Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czytajcie dokładnie wątek :shake: jakby było już wszystko konkretnie ustalone to by pisało na 1 stronie.. jesteśmy w trakcje szukania ośrodka :p no i zbieramy już powoli listę chętnych...
i jak jesteście takie mądre to znajdźcie ośrodek w centralnej polsce,na odludziu,gdzie przyjmą nas z taką ilością psów. to wtedy będziemy rezerwować :p i będzie wiadomo "gdzie kiedy i wgl"

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgadzam się z Basią. Nie tak prosto jest znaleźć ośrodek, który zgodzi się na wpuszczenie ok. 30 psów i do tego, żeby wokół niego były fajne tereny do spacerów. Więc cierpliwości dziewczyny ;)

Posted

dziewczyny, cierpliwości ;).
Kiedyś proponowany był tu ośrodek k. Kalisza, czy ktoś się tam kontaktował (tzn. czy chcieliby nas czy nie)? Pytam z ciekawości ;).

Posted

basia bonnie napisał(a):
i jak jesteście takie mądre to znajdźcie ośrodek w centralnej polsce,na odludziu,gdzie przyjmą nas z taką ilością psów. to wtedy będziemy rezerwować :p i będzie wiadomo "gdzie kiedy i wgl"

a czy ja sie tu wymadrzam? :razz:
tak tylko , ze bylo duzo propozycji a Kara nam nic o nich nie napisala .. czy przyjma nas z psami itp. :lol: W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) . No , ale cóz. wazne zeby zlot w ogóle byl :cool3:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a czy ja sie tu wymadrzam? :razz:
tak tylko , ze bylo duzo propozycji a Kara nam nic o nich nie napisala .. czy przyjma nas z psami itp. :lol: W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) . No , ale cóz. wazne zeby zlot w ogóle byl :cool3:

Kara jak na razie jest bez telefonu ale jeżeli ktoś jest chętny to zawsze może zadzwonić z własnej inicjatywy do jakiegoś ośrodka ;)

Posted

Okamia napisał(a):
Kara jak na razie jest bez telefonu ale jeżeli ktoś jest chętny to zawsze może zadzwonić z własnej inicjatywy do jakiegoś ośrodka ;)

aha , no to przepraszam nie wiedzialam ze Kara nie ma telefonu ;)

Posted

Pusiakowa napisał(a):
aha , no to przepraszam nie wiedzialam ze Kara nie ma telefonu ;)

Ja wiem że jest duuuuuużo tematów ale czasami warto przejrzeć chociaż pobieżnie te 50-pare stron :evil_lol:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
W zeszlym roku .. jak sie dowiedzialam to bylo juz na poczatku grudnia wszystko wiadomo ;) .

mylisz się, w grudniu dopiero powstał wątek, a jakoś chyba w połowie stycznia był znaleziony odpowiedni ośrodek. no ale nie mam zamiaru już dalej na ten temat pisać, bo nie o to tu chodzi :lol:
eot ;)

Posted

basia bonnie napisał(a):
mylisz się, w grudniu dopiero powstał wątek, a jakoś chyba w połowie stycznia był znaleziony odpowiedni ośrodek. no ale nie mam zamiaru już dalej na ten temat pisać, bo nie o to tu chodzi :lol:
eot ;)

Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong:

M&T napisał(a):
klikał ktoś w link, który podałam? :eviltong:

Tak, podawałam tego linka już wcześniej. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong:

tutaj jest post Kary z poprzedniego wątku jeszcze ze stycznia, czyli nie było nic zarezerwowane wtedy! :evil_lol: skończmy juz ten temat:evil_lol:trzeba myśleć o kolejnym zlocie, a nie poprzednim!:evil_lol:

Posted

Wróciłam:evil_lol::evil_lol:
Mam telefon jako taki (:angryy:), rachunek z zeszłego miesiąca mnie o zawrót głowy doprowadził:evil_lol: . Ostatnio mało szukałam, gdyż czasu nie miałam bo ciągle w pracy siedzę:shake: ale wezmę się od przyszłego tyg ostro do roboty ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
może nie byłam do końca trzeźwa, ale z tego co pamiętam to Ci to z Aleksandrem obiecaliśmy :evil_lol:

To pewnie było wtedykiedy byłaś najbardziej "trzeźwa" ze wszystkich:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Manixsa']

A bedzie ktos za mnie załatwiał formalnosci tak jak robiła to Pati przez ostatnie dwa lata ?? :lol:

może nie byłam do końca trzeźwa, ale z tego co pamiętam to Ci to z Aleksandrem obiecaliśmy :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Basiu, w grudniu był już znaleziony i zarezerwowany ośrodek, a w połowie stycznia wpłacaliśmy już zaliczkę. :eviltong:

no tak szlyszalam ;) . ale ja nie bylam w zeszlym roku wiec nie wiem jak to bylo :eviltong: i to chyba nawet Ty to zalatwialas? :razz:

Posted

diabelkowa napisał(a):
Tylko musimy w tym roku wybrac miejsce bez niedzwiedzi polarnych :) bo w tym roku zaatakowaly Mysie :evil_lol:

Potem przeniosły się do Poznania i zaatakowały Esterę:eviltong:

Posted

olekg89 napisał(a):
Obiecaliśmy obiecaliśmy:diabloti:

no to oczywiście słowa dotrzymamy :cool3:

Ja tam jednak myślę, ze ten miś polarny z Sierakowa był groźniejszy niż ten w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

rose napisał(a):
Potem przeniosły się do Poznania i zaatakowały Esterę:eviltong:

No przeniosły się. Ciekawe czy tym razem też pojadą tam gdzie będziemy i kogo tym razem zaatakują? :evil_lol:
Mysia_ napisał(a):

Ja tam jednak myślę, ze ten miś polarny z Sierakowa był groźniejszy niż ten w Poznaniu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
To był ten sam :evil_lol: Tylko w Sierakowie był u siebie. A w Poznaniu jak atakował to był zmęczony trasą jaką musiał przejść, dlatego był spokojniejszy :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...