Jump to content
Dogomania

Kielce - psi karzełek, 7mies. skazany za wygląd -miał kochający domek, biega za TM

Recommended Posts

Posted

jak mówiłam andzi mam dwojke dzieci, jedno w wieku 7 lat, a drugie w wieku 1,6 roku. Stas zadnemu nie da sie zblizyc do mnie, szczeka i warczy. Ma już swoje posłanie, i leży na nim dość często. Na razie nie jadł, ale dużo pije i chodzi zwiedza mieszkanie:cool3:

• Replies 490
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ dzień, mój idol już na kanapach. U mnie też dobrze, państwo przyjechali do nas po szczeniaka. Pani chciala czarną sunię , pan trikolorową. Nie mogli się dogadać, wzieli 2. Oby wiecej takich ludzi.
Majga, proszę Cię bardzo , zrób swoje czary , mary aby mój LIsio też znalazl domek. :placz:

Posted

Krasnalku - dużo szczęścia w nowym domku. Ciotka z daleka życzy ci tego z całego serca.

Amberline - gratuluję Ci takiego fajnego kapiszonka.

Myślę, że z każdym następnym dniem będzie coraz lepiej. To jest jeszcze dzieciaczek więc szybko się zaaklimatyzuje.

No i jasne, że będziemy pilnie śledzić jego losy. No i jak zwykle będziemy się domagać fotek (i to koniecznie !!!!!)

Ale odrobaczanko to priorytet.

Guest monia3a
Posted

Super wieści :multi:
Cieszę się ogromnie, że Stasiulkowi się udało i jest już szczęśliwy w nowym domku :multi:

Posted

Tak się wszyscy cieszymy - ale proszę o poparcie apelu o natychmiastowe odrobaczenie krasnalka - to jest pierwszym stopniem do jego nowego, zdrowego życia.

Amberline - rozumiesz to ?

Posted

weszlam dopiero co na ten watek i bardzo bardzo sie ciesze ze ten bidulinek tak szybko znalazl dom
dlatego mam prosbe dziewczyny skoro tak szybko dzialcie to moze pomozecie skatowanemu psu,ktoremu trzeba bylo usunac jedno oko-tak zostal pobity:placz:
zapraszama na jego watek- im wiecej ludzi sie dowie tym wieksza szansa na dom dla niego
dziekuje i sorry za offa
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/zywcem-pogrzebany-mamy-fundusze-azor-w-nowym-domu-123266/[/URL]

Posted

[quote name='Zosia4']Tak się wszyscy cieszymy - ale proszę o poparcie apelu o natychmiastowe odrobaczenie krasnalka - to jest pierwszym stopniem do jego nowego, zdrowego życia.

Amberline - rozumiesz to ?[/quote]

Jak juz wczesniej wspomniala Andzia to nie jest nasz pierwszy piesek i doskonale rozumiem co znaczy odrobaczyc psa, a co znaczy tego nie zrobic.

Posted

no proszę, jka miło od poniedziałku. staś zostal dalej stasiem? fotki
!!!!!!!
aha, słuchajcie - pozostałe domki, które chciały stasia i się do czegos nadawały - mam ofertę - robuś ze szczątkami padaczki -ten sam typ, mały śliczny pokurcz podpalany (znów ktos mnie skrzyczy:eviltong:), tylko zdecydowanie ciemniejszy, tak klasycznie podpalany. szuka domu. i oczka takie na obydwie strony.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenki-piesek-z-padaczka-blaga-o-pomoc-w-hoteliku-u-mosii-szukamy-domu-119318/[/URL]

Posted

[quote name='sleepingbyday']no proszę, jka miło od poniedziałku. staś zostal dalej stasiem? fotki
!!!!!!!
aha, słuchajcie - pozostałe domki, które chciały stasia i się do czegos nadawały - mam ofertę - robuś ze szczątkami padaczki -ten sam typ, mały śliczny pokurcz podpalany (znów ktos mnie skrzyczy:eviltong:), tylko zdecydowanie ciemniejszy, tak klasycznie podpalany. szuka domu. i oczka takie na obydwie strony.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenki-piesek-z-padaczka-blaga-o-pomoc-w-hoteliku-u-mosii-szukamy-domu-119318/[/URL][/quote]

mogę podać kontakt - mam tylko telefon...ale nie wiem z jakim skutkiem:shake:
Jeden domek z W-wy(pani ma suni w typie chyba ratlerka - w każdym razie małą i mówiła, że Stasia trzeba koniecznie wykastrowac - więc pewnie sunia niesterylizowana), drugi z Wąbrzeźna....jeśli chcesz to mogę wieczorem podac na pw (domek z ogródkiem i kilkoma posiakami)

A moze podmienić troszkę tekst i powklejać zdjecia Robusia i zmienić kontakty?

Posted

andzia, ja jestem fanka robusia, ale zupełnie się nim nie zajmuję, a ni nie znam, nie jestem odpwoiedzialna za adopcję. napisz może pw do osób z wątku, które sie tym zajmują... one już będą wdziały co i jak,a ja tylko pośrednikiem moge być, co jest bez sensu. zaprosze dziewczyny tu na wątek, niech też wiedzą i z toba uzgadniają sprawę...
dzięki!

EDIT: napisałam tam na wątku, żeby osoba decyzyjna wsprawie robercika się do was odezwała.