Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']Proszę zapisac:

Dozia_13 domek plus jeden pies[/quote]

Z tym zapisywaniem to Kara stanęła na 9 stronie chyba:evil_lol: więc trochę będziesz musiała poczekać:evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='rose']Z tym zapisywaniem to Kara stanęła na 9 stronie chyba:evil_lol: więc trochę będziesz musiała poczekać:evil_lol:[/quote]
no dokladnie, ostatnia aktualizacja postu byla 11 dni temu:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg89']Karina jak tam idzie szkolenie dolara w kierunku mordowania biszkoptowych labradorów?:diabloti:Są jakieś postępy?:lol:[/quote]
[I][B]Igrasz z losem :diabloti: chodze z Brutim na kurs obronny :diabloti:[/B][/I]

Posted

Rinuś no wiesz, Czarek podobno dostaje ataku histerycznej agresji jak zobaczy coś biszkoptowego, kluchowatego z klapiastymi uszkami:roll:...
Piana z pyska sie leje strumieniami... i te bajery.

Próbujemy pomału dogonić kolegę w jego postępach szkoleniowych:cool1:

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:
[/CENTER]

Posted

[quote name='Karilka']Rinuś no wiesz, Czarek podobno dostaje ataku histerycznej agresji jak zobaczy coś biszkoptowego, kluchowatego z klapiastymi uszkami:roll:...
Piana z pyska sie leje strumieniami... i te bajery.

Próbujemy pomału dogonić kolegę w jego postępach szkoleniowych:cool1:

[CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti:
[/CENTER]
[/quote]
Wezmę moją Sabunie to wszystkie psy ułoży, oj wszystkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']O i 5 osób nowych:lol:.
Może w tym roku pobijemy rekord frekwencji:cool3:

KaRa a weź:evil_lol:. Będzie zabawa:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Chciałabyś zobaczyć Twojego pieska w wykopanym dołku?:evil_lol: Ja mam 13letniego pieska morderce:angryy:

Posted

[quote name='Karilka']KaRa on da sobie rade:loveu:.
Najczęściej ucieka:evil_lol:...
Chyba, ze pies jest większy od niego. Wtedy nie ucieka:shake::roll:
Ona tylko tak wygląda

A ma na swoi koncie koty, zające, ptaki, szczury, myszy wszystko co się rusza:angryy::angryy: No i parę pogryzionych psów:mad::angryy: jej psychika to pamiątka przed i z schroniska:shake:

Posted

[quote name='olekg89']kara tez wszystko zagryza?:cool3:[/quote]
Ja tylko czasem, jak zgłodnieje :evil_lol: Sabcia zawsze, nawet jak najedzona:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...