amberline Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jak mówiłam andzi mam dwojke dzieci, jedno w wieku 7 lat, a drugie w wieku 1,6 roku. Stas zadnemu nie da sie zblizyc do mnie, szczeka i warczy. Ma już swoje posłanie, i leży na nim dość często. Na razie nie jadł, ale dużo pije i chodzi zwiedza mieszkanie:cool3: Quote
Klaudus__ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [I]Niech "Krasnoludek":cool3: zwiedza swój nowy domek. Dzisiaj pierwsza nocka w nowym bezpiecznym domeczku... Mam nadzieję,że spokojnie Ją prześpi z nadmiaru wrażeń :loveu:[/I] Quote
basia0607 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ależ dzień, mój idol już na kanapach. U mnie też dobrze, państwo przyjechali do nas po szczeniaka. Pani chciala czarną sunię , pan trikolorową. Nie mogli się dogadać, wzieli 2. Oby wiecej takich ludzi. Majga, proszę Cię bardzo , zrób swoje czary , mary aby mój LIsio też znalazl domek. :placz: Quote
Zosia4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Krasnalku - dużo szczęścia w nowym domku. Ciotka z daleka życzy ci tego z całego serca. Amberline - gratuluję Ci takiego fajnego kapiszonka. Myślę, że z każdym następnym dniem będzie coraz lepiej. To jest jeszcze dzieciaczek więc szybko się zaaklimatyzuje. No i jasne, że będziemy pilnie śledzić jego losy. No i jak zwykle będziemy się domagać fotek (i to koniecznie !!!!!) Ale odrobaczanko to priorytet. Quote
Guest monia3a Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Super wieści :multi: Cieszę się ogromnie, że Stasiulkowi się udało i jest już szczęśliwy w nowym domku :multi: Quote
madcat1981 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Stanisławie :) Niniejszym gratuluję i życzę wszelkiej pomyślności w nowym domciu :lol: Quote
Poker Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Panie Stanisławie nie zawiedź nas i nowego domku,bądź grzeczny i koffany:loveu: ,Nowy Domku , powodzenia :lol: Quote
Tola Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :multi::multi::multi: Tak sie cieszę:multi: Słodkie maleństwo:loveu: Krasnoludku - bądź szczęśliwy:loveu: Quote
mru Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ja myślałam, że się poznamy! a ten do domku pojechał :D super! :multi: czekamy na relacje i w ogóle strasznie cię cieszymy! :multi: Quote
Zosia4 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tak się wszyscy cieszymy - ale proszę o poparcie apelu o natychmiastowe odrobaczenie krasnalka - to jest pierwszym stopniem do jego nowego, zdrowego życia. Amberline - rozumiesz to ? Quote
iwonamaj Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 29 pażdziernika został założony watek Stasia, a dzisiaj już w domku... Ależ akcja!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Panca Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 weszlam dopiero co na ten watek i bardzo bardzo sie ciesze ze ten bidulinek tak szybko znalazl dom dlatego mam prosbe dziewczyny skoro tak szybko dzialcie to moze pomozecie skatowanemu psu,ktoremu trzeba bylo usunac jedno oko-tak zostal pobity:placz: zapraszama na jego watek- im wiecej ludzi sie dowie tym wieksza szansa na dom dla niego dziekuje i sorry za offa [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f85/zywcem-pogrzebany-mamy-fundusze-azor-w-nowym-domu-123266/[/URL] Quote
amberline Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Zosia4']Tak się wszyscy cieszymy - ale proszę o poparcie apelu o natychmiastowe odrobaczenie krasnalka - to jest pierwszym stopniem do jego nowego, zdrowego życia. Amberline - rozumiesz to ?[/quote] Jak juz wczesniej wspomniala Andzia to nie jest nasz pierwszy piesek i doskonale rozumiem co znaczy odrobaczyc psa, a co znaczy tego nie zrobic. Quote
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Z całego serca i ze łzami wzruszenia w oczach, dziękuję Amberline!!! :loveu: Quote
Kara. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-413.gif[/IMG] Quote
majqa Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Dziś Twoja pierwsza nocka Stasieńku, w nooowym domciu!!! Quote
irysek Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ciekawe jak noc minie krasnalkowi. wszystko okaze sie juz wkrotce :) za pare godzin. Quote
basia0607 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Myślę, że Stasinek, wyspał sie po królewsku. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Basieczek zerknij w Liska, zrobiłam tam wpis (pytania). Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 no proszę, jka miło od poniedziałku. staś zostal dalej stasiem? fotki !!!!!!! aha, słuchajcie - pozostałe domki, które chciały stasia i się do czegos nadawały - mam ofertę - robuś ze szczątkami padaczki -ten sam typ, mały śliczny pokurcz podpalany (znów ktos mnie skrzyczy:eviltong:), tylko zdecydowanie ciemniejszy, tak klasycznie podpalany. szuka domu. i oczka takie na obydwie strony. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenki-piesek-z-padaczka-blaga-o-pomoc-w-hoteliku-u-mosii-szukamy-domu-119318/[/URL] Quote
andzia69 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 [quote name='sleepingbyday']no proszę, jka miło od poniedziałku. staś zostal dalej stasiem? fotki !!!!!!! aha, słuchajcie - pozostałe domki, które chciały stasia i się do czegos nadawały - mam ofertę - robuś ze szczątkami padaczki -ten sam typ, mały śliczny pokurcz podpalany (znów ktos mnie skrzyczy:eviltong:), tylko zdecydowanie ciemniejszy, tak klasycznie podpalany. szuka domu. i oczka takie na obydwie strony. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/malenki-piesek-z-padaczka-blaga-o-pomoc-w-hoteliku-u-mosii-szukamy-domu-119318/[/URL][/quote] mogę podać kontakt - mam tylko telefon...ale nie wiem z jakim skutkiem:shake: Jeden domek z W-wy(pani ma suni w typie chyba ratlerka - w każdym razie małą i mówiła, że Stasia trzeba koniecznie wykastrowac - więc pewnie sunia niesterylizowana), drugi z Wąbrzeźna....jeśli chcesz to mogę wieczorem podac na pw (domek z ogródkiem i kilkoma posiakami) A moze podmienić troszkę tekst i powklejać zdjecia Robusia i zmienić kontakty? Quote
sleepingbyday Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 andzia, ja jestem fanka robusia, ale zupełnie się nim nie zajmuję, a ni nie znam, nie jestem odpwoiedzialna za adopcję. napisz może pw do osób z wątku, które sie tym zajmują... one już będą wdziały co i jak,a ja tylko pośrednikiem moge być, co jest bez sensu. zaprosze dziewczyny tu na wątek, niech też wiedzą i z toba uzgadniają sprawę... dzięki! EDIT: napisałam tam na wątku, żeby osoba decyzyjna wsprawie robercika się do was odezwała. Quote
Recommended Posts