majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Andziu, poprostu muuusi się udać!!! :multi: Stasiek jest the best!!! :loveu: Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 majqa, to nie zmienia faktu, że nadal uważam, że coś musisz indywidualnie tworzyć i z chęcią bym to przeczytała. Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='NaamahsChild']majqa, to nie zmienia faktu, że nadal uważam, że coś musisz indywidualnie tworzyć i z chęcią bym to przeczytała.[/quote] Muszę tylko na powrót wklepać w kompa (dobrze, że mam wiersze wydrukowane, bo po wykrzaczeniu się systemu wiele ważnych rzeczy potraciłam) ale nie wiem, czy gustujesz w formach wcale nie lekko frywolnych lub ...antyklerykalnych. :evil_lol: Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 majqa, a jak myślisz, skąd się wziął mój nick?:diabloti: Ja jestem antyludzka, ale fascynacja okultyzmem i ideologią (nie czytać: fanatyzmem) satanistyczną zakorzeniła się we mnie wiele lat temu.. Z rozkoszą zagrzebię się w Twojej twórczości - tak to już jest, że jak się samemu pisze, i to raczej kiepściutko, to niczym głodny wilk wygrzebuje się najsmaczniejsze kąski innych:razz: Quote
basia0607 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Majgo, dziekuję za to co zechcialas nam zdradzić o sobie. Ja nie należe do krasomowców i nigdy nie uda mi się prostych rzeczy ubrac w słowa tak aby wydały sie ponad wszystkim. Ja jestem baba od siekiery i chyba nalepiej sie do tego nadaję. Co do żuli to mam z nimi dobre relacje , nigdy nie pogardzam , jak trzeba dam 2 zl. a gdy o coś poproszę nigdy mnie nie zawodzą. To prawda , oni mają swój sposób na życie. Quote
polciuaa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Majqa-tajemnicza z Ciebie osóbka.:razz: Bardzo podoba mi się Twój pogląd na świat.;) tak trzymaj!;DD Pozatym też chce coś z Twojej twórczości przeczytać.:razz: Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A mój ulubiony to zapach psich opuszek i mokrej psiej sierści..:loveu: Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='basia0607'](...)Ja jestem baba od siekiery i chyba nalepiej sie do tego nadaję.(...).[/quote] Siekierą, śrubokrętem, poczynam sobie całkiem, całkiem...a wiecie jaki jest najpiękniejszy (dla mnie rzecz jasna) zapach??? Zapach warsztatu samochodowego! Nie ma sobie równych! Quote
madcat1981 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='majqa']a wiecie jaki jest najpiękniejszy (dla mnie rzecz jasna) zapach??? Zapach warsztatu samochodowego! Nie ma sobie równych![/quote] O taaaaak:loveu: rozpuszczalnik, smary, benzyna, terpentyna....:loveu: Quote
kama_i_ja Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ja lubię zapach świeżych trocin. I drewna. Więc można powiedzieć, że zakład stolarski;) Quote
Tola Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='andzia69']Majga....nawet nie wiem co powiedzieć!:loveu::loveu::loveu:[/quote] Ja tez jestem pod wrażeniem. Dzięki za piękny tekst o Stasiu. I o sobie. Spotkałyśmy się na watku zamojskiej Perły, potem Marisy... Obie sunie są wdzięczne, chociaż nie wyszło tak, jak powinno... Myslę, ze faktycznie duet majga - Folen moze zdziałać cuda.:lol: Trzymam kciuki za Stasia:loveu: Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Tola'](...)Spotkałyśmy się na watku zamojskiej Perły, potem Marisy... Obie sunie są wdzięczne, chociaż nie wyszło tak, jak powinno...(...)[/quote] Niestety nie wyszło i żałuję, że nie potrafię nad tym przejść do porządku dziennego. :-( Niemoc, bezradność to najwięksi przeciwnicy...Mam nadzieję, że do Stasieńka los się uśmiechnie i to całą gębą! Quote
Erazm Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 No, kurdupelku trzymamy kciuki i czekamy do jutra Quote
Camara Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jaki cudny pinczer świętokrzyski :loveu: jakością urody dorównuje mojej owczarce niskopiennej świętokrzyskiej :evil_lol: Andziu, wybierz mu najlepszy dom na świecie :p trzymam :kciuki: Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Maja75 - mozesz mi podać na pw jakis kontakt do siebie???? bo jesli ta pani jutro nie zostanie szczęśliwą posiadaczką karzełka to nie mam do ciebie kontaktu w sprawie transportu do kochanej Erazm:razz: No i jesli maluch pojedzie do tyj stolicy z pańcia to będę prosiła o wizytę poadopcyjną - tak dla spokojnosti:lol: Quote
ewelinka_m Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 MaJi z tego co widzę na chwile obecną nie ma, andziu jeśli to pilne mogę Ci wysłać jej nr na pw ;) Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Trzymam kciuki za najlepszy domek :kciuki: Piękny jest psiaczek.... Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='ewelinka_m']MaJi z tego co widzę na chwile obecną nie ma, andziu jeśli to pilne mogę Ci wysłać jej nr na pw ;)[/quote] wyslij mi Ewelinko - bo w razie by co nie mam do niej kontaktu:cool3: aaaa muszę wam przekopiować fragment dzisiejszego meila od nastolatka!:loveu: "Witam nazywam się Marcin i wkurzyło mnie jak ludzie mogą być tacy durni sam jak apollo nie wyglądam i miałem też z tego powodu kilka nie przyjemnych sytuacji! ale mniejsza chciałbym tego małego przygarnąć zapewnie mu miłość opiekę i wszystkie potrzeby czyli weterynarz, jedzenie, stałe M1 i nie będę chciał go zabić! " bardzo mnie cieszy, ze jest jeszcze wrażliwa młodzież - na dodatek męska:p i drugi e-mail - też piekny::loveu: "Przeczytałam apel dotyczący Stasia na dwukropek.pl Niestety jeszcze nie mam warunków, aby przygarnąc pieska, ale bardzo chciałabym znać dalsze losy Stasia. Wydaje się byc na prawde pieknym pieskiem. [B]Jego oczy mowia o samotnosci i strachu a mimo to jest w nich tyle wiernosci i przywiązania[/B].... Od razu pokochałam Stasia. Bardzo proszę o wszelkie informacje, czy Staś znalazł dom i ew. czy coś będę mogła dla niego jeszcze zrobić. " naprawdę...jeszcze trochę meili od dobrych ludzi a będę ryczeć przy monitorze!:-( Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [COLOR=blue][B]Jednak Andziu są LUDZIE!!! ;)[/B][/COLOR] Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='majqa'][COLOR=blue][B]Jednak Andziu są LUDZIE!!! ;)[/B][/COLOR][/quote] Na pewno jest dużo LUDZI - na dodatek wrazliwych...tylko szkoda, ze nie wiszyscy mogą dać domki...;) Quote
MaJa 75 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Już jestem. Wyjeżdzam z Kielc o 13. Andzia czy możemy się umowić 13.15 na stacji Statoil na skrzyżowaniu Warszawskiej z Orkana??? Mam karmę od Pixi, odbierzesz ja ode mnie??? Mój nr 601 614 292 Quote
andzia69 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Tak jest psze pani - będę skodą octavią kombi - niebieska z nr rej DW:lol: Quote
Kara. Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Bardzo, bardzo się cieszę, że jest tylu chętnych na Stasinka:lol: Ale chyba z powodu dzisiejszego dnia tak mnie naszły refleksje, że tragedia przyciąga ludzi. Ile tu chętnych, bo brzydki, biedny i grozi mu śmierć:roll: A są wątki gdzie całkiem zwyczajne, ani pokraczne ani powalające urodą psy miesiącami czekają i nikt, kompletnie nikt, się nimi nie interesuje. Nawet jeden "ludź" o nie nie zapyta:-( Quote
majqa Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Niestety, tak to już jest. Tragedie przyciągają, przeciętność przepływa obok, a nagłośnione, cudze szczęście, na ogół wzbudza zazdrość lub złość (gdy nie dotyczy nas samych). Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='majqa']Niestety, tak to już jest. Tragedie przyciągają, przeciętność przepływa obok, a nagłośnione, cudze szczęście, na ogół wzbudza zazdrość lub złość (gdy nie dotyczy nas samych).[/quote] Niestety - masz rację.. Moja Blanche była kolejnym przeciętnym przypadkiem. A jest najcudowniejszym psem świata! Czekam na Twoje utwory kochana! Quote
Recommended Posts