basia bonnie Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 czytajcie dokładnie wątek :shake: jakby było już wszystko konkretnie ustalone to by pisało na 1 stronie.. jesteśmy w trakcje szukania ośrodka :p no i zbieramy już powoli listę chętnych... i jak jesteście takie mądre to znajdźcie ośrodek w centralnej polsce,na odludziu,gdzie przyjmą nas z taką ilością psów. to wtedy będziemy rezerwować :p i będzie wiadomo "gdzie kiedy i wgl"
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zgadzam się z Basią. Nie tak prosto jest znaleźć ośrodek, który zgodzi się na wpuszczenie ok. 30 psów i do tego, żeby wokół niego były fajne tereny do spacerów. Więc cierpliwości dziewczyny ;)
Mysia_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 dokładnie ;) Myslę, że czasu jeszcze trochę jest i nie ma co panikować. Pomożcie w poszukiwaniach ośrodka :cool3:
M&T Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ośrodek Wypoczynkowy Hurtap SA - Chodecz, Włocławek, Mstowo, w Chodeczu, we Włocławku, w Mstowie Centralnie na środku PL :evil_lol: Tylko nic o zwierzętach nie ma :hmmmm:
Rahl Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 dziewczyny, cierpliwości ;). Kiedyś proponowany był tu ośrodek k. Kalisza, czy ktoś się tam kontaktował (tzn. czy chcieliby nas czy nie)? Pytam z ciekawości ;).
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):i jak jesteście takie mądre to znajdźcie ośrodek w centralnej polsce,na odludziu,gdzie przyjmą nas z taką ilością psów. to wtedy będziemy rezerwować :p i będzie wiadomo "gdzie kiedy i wgl" a czy ja sie tu wymadrzam? :razz: tak tylko , ze bylo duzo propozycji a Kara nam nic o nich nie napisala .. czy przyjma nas z psami itp. :lol: W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) . No , ale cóz. wazne zeby zlot w ogóle byl :cool3:
Okamia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pusiakowa napisał(a):a czy ja sie tu wymadrzam? :razz: tak tylko , ze bylo duzo propozycji a Kara nam nic o nich nie napisala .. czy przyjma nas z psami itp. :lol: W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) . No , ale cóz. wazne zeby zlot w ogóle byl :cool3: Kara jak na razie jest bez telefonu ale jeżeli ktoś jest chętny to zawsze może zadzwonić z własnej inicjatywy do jakiegoś ośrodka ;)
Pusiakowa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Okamia napisał(a):Kara jak na razie jest bez telefonu ale jeżeli ktoś jest chętny to zawsze może zadzwonić z własnej inicjatywy do jakiegoś ośrodka ;) aha , no to przepraszam nie wiedzialam ze Kara nie ma telefonu ;)
Okamia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pusiakowa napisał(a):aha , no to przepraszam nie wiedzialam ze Kara nie ma telefonu ;) Ja wiem że jest duuuuuużo tematów ale czasami warto przejrzeć chociaż pobieżnie te 50-pare stron :evil_lol:
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Pusiakowa napisał(a):W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) . mylisz się, w grudniu dopiero powstał wątek, a jakoś chyba w połowie stycznia był znaleziony odpowiedni ośrodek. no ale nie mam zamiaru już dalej na ten temat pisać, bo nie o to tu chodzi :lol: eot ;)
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):mylisz się, w grudniu dopiero powstał wątek, a jakoś chyba w połowie stycznia był znaleziony odpowiedni ośrodek. no ale nie mam zamiaru już dalej na ten temat pisać, bo nie o to tu chodzi :lol: eot ;) Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong: M&T napisał(a):klikał ktoś w link, który podałam? :eviltong: Tak, podawałam tego linka już wcześniej. ;)
basia bonnie Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong: tutaj jest post Kary z poprzedniego wątku jeszcze ze stycznia, czyli nie było nic zarezerwowane wtedy! :evil_lol: skończmy juz ten temat:evil_lol:trzeba myśleć o kolejnym zlocie, a nie poprzednim!:evil_lol:
KaRa_ Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Wróciłam:evil_lol::evil_lol: Mam telefon jako taki (:angryy:), rachunek z zeszłego miesiąca mnie o zawrót głowy doprowadził:evil_lol: . Ostatnio mało szukałam, gdyż czasu nie miałam bo ciągle w pracy siedzę:shake: ale wezmę się od przyszłego tyg ostro do roboty ;)
Patikujek Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 hej widzę że organizacja kolejnego zlotu już się rozpoczęła :) Ja na razie się nie zapisuję, jak będzie wiadomo więcej to zobaczymy
Manixsa Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 A bedzie ktos za mnie załatwiał formalnosci tak jak robiła to Pati przez ostatnie dwa lata ?? :lol:
Okamia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mysia_ napisał(a):może nie byłam do końca trzeźwa, ale z tego co pamiętam to Ci to z Aleksandrem obiecaliśmy :evil_lol: To pewnie było wtedykiedy byłaś najbardziej "trzeźwa" ze wszystkich:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mysia_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Manixsa']A bedzie ktos za mnie załatwiał formalnosci tak jak robiła to Pati przez ostatnie dwa lata ?? :lol: może nie byłam do końca trzeźwa, ale z tego co pamiętam to Ci to z Aleksandrem obiecaliśmy :evil_lol:
Pusiakowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong: no tak szlyszalam ;) . ale ja nie bylam w zeszlym roku wiec nie wiem jak to bylo :eviltong: i to chyba nawet Ty to zalatwialas? :razz:
diabelkowa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Tylko musimy w tym roku wybrac miejsce bez niedzwiedzi polarnych :) bo w tym roku zaatakowaly Mysie :evil_lol:
rose Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 diabelkowa napisał(a):Tylko musimy w tym roku wybrac miejsce bez niedzwiedzi polarnych :) bo w tym roku zaatakowaly Mysie :evil_lol: Potem przeniosły się do Poznania i zaatakowały Esterę:eviltong:
Mysia_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 olekg89 napisał(a):Obiecaliśmy obiecaliśmy:diabloti: no to oczywiście słowa dotrzymamy :cool3: Ja tam jednak myślę, ze ten miś polarny z Sierakowa był groźniejszy niż ten w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Asia & Ginger Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Pusiakowa napisał(a):no tak szlyszalam ;) . ale ja nie bylam w zeszlym roku wiec nie wiem jak to bylo :eviltong: i to chyba nawet Ty to zalatwialas? :razz: Tak tak, ja. ;)
Estera Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 rose napisał(a):Potem przeniosły się do Poznania i zaatakowały Esterę:eviltong: No przeniosły się. Ciekawe czy tym razem też pojadą tam gdzie będziemy i kogo tym razem zaatakują? :evil_lol: Mysia_ napisał(a): Ja tam jednak myślę, ze ten miś polarny z Sierakowa był groźniejszy niż ten w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:To był ten sam :evil_lol: Tylko w Sierakowie był u siebie. A w Poznaniu jak atakował to był zmęczony trasą jaką musiał przejść, dlatego był spokojniejszy :eviltong:
Recommended Posts