) Jakie pół?? Pela przez 3/4 a Paulina hmm... chyba 4/6 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Okamia napisał(a):Jakie pół?? Pela przez 3/4 a Paulina hmm... chyba 4/6 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W sumie racja :evil_lol: Ciekawe, czy tym razem też planują tak spędzić zlot :evil_lol:
Okamia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 M&T napisał(a):W sumie racja :evil_lol: Ciekawe, czy tym razem też planują tak spędzić zlot :evil_lol: hmmm... Pewnie tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A wiadomo już, kiedy będzie zlot? Bo ja bym bardzo chciała, żeby nie obejmował 9-10 sierpnia, bo pragne pojawić się na wystawie w Sopocie :modla:
M&T Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Okamia napisał(a):Najpierw kochanie trzeba znaleźć ośrodek ;) w Łapinie :eviltong:
Okamia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 M&T napisał(a):A wiadomo już, kiedy będzie zlot? Bo ja bym bardzo chciała, żeby nie obejmował 9-10 sierpnia, bo pragne pojawić się na wystawie w Sopocie :modla: Najpierw kochanie trzeba znaleźć ośrodek ;)
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Okamia napisał(a):Najpierw kochanie trzeba znaleźć ośrodek ;) Moze tym razem jakies gory :evil_lol:? Ja jezeli uda mi sie zwierza w miare do psow doprowadzic to z checia pojade- ile kosztowalo to w te wakacje :loveu:
Okamia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nera- napisał(a):Moze tym razem jakies gory :evil_lol:? Ja jezeli uda mi sie zwierza w miare do psow doprowadzic to z checia pojade- ile kosztowalo to w te wakacje :loveu: zeszły zlot kosztował ok 180 + opłata za psa i prąd itp. Ale to nie znaczy że w tym będzie tak samo :evil_lol:
Coffee&Nera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Okamia napisał(a):zeszły zlot kosztował ok 180 + opłata za psa i prąd itp. Ale to nie znaczy że w tym będzie tak samo :evil_lol: No to trzeba bedzie odkladac pieniazki :razz::razz::razz: A gdzie już byliscie? Bądźmy tym razem gdzie indziej ;)
KaRa_ Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 5lat byliśmy w Morsku, raz byliśmy w Sierakowie a teraz szukam;)
Dozia_13 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Karilka napisał(a):Żebyś sobie dała rade - to najwazniejsze;) z nia daje sobie rade,ale bez sensu ja brac a puzniej trzymac ja w kagancu ciagle... chociasz pewnie by sie przyzwyczaila do tego wszystkiego :) jeszcze sie zobaczy przez rok sie powinna zmienic hehe
KaRa_ Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 Karilka napisał(a):Jeziorsko Kara obdzwoniłaś? Znalazłam dwa namiary które wyglądały fajnie, no lecz w jednym z tyloma psami nie wolno, drugim młodzieży bez rodziców nie chcą:angryy:
Okamia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 KaRa_ napisał(a):Znalazłam dwa namiary które wyglądały fajnie, no lecz w jednym z tyloma psami nie wolno, drugim młodzieży bez rodziców nie chcą:angryy: Jaka młodzieży :evil_lol: My już przecież stare dziadki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coffee&Nera Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 KaRa_ napisał(a):Znalazłam dwa namiary które wyglądały fajnie, no lecz w jednym z tyloma psami nie wolno, drugim młodzieży bez rodziców nie chcą:angryy: Bez rodziców? :roll: No wszyscy młodzi weśmy nasze mamy i tatusiów i pognajmy... :diabloti: A jakie to miejsca jesli mogę spytac?
Recommended Posts