Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Znalazłam jeszcze taki ośrodek - Gołuchów koło Kalisza: http://www.eholiday.pl/noclegi-595.html
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Znalazłam jeszcze taki ośrodek - Gołuchów koło Kalisza: http://www. eholiday .pl/noclegi-595.html Ładny ten ośrodek:cool3:
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Gołąbki (koło Gniezna): Ośrodek wypoczynkowy Gołąbki Ośrodek Wypoczynkowy Jutrzenka - Gniezno, Gościeszyn, Gołąbki, w Gnieźnie, w Gościeszynie, w Gołąbkach Rogoźno: Ośrodek Rekreacyjno-Sportowy - Rogoźno, w Rogoźnie Sielpia: Ośrodek Wypoczynkowy Relax - Końskie, Sielpia, w Końskich, w Sielpi Ośrodek Wypoczynkowy ELJOT - Sielpia, w Sielpi Złotowo: Ośrodek Szkoleniowo-Rekreacyjny Złotowo - Kruszwica, Chełmce, Złotowo, w Kruszwicy, w Chełmcach, w Złotowie Skoki: Ośrodek Wczasowy Adrian - Skoki, w Skokach Ślesin: Ośrodek Wypoczynkowy Krasnal - Ślesin, w Ślesinie Ośrodek Wczasowy Justyna - Ślesin, w Ślesinie Gostynin koło Płocka: Pensjonat Słoneczna Farma Zdrowia i Urody - Płock, Gostynin, Lucień, Budy Lucieńskie, w Płocku, w Gostyninie, w Lucieniu, w Budach Lucieńskich Wilczyn (blisko Ślesina): Ośrodek Wczasowy Justyna - Ślesin, w Ślesinie
Rahl Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Znalazłam jeszcze taki ośrodek - Gołuchów koło Kalisza: http://www. eholiday .pl/noclegi-595.html Hmm... podoba mi sie :cool3::cool3:
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Kiedy bedzie wreszcie wiadomo gdzie odbedzie sie zlot??:cool3: Bo jak narazie widze tu same propozycje nic konkretnego..:roll:
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Sielpia: Ośrodek Wypoczynkowy Ricardo - Końskie, Sielpia, w Końskich, w Sielpi Swolszyce Małe (koło Tomaszowa Mazowieckiego): Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy Borki - Tomaszów Mazowiecki, Smardzewice, Swolszewice Małe, w Tomaszowie Mazowieckim, w Smardzewicach, w Swolszewicach Małych Dolsk (koło Śremu): Miejsko-Gminny Ośrodek Sportu i Rekreacji - Dolsk, w Dolsku Stęszew: Wielkopolski Ośrodek Wypoczynkowy Albatros i Motel - Stęszew, w Stęszewie Mstowo (koło Włocławka): Ośrodek Wypoczynkowy Hurtap SA - Chodecz, Włocławek, Mstowo, w Chodeczu, we Włocławku, w Mstowie HURTAP SA - DYSTRYBUTOR FARMACEUTYCZNY Soczewka (koło Płocka): Ośrodek Wypoczynkowy Almatur - Płock, Soczewka, w Płocku, w Soczewce Rogowo (koło Gniezna): Ośrodek Turystyczno-Wypoczynkowy - Żnin, Rogowo, Wola, w Żninie, w Rogowie, w Woli Sielpia: Ośrodek Wypoczynkowy Kasia - Końskie, Sielpia, w Końskich, w Sielpi Ośrodek Wypoczynkowy Camargo - Końskie, Sielpia, w Końskich, w Sielpi Tresta (koło Tomaszowa Mazowieckiego): Agroturystyka, Kemping, Pole Namiotowe Tresta - Tomaszów Mazowiecki, Smardzewice, Tresta Rządowa, w Tomaszowie Mazowieckim, w Smardzewicach, w Treście Rządowej Zaniemyśl (koło Środy Wielkopolskiej): Ośrodek Wypoczynkowy Sosenka - Zaniemyśl, w Zaniemyślu
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Sweetaśna napisał(a):Kiedy bedzie wreszcie wiadomo gdzie odbedzie sie zlot??:cool3: Bo jak narazie widze tu same propozycje nic konkretnego..:roll: To nie taka prosta sprawa, trzeba wszędzie przedzwonić, to zajmuje sporo czasu, wiem coś o tym. Jak się nigdzie nie zgodzą, to trzeba będzie szukać nadal. :cool1:
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a):To nie taka prosta sprawa, trzeba wszędzie przedzwonić, to zajmuje sporo czasu, wiem coś o tym. Jak się nigdzie nie zgodzą, to trzeba będzie szukać nadal. :cool1: rozumiem ale chyba lepiej by było jakby kara zakładając wątek odrazu napisała co gdzie i jak tak jak ty zrobiłas bo na tamtym watku nie było tyle gadaniny i ustalania bo sama chyba to wszystko robiłas a jesli sie myle to przepraszam.. Dobra juz sie nie czepiam :p I tak bardzo dobrze ze ktos sie tym zajął i wogóle:)
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Sweetaśna napisał(a):rozumiem ale chyba lepiej by było jakby kara zakładając wątek odrazu napisała co gdzie i jak tak jak ty zrobiłas bo na tamtym watku nie było tyle gadaniny i ustalania bo sama chyba to wszystko robiłas a jesli sie myle to przepraszam.. Dobra juz sie nie czepiam :p I tak bardzo dobrze ze ktos sie tym zajął i wogóle:) Nie, ja na początku zaproponowałam pewną miejscowość nad jeziorem, gdzie jest sporo ośrodków, ale tam się nigdzie nie zgodzili i później wspólnie szukaliśmy ośrodków. W końcu wybrałam Sieraków i na tym stanęło. ;)
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Sweetaśna napisał(a):rozumiem ale chyba lepiej by było jakby kara zakładając wątek odrazu napisała co gdzie i jak tak jak ty zrobiłas bo na tamtym watku nie było tyle gadaniny i ustalania bo sama chyba to wszystko robiłas a jesli sie myle to przepraszam.. Dobra juz sie nie czepiam :p I tak bardzo dobrze ze ktos sie tym zajął i wogóle:) Aduniu słuchaj w zeszłym roku też było szukanie i wybieranie ośrodków wspólnie... Przecież to nie było tak,że Asia napisała ok jedziemy do Sierakowa i koniec kropka, bo Ty widocznie tak myślisz:shake:. Widocznie zapisałaś się po tym jak znaleźliśmy ośrodek a szukaliśmy go dość długo... bo w tamtym roku też wkleialismy propozycje, i nawet została wybrana ta którą ja wkleiłam. Samemu się dzwoni i wypytuje, a ośrodka szukają wszyscy. Coś jeszcze????:shake:
Sweet Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Nie, ja na początku zaproponowałam pewną miejscowość nad jeziorem, gdzie jest sporo ośrodków, ale tam się nigdzie nie zgodzili i później wspólnie szukaliśmy ośrodków. W końcu wybrałam Sieraków i na tym stanęło. ;) aha to o tym nie wiedziałam.. nie znalazłam tego na wątku co prawda nie czytałam całego tylko początkowych pare stron i od środka to bylo juz ustalone KaRa_ napisał(a):Aduniu słuchaj w zeszłym roku też było szukanie i wybieranie ośrodków wspólnie... Przecież to nie było tak,że Asia napisała ok jedziemy do Sierakowa i koniec kropka, bo Ty widocznie tak myślisz:shake:. Widocznie zapisałaś się po tym jak znaleźliśmy ośrodek a szukaliśmy go dość długo... bo w tamtym roku też wkleialismy propozycje, i nawet została wybrana ta którą ja wkleiłam. Samemu się dzwoni i wypytuje, a ośrodka szukają wszyscy. Coś jeszcze????:shake: Dobrze juz wiem wszystko. przepraszam nie byłam doinformowana.. Juz sie czepiac nie bede :p W sumie to tak sie tylko zastanawiałam nad tym to napisałam mam nadzeje ze nie masz mi tego za złe...
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Sielpia: http://www. eholiday .pl/noclegi-7793.html http://www. eholiday .pl/noclegi-7822.html Tresta (koło Tomaszowa Mazowieckiego): http://www. eholiday .pl/noclegi-6234.html Sielpia jest fajna i sie nadaje na Zlot Dogomaniaków. Tresta - byłam tam w tym roku - miejscowość raczej mało zaludniona, nawet w czasie wakacji. Jezioro, piękne krajobrazy... To jest nad jeziorem Sulejowskim, które zaopatruje Łódź w wode (NIE NABRUDZIĆ MI TAM!!!) i jest na prawde bardzo fajnie. Piękne widoczki, fajne miejscówki.. Podobno pływają tam rzadko spotykane ryby i ogólnie jest OK;)
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 KaRa dzwoniłaś do tej "Kasi"? Może to jezioro Sulejowskie? Ładne tereny i praktycznie odludzie:loveu:
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Karilka']Sielpia: http://www. eholiday .pl/noclegi-7793.html http://www. eholiday .pl/noclegi-7822.html Tresta (koło Tomaszowa Mazowieckiego): http://www. eholiday .pl/noclegi-6234.html Sielpia jest fajna i sie nadaje na Zlot Dogomaniaków. Tresta - byłam tam w tym roku - miejscowość raczej mało zaludniona, nawet w czasie wakacji. Jezioro, piękne krajobrazy... To jest nad jeziorem Sulejowskim, które zaopatruje Łódź w wode (NIE NABRUDZIĆ MI TAM!!!) i jest na prawde bardzo fajnie. Piękne widoczki, fajne miejscówki.. Podobno pływają tam rzadko spotykane ryby i ogólnie jest OK;) W Sielpii to nawet sporo tych ośrodków jest, ale trochę daleko dla osób z północy Polski. ;) Skupiłabym się raczej na tych ośrodkach z okolic Łodzi, Włocławka, bardziej centrum. Ale jeśli nas tam nie zechcą, to będziemy szukać gdzie indziej. ;)
Karilka Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 To Tresta jest w ok. Łodzi. Jakieś 60 - 65km. Ogólnie można poszukać czegoś w ok. Jeziora Sulejowskiego. Tam dużo wiosek jest;) PKS tam jeżdżą jakieś, bo mój brat tam jechał i dojechał PKSem
KaRa_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Dostałam pozytywną odpowiedz, z ośrodka (Stęszew) który podała Asia. Ze z psami można napisałam przybliżoną liczbę,. Spytałam o 5domków 6os; ok wychodzi tutaj 200zł za tydzień na łepka. domków oczywiście mają więcej.
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ja mam takie pytanko.. Czy w jednym domku śpi parę psów ?:roll:
KaRa_ Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja mam takie pytanko.. Czy w jednym domku śpi parę psów ?:roll: Tak, chyba,że wykupisz sobie cały domek to wtedy nie:lol:
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 baffi2 napisał(a):oczywiście. a co mają spać na dworze? :cool1: Tak się tylko pytam . Więc ja odpadam , bo nie chcę narażać nochali waszych psów na pogryzienia:diabloti:
C&B Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oczywiście, ale w domkach są zazwyczaj 2-3 pokoje zamykane. A to jakiś problem? Skoro tak to nie aż taki... Mój pies na wyznaczony cel : Wieczna nietykalność:evil_lol:
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja mam takie pytanko.. Czy w jednym domku śpi parę psów ?:roll: oczywiście. a co mają spać na dworze? :cool1:
Asia & Ginger Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ja mam takie pytanko.. Czy w jednym domku śpi parę psów ?:roll: Oczywiście, ale w domkach są zazwyczaj 2-3 pokoje zamykane. A to jakiś problem?
olekg89 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Domka-zawsze możesz zamknąć pekinczyka w klatce w pokoju i po problemie
Recommended Posts