Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, owszem, wtulają się cztery inszości :evil_lol: - dwa ludzkie i dwa psie. Ale z tymi psimi to jest tak, że jedna inszość wierci się, druga 30 kgowa inszość przez sen przemierza odległe przestrzenie i tak łapami macha, że :shake:;)... A ta Tula to tak mięciutko się wtula i delikatnie - strasznie fajna przytulanka jest;)

Posted

nie cieszę się, nie zapeszam, ale bardzo mocno trzymam i nie puszczam :kciuki:

ja mam dziś w GW 1,5 rocznego podhalana... od rana odbieram telefony... co jeden to durniejszy :shake:

Posted

Camara napisał(a):

ja mam dziś w GW 1,5 rocznego podhalana... od rana odbieram telefony... co jeden to durniejszy :shake:

jak chcesz - mogę do Ciebie zadzwonić :lol:
...przynajmniej JEDEN będziesz miała mądry, ten telefon :eviltong:

Posted

Camara napisał(a):

Chociaz duren masz.
ja na Harleya nie miała ANI JEDNEGO.
Już si e zastanawiam czy dobry nr telefonu napisałam.
Bo ani z Krakowskiej, ani z Wyborczej.
Nawet glupiego.
Zgroza.

Posted

[quote name='salibinka']No, owszem, wtulają się cztery inszości :evil_lol: - dwa ludzkie i dwa psie. Ale z tymi psimi to jest tak, że jedna inszość wierci się, druga 30 kgowa inszość przez sen przemierza odległe przestrzenie i tak łapami macha, że :shake:;)... A ta Tula to tak mięciutko się wtula i delikatnie - strasznie fajna przytulanka jest;)

Aż dwa ludzkie się wtulają:-o (proszę po 22.oo o szczegóły):evil_lol:

Trzymam kciuki:multi:

Posted

Angelika, Angelika :evil_lol: - ja Ci dam "szczegóły po 22.oo":mad::lol:
Szczegóły to są takie (no, wiem, ze się rozczarujesz:lol:), że jedna ludzka inszość wyprodukowała drugą i to się w sumie nazywa Mąż i Synek :grins:

Posted

salibinka napisał(a):

Szczegóły to są takie (no, wiem, ze się rozczarujesz:lol:), że jedna ludzka inszość wyprodukowała drugą i to się w sumie nazywa Mąż i Synek :grins:

JEDEN synek :crazyeye::crazyeye:

...a czemu TYLKO jeden :crazyeye:, przy TRZECH psach :shake:

(o JEDNEGO Męza nie pytam, rzecz jasna :eviltong:)

Posted

salibinka napisał(a):
A czemu nie? :lol:

- bo jakbyś miała np. DWÓCH synków - mogłabyś z nimi grać w grę planszową Podbój Świata Armią Napoleońską - przegrupowując swoje armie, planując inwazje na kraje ościenne, wypowiadając wojny wrogom...
:sleeping:,
go-dzi-na-mi :placz:,
zapytując co chwilę grzecznie, czy już można odejsć od tej bardzo zajmującej gry...

i słysząc kategoryczne:
-siedź tu z nami i atakuj!

:mdleje: - co czynię od trzech dni :placz:.

- no, ale - gwoli sprawiedliwości - ja mam 3 psy i 2 koty :p

...tyle tytułem offa u Tuli :oops:

Posted

salibinka napisał(a):
Ale w życiu, Kinga, ja tam swoje potomstwo w duchu pacyfistycznym chowam.

BA! Kochana.
Nic mi bliższego, niż pacyfizm.

ale wiesz, to jak z psami :evil_lol:.
chowasz, chowasz, układasz po swojemu, myślisz, ze JUZ ułożyłaś, i że masz święty spokój na resztę życia... :lol:

i nagle:
- albo zeżarte nieoczekiwanie buty czy rozbebeszony kosz na śmieci
- albo słyszysz śpiewaną "Szarą piechotę" naprzemiennie z okrzykiem : Ataaaaak!...

ot, i życie.
;)

Posted

Salibinka, to dobra statystyka 1 Synek i 3 psy (choc nie mówię,może byc więcej:evil_lol:), Kinga :cool3:...liczę,liczę i coś mi się nie zgadza,bo 2 na 3 wychodzi,więc brakuje 3 szt. :dog::dog::dog:...

Posted

Wiem, wiem ;).
Ja ciągle słyszę "Goniły mnie rydwany Faraona" i "Wojna jest zła, wojna jest zła, nie ważne kto, kto rację ma" Arki Noego - już mi słabo od tej płyty:evil_lol:.

Posted

[quote name='Angelika8']Salibinka, to dobra statystyka 1 Synek i 3 psy (choc nie mówię,może byc więcej:evil_lol:), u mnie 2 Synciów i prawie 6 psów (reszty nie liczę),a teraz Kinga :cool3:...liczę,liczę i coś mi się nie zgadza,bo 2 na 3 wychodzi,więc brakuje 3 szt. :dog::dog::dog:...

JAKIE :crazyeye::crazyeye: 6 psów u Ciebie???

marne cztery :eviltong:.

..a salibinka też zaraz będzie miała niedobór, tych psów ( po wydaniu Tuli).
O którym to niedoborze MY dobrze pamiętamy :p

Posted

[quote name='kinga']JAKIE :crazyeye::crazyeye: 6 psów u Ciebie???

marne cztery :eviltong:.

..a salibinka też zaraz będzie miała niedobór, tych psów ( po wydaniu Tuli).
O którym to niedoborze MY dobrze pamiętamy :p

za "marne" to :angryy: