rose Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Izabela124.']Proszę zapisac: Dozia_13 domek plus jeden pies[/quote] Z tym zapisywaniem to Kara stanęła na 9 stronie chyba:evil_lol: więc trochę będziesz musiała poczekać:evil_lol:
olekg89 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Iza- Dozia niech się zapisze sama i dobrze przemyśli.Żeby nie było wypisywania się:angryy:
Izabela124. Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='olekg89']Iza- Dozia niech się zapisze sama i dobrze przemyśli.Żeby nie było wypisywania się:angryy:[/quote]Gdyby mogła to zapisałaby się, nie ma dostępu do kompa;)
baffi2 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='rose']Z tym zapisywaniem to Kara stanęła na 9 stronie chyba:evil_lol: więc trochę będziesz musiała poczekać:evil_lol:[/quote] no dokladnie, ostatnia aktualizacja postu byla 11 dni temu:evil_lol:
Karilka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Olek daj na luz i tak potem połowa sie wypisze i nic nikomu do tego. Trzeba byc przygotowanym:cool3:
olekg89 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Karina jak tam idzie szkolenie dolara w kierunku mordowania biszkoptowych labradorów?:diabloti:Są jakieś postępy?:lol:
Karilka Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Uczymy sie mordowania "bezdotykowo";).. Jakieś nabicie na pal, zrzucenie ze skały... Utopienie:cool3:
MateuszNesterok Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Też jestem za łazienką ;P [SIZE=1]Ale jeśli to niemożliwe to musimy dać radę w inny sposób :p[/SIZE]
Rinuś Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='olekg89']Karina jak tam idzie szkolenie dolara w kierunku mordowania biszkoptowych labradorów?:diabloti:Są jakieś postępy?:lol:[/quote] [I][B]Igrasz z losem :diabloti: chodze z Brutim na kurs obronny :diabloti:[/B][/I]
Izabela124. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='KaRa_']Już się zapisały 23osoby na zlot;)[/quote]Dopisz jeszcze Dozia_12 domek + pies
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Rinuś no wiesz, Czarek podobno dostaje ataku histerycznej agresji jak zobaczy coś biszkoptowego, kluchowatego z klapiastymi uszkami:roll:... Piana z pyska sie leje strumieniami... i te bajery. Próbujemy pomału dogonić kolegę w jego postępach szkoleniowych:cool1: [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER]
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Karilka']Rinuś no wiesz, Czarek podobno dostaje ataku histerycznej agresji jak zobaczy coś biszkoptowego, kluchowatego z klapiastymi uszkami:roll:... Piana z pyska sie leje strumieniami... i te bajery. Próbujemy pomału dogonić kolegę w jego postępach szkoleniowych:cool1: [CENTER]:diabloti::diabloti::diabloti: [/CENTER] [/quote] Wezmę moją Sabunie to wszystkie psy ułoży, oj wszystkie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 O i 5 osób nowych:lol:. Może w tym roku pobijemy rekord frekwencji:cool3: KaRa a weź:evil_lol:. Będzie zabawa:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti:
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Karilka']O i 5 osób nowych:lol:. Może w tym roku pobijemy rekord frekwencji:cool3: KaRa a weź:evil_lol:. Będzie zabawa:cool3: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Chciałabyś zobaczyć Twojego pieska w wykopanym dołku?:evil_lol: Ja mam 13letniego pieska morderce:angryy:
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 KaRa on da sobie rade:loveu:. Najczęściej ucieka:evil_lol:... Chyba, ze pies jest większy od niego. Wtedy nie ucieka:shake::roll:
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Karilka']KaRa on da sobie rade:loveu:. Najczęściej ucieka:evil_lol:... Chyba, ze pies jest większy od niego. Wtedy nie ucieka:shake::roll: Ona tylko tak wygląda A ma na swoi koncie koty, zające, ptaki, szczury, myszy wszystko co się rusza:angryy::angryy: No i parę pogryzionych psów:mad::angryy: jej psychika to pamiątka przed i z schroniska:shake:
Karilka Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Łeee:loveu: Bierz! Będzie zabawa:multi: :diabloti::diabloti::diabloti:
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='olekg89']kara tez wszystko zagryza?:cool3:[/quote] Ja tylko czasem, jak zgłodnieje :evil_lol: Sabcia zawsze, nawet jak najedzona:diabloti:
KaRa_ Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='Rinuś']Boję się o swoe życie jadąc z Wami :roll: Nie bój się, to Asia lubi paluszki zjadać nie ja:evil_lol:
Asia & Ginger Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='KaRa_']Nie bój się, to Asia lubi paluszki zjadać nie ja:evil_lol:[/quote] Ale ja tylko solone albo precelki albo talarki. :loveu: KaRa dzwoniłaś po ośrodkach? :cool3:
Recommended Posts