Estera Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='rose']Dlaczego nie?:eviltong: Elegancko, od razu po sesji:evil_lol: Mysza czekam:evil_lol:Dobrze wiesz czemu, już Ci kiedyś mówiłam :eviltong: ja też czekam :mad:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Estera'] Byle nie początek lipca:shake: Mysza zainstaluj skajpa :razz: Dlaczego nie?:eviltong: Elegancko, od razu po sesji:evil_lol: Mysza czekam:evil_lol:
Mysia_ Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Muza - metal :cool3: Zespół kumpla, ale on żonaty i Monika by go pewnie nie puściła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moja siostra gra na gitarze, ale jej nigdzie ze soba nie wezmę :shake: Co do terminu zlociku to najwazniejsze, zeby nie wypadał wtedy co Jarocin i Woodstock :mad: Nie wymagajcie ode mnie za wiele, trochę techniki i człowiek się gubi :evil_lol: Nie mam sprzetu potrzebnego do skype :eviltong:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Musicie podpasować termin z moim urlopem :evil_lol: o ile będę jeszcze pracowała :eviltong:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rinuś']Musicie podpasować termin z moim urlopem :evil_lol: o ile będę jeszcze pracowała :eviltong: No na bank będziemy patrzeć na Twój urlop:eviltong:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='rose']No na bank będziemy patrzeć na Twój urlop:eviltong: no tak tak :eviltong::eviltong::eviltong: bo kto zagra z Wami w alkochińczyka ? :evil_lol:
komar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 co by nie było, że sie nie odzywam;P Jak sie uda mi przyjechać to wezme gitare, krate VIP-a, alkochińczyka i szkalnke na wódke;P
diabelkowa Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 gitare moge wziac ja ale kto bedzie na niej gral... :P moj zapal do gry skonczyl sie po kilku chwytach:evil_lol:
Rinuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='komar']co by nie było, że sie nie odzywam;P Jak sie uda mi przyjechać to wezme gitare, krate VIP-a, alkochińczyka i szkalnke na wódke;P I swój aparat weź lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
basia bonnie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 komar napisał(a):co by nie było, że sie nie odzywam;P Jak sie uda mi przyjechać to wezme gitare, krate VIP-a, alkochińczyka i szkalnke na wódke;P Komar, strony Ci się pomyliły :) Tu piszemy o zlocie DOGOMANIAKOW :cool3: czyli rozumiem,że bierzesz gitarę, śpiwór, psa i kliker+smakołyki? :loveu:
komar Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 no właśnie;P aparat:P kliker co by basia była posłuszna i smakołyki dla niej;P i kamere:D
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 basia bonnie napisał(a):za smakołyki zrobię wszystko:loveu: a za kubusia play jeszcze wiecej:diabloti:
basia bonnie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 komar napisał(a):no właśnie;P aparat:P kliker co by basia była posłuszna i smakołyki dla niej;P i kamere:D za smakołyki zrobię wszystko:loveu:
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 basia bonnie napisał(a):wszystko i nic :evil_lol: ogolnie, jeśli będziesz TY to na wstępie mogę zrobić wszystko:diabloti: :loveu: gram będzie zazdrosny:shake:
basia bonnie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tinka:) napisał(a):a za kubusia play jeszcze wiecej:diabloti: wszystko i nic :evil_lol: ogolnie, jeśli będziesz TY to na wstępie mogę zrobić wszystko:diabloti:
Unbelievable Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 basia bonnie napisał(a):On pojdzie robic szczeniaczki z chomikiem! nie pamietasz juz naszego biznesplanu? :loveu: prawda... :diabloti:
basia bonnie Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Tinka:) napisał(a)::loveu: gram będzie zazdrosny:shake: On pojdzie robic szczeniaczki z chomikiem! nie pamietasz juz naszego biznesplanu? :loveu:
rose Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Rinuś']no tak tak :eviltong::eviltong::eviltong: bo kto zagra z Wami w alkochińczyka ? :evil_lol: poradzimy sobie:eviltong:
Mysia_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 basia bonnie napisał(a):wszystko i nic :evil_lol: ogolnie, jeśli będziesz TY to na wstępie mogę zrobić wszystko:diabloti: np. co? :roll: Już zaczynam się bać :evil_lol: Chyba powiem Zbyszkowi, żeby na zlot Cię nie puścił :eviltong::diabloti:
basia bonnie Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Tinka:) napisał(a):prawda... :diabloti: Szykuj się :evilbat: Mysia_ napisał(a):np. co? :roll: Już zaczynam się bać :evil_lol: Chyba powiem Zbyszkowi, żeby na zlot Cię nie puścił :eviltong::diabloti: To moja słitaśna tajemnica :P On powiedział,że z Tobą mnie wszędzie puści, już zapomniałaś?:diabloti: przecież Ty jesteś taka zajebista, młodzieżowa i odpowiedzialna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahah :P P.S. chyba troszkę zeszliśmy z tematu:evil_lol: ee no więc..szukamy osrodka!!:evil_lol:
baffi2 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 KaRa_ napisał(a):Wróciłam:evil_lol::evil_lol: Mam telefon jako taki (:angryy:), rachunek z zeszłego miesiąca mnie o zawrót głowy doprowadził:evil_lol: . Ostatnio mało szukałam, gdyż czasu nie miałam bo ciągle w pracy siedzę:shake: ale wezmę się od przyszłego tyg ostro do roboty ;) I jak Ci idzie? :razz:
diabelkowa Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Basia moze przemianoj Warke na Vipa co ? :P
basia bonnie Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 diabelkowa napisał(a):Basia moze przemianoj Warke na Vipa co ? :P ale to suka!:evil_lol: a vipka to tak glupio brzmi...hahaahh:evil_lol::evil_lol:
Rinuś Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='basia bonnie']ale to suka!:evil_lol: a vipka to tak glupio brzmi...hahaahh:evil_lol::evil_lol: Zawsze może być cipka :evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts