Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękności maleńkie. Cacuś jest przesłodki. Amberline, normalnie wylałaś tonę miodu na me serce, zresztą nie tylko me:evil_lol: Tyle cudownych wieści, i te zdjęcia:loveu: bosko, dziękujemyyyyyy:Rose: Mam nadzieje, ze co jakiś czas(oczywiście w miarę mozliwości) będziesz nas uraczać takimi nowinkami:razz:

Posted

Dziewczyny nie mam z wami innego kontaktu a więc na tym wątku postanowiłam napisać życzenia :

Życzę...
nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna, poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia, oddechu,
nabrania dystansu do tego co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami...

Wesołych Świąt!
Amberline z rodzinką
oraz z rodzinką Cacusia ;)

Posted

Wszystkim opiekunom, stałym i tymczasowym, tym co robią ogłoszenia, zbiórki, bazarki, a także tym którzy wspierają nas swoją obecnością, którzy dzielą się swoją wiedzą[IMG]http://images25.fotosik.pl/306/fe453fc21bc06d6fmed.jpg[/IMG]

• 11 months later...
Posted

Dzisiaj dostałam od Amberline smutną wiadomość - psiak jest za TM:(

wklejam fragment wiadomości od niej:

"Na początku było wszystko super, piesek się zaklimatyzował, był ulubieńcem rodziny. Uwielbiał odwiedziny znajomych i do wiekszości się łasił. Ale nigdzie nie było mu tak dobrze jak na kolankach u pańci. No i nagle zaczęło się coś dziać, dokladnie nie wiem co bo byłam po porodzie. Wiem że długo walczyli o niego, chodzili do weterynarzy, nawet do kilku żeby dokładnie sprawdzić diagnozy. Niestety nie udało się go uratować i nawet do końca nie wiadomo co mu bylo. Wiem że przez ostatnie dni nie chciał chodzić, albo nie mialł siły i trzeba go było karmić łyżeczką, strzykawką itp."

Mały odszedł we śnie...

podejrzewam, że to jakaś genetyczna sprawa była...wiadomo, że psiaki z wsobnego krycia mają różne problemy ze zdrowiem...

Ale państwo dali mu przez ostatni czas swoją miłosć...był kochany...szkoda, że nie mógl się dłużej cieszyć życiem...

Posted

matko :(

tak to właśnie jest - ludzie mnożą zwierzaki i wychodzą takie "kwiatki"!

może są i słodkie,a el jak bardzo muszą przez to cierpieć! to był młody psiaczek! coś okropnego i tylko i wyłącznie przez człowieka...