Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']Dlaczego nie?:eviltong: Elegancko, od razu po sesji:evil_lol:

Mysza czekam:evil_lol:Dobrze wiesz czemu, już Ci kiedyś mówiłam :eviltong:
ja też czekam :mad:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']
Byle nie początek lipca:shake:
Mysza zainstaluj skajpa :razz:

Dlaczego nie?:eviltong: Elegancko, od razu po sesji:evil_lol:

Mysza czekam:evil_lol:

Posted

Muza - metal :cool3: Zespół kumpla, ale on żonaty i Monika by go pewnie nie puściła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Moja siostra gra na gitarze, ale jej nigdzie ze soba nie wezmę :shake:

Co do terminu zlociku to najwazniejsze, zeby nie wypadał wtedy co Jarocin i Woodstock :mad:

Nie wymagajcie ode mnie za wiele, trochę techniki i człowiek się gubi :evil_lol: Nie mam sprzetu potrzebnego do skype :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś']Musicie podpasować termin z moim urlopem :evil_lol: o ile będę jeszcze pracowała :eviltong:

No na bank będziemy patrzeć na Twój urlop:eviltong:

Posted

[quote name='rose']No na bank będziemy patrzeć na Twój urlop:eviltong:
no tak tak :eviltong::eviltong::eviltong: bo kto zagra z Wami w alkochińczyka ? :evil_lol:

Posted

[quote name='komar']co by nie było, że sie nie odzywam;P Jak sie uda mi przyjechać to wezme gitare, krate VIP-a, alkochińczyka i szkalnke na wódke;P
I swój aparat weź lepiej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

komar napisał(a):
co by nie było, że sie nie odzywam;P Jak sie uda mi przyjechać to wezme gitare, krate VIP-a, alkochińczyka i szkalnke na wódke;P

Komar, strony Ci się pomyliły :) Tu piszemy o zlocie DOGOMANIAKOW :cool3: czyli rozumiem,że bierzesz gitarę, śpiwór, psa i kliker+smakołyki? :loveu:

Posted

[quote name='Rinuś']no tak tak :eviltong::eviltong::eviltong: bo kto zagra z Wami w alkochińczyka ? :evil_lol:

poradzimy sobie:eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):
wszystko i nic :evil_lol: ogolnie, jeśli będziesz TY to na wstępie mogę zrobić wszystko:diabloti:

np. co? :roll:
Już zaczynam się bać :evil_lol: Chyba powiem Zbyszkowi, żeby na zlot Cię nie puścił :eviltong::diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
prawda... :diabloti:

Szykuj się :evilbat:

Mysia_ napisał(a):
np. co? :roll:
Już zaczynam się bać :evil_lol: Chyba powiem Zbyszkowi, żeby na zlot Cię nie puścił :eviltong::diabloti:

To moja słitaśna tajemnica :P
On powiedział,że z Tobą mnie wszędzie puści, już zapomniałaś?:diabloti: przecież Ty jesteś taka zajebista, młodzieżowa i odpowiedzialna:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buahah :P

P.S. chyba troszkę zeszliśmy z tematu:evil_lol:
ee no więc..szukamy osrodka!!:evil_lol:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Wróciłam:evil_lol::evil_lol:
Mam telefon jako taki (:angryy:), rachunek z zeszłego miesiąca mnie o zawrót głowy doprowadził:evil_lol: . Ostatnio mało szukałam, gdyż czasu nie miałam bo ciągle w pracy siedzę:shake: ale wezmę się od przyszłego tyg ostro do roboty ;)

I jak Ci idzie? :razz:

Posted

[quote name='basia bonnie']ale to suka!:evil_lol: a vipka to tak glupio brzmi...hahaahh:evil_lol::evil_lol:
Zawsze może być cipka :evil_lol::evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...