MaJa 75 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='sacred PIRANHA']trzymaja go juz 7 miesiecy...pozwolili mu zyc to teraz nie moga tak po prostu go uspic bo jest wedlug nich brzydki...:shake: koniecznie potrzebny wzruszajacy tekt do ogloszen-taki sciskajacy serce znam kolezanke ktora pisala swietne teksty zaraz ją tutaj sciagne:)[/quote] Jeśli chodzi o wzruszające teksty to znam specjalistkę - ciotka Majqa:cool3: Zaraz do niej napiszę i zaproszę na wątek Quote
basia0607 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 A dla mnie on jest piekny na swój sposób. Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='basia0607']A dla mnie on jest piekny na swój sposób.[/quote] Basiu - on jest piękny inaczej:p ale przecież to młody psiaczek...nie zasługuje na morbital lub inny sposób pozbycia się go....to taki pieseczek do torebki.... Na moje pytanie czemu on siedzi w garażu...a bo on czasem się zesika...no słów brakuje - przecież to szczeniak:shake: Quote
erka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Andziu69, a co z tym języczkiem, dlaczego on tak cały czas na wierzchu?:roll: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='erka']Andziu69, a co z tym języczkiem, dlaczego on tak cały czas na wierzchu?:roll:[/quote] nie wiem...on tak miał podobno od urodzenia...tak jakby ten języczek był...za długi....ale on normalnie je,widać nie przeszkadza mu to... dopytam weta w piątek, bo jadę z Bubą na sterylkę na Herby - a to on mi o nim powiedział Quote
ewelinka_m Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a jest szansa na ciut lepsze foty? takie nie rozmazane, żeby go było dobrze widać? :oops: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='ewelinka_m']a jest szansa na ciut lepsze foty? takie nie rozmazane, żeby go było dobrze widać? :oops:[/quote] nie wiem...dobrze, że choc takie mam...a nie bardzo mam teraz czas jeździc - to jest w Kostomłotach - pod Kielcami a rozmazane, bo on się bał mnie troche i co się zbliżyłam to on się ruszał i uciekał Quote
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jestem Maju.[B] Andziu[/B] obfoć go na tip - top, zwłaszcza jego spojrzenie, takie ujęcie lekko skosem kierunek pychol, eksponujące oczy, portretówki. Maju napisz do [B]Folen[/B] i [B]Isadora7[/B], może któraś znajdzie czas zrobić mu wyróżnione allegro (zapłacę za nie). Poryczałam się, on wcale nie jest piękny inaczej :mad:, on jest poprostu piękny!!! Ja się zakochałam, taki psi Mr Yoda. :loveu: Tekst oczywiście będzie na biegu zrobiony, najpóźniej do jutra, do południa wrzucę go na wątek. [B]Andziu[/B], jeśli uważasz, że jeszcze jakieś info o psiaku powinny być w tekście, wpisz to w jeden post. Zachowanie, coś jeszcze o zdrówku? Podaj na wątku dane kontaktowe do tekstu. Wyjaśnij koniecznie tego jęzorka. :loveu: Jak on ma na imię? A jego właścicieli niech......:angryy: Niech im Matka Ziemia....itd... On wygląda jak klon mojej tymczasowiczki Mani. :-( Quote
Tola Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie mogę przestać o nim myśleć... Takie maleństwo:-( Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Tola']Piesio nie ma jeszcze imienia...[/quote] nawet jesli ma to powinno mu się zmienić wraz z nowym życiem - o ile ktoś mu je da.... Majga - nie wiem czy dam radę mu zrobic w najblizszym czasie jakieś zdjecia - siedzę w pracy, wracam późno...w piatek sterylka Buby...nie wiem :shake: Co do niego...małe zahukane stworzonko, da się pogłaskać, ale jak był nie na rękach to uciekał... a kontakt....do mnie? czy do tych ludzi....chyba lepiej do mnie... [email][email protected][/email], 604275553 Quote
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jasne, że lepiej do Ciebie! Ktoś przeczyta tekst, szlag go może trafić i zamiast pomóc psu, odda niedźwiedzią przysługę, pouczając właścicieli. Ty zdążysz to schłodzić atmosferę. ;) OK. Takie fotki muszą wystarczyć. Pisz wobec tego do Isadora7 i Folen. Biedny malec!!! :placz: Quote
Poker Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 on dla mnie jest ślićzny :loveu: Ten wystający ozorek i karłowatość może być z powodu niedoczynności tarczycy.Spytajcie weta o psie hormony tarczycy,trzeba mu dać.Nic nie ma do stracenia. Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 On jest tak brzydki, że aż piękny:loveu: Ma w sobie to "coś" i łapie za serce.:loveu: A może ten jęzorek to jakieś neurologiczne? A o "właścicielach" nic nie napiszę,szkoda słów. Przerażające jest to że,(i nie bronię ich absolutnie) w porównaniu z tym co się czyta na Dogo to i tak są "humanitarni":shake: Quote
iwonamaj Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie spadaj, jesteś taki malutki...To co z imieniem dla maluszka? Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Poker']on dla mnie jest ślićzny :loveu: Ten wystający ozorek i karłowatość może być z powodu niedoczynności tarczycy.Spytajcie weta o psie hormony tarczycy,trzeba mu dać.Nic nie ma do stracenia.[/quote] zapytam...ale wg niego on po prostu taki sie urodził - tak jak pisałam (albo nie) to owoc krycia pt. matka z synem:-( i matka to starsza sunia (po wyglądzie) więc to raczej taki ...defekt genetyczny...ale spytam Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='iwonamaj']Nie spadaj, jesteś taki malutki...To co z imieniem dla maluszka?[/quote] Filutek Tyciutek.....więcej nie wymyśliłam:cool3: Quote
Kara. Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Karmelek:loveu: Albo Dropsik. On mi się tak jakoś słodko kojarzy:loveu: Quote
pixie Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='majqa']Kermit? :razz:[/quote] a ja go nazwalam [COLOR=Red][B]Stańczyk[/B][/COLOR] malutki, mądrutki brzydulek, kurdupelek... ale madrosci bedzie mial wiecej niz kazdy inny i rozsmiesza swoja innoscią i zastanawia to jest moj pupil Cudaczek Wysmiewaczek a co do jezorka ,t owidzialm niedawmno Yorka z takiim wlasnie jezyczkiem za dlugim to moze byc chyba wada genetycznam - krycie w rodzinie... tak uslyszalam od tej pani od Yorczka nie przeszkadzalo mu to jesc pic oddychac...tak jak Stanczykowi/Stasiowi..w duzym skrocie moze i takie imie nosic Staś Quote
majqa Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Stańczyk vel Staś jest max. Za parę min. siadam do tekstu, bo ta psina spędzi mi sen z powiek. :placz: Quote
andzia69 Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Staś!!! - Pixie - bardzo ładnie:lol: Quote
Recommended Posts