kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 piękne wieści, nawet, jeśli na razie nie mozna się cieszyć, aby nie zapeszyć;) Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 kinga napisał(a):piękne wieści, nawet, jeśli na razie nie mozna się cieszyć, aby nie zapeszyć;) A aj tam się cieszę, już.:eviltong: Quote
samoglow Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ja tez sie troszeczke ciesze, tak niesmialo :):lol: Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Ja, dla odmiany, mam przed sobą widmo depresji potulinkowej ;). Jeśli domek wyjdzie, rozum się ucieszy - serce zapłacze, no bo... jak ja zasnę bez wtulonej Tuli?:shake: Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 No, owszem, wtulają się cztery inszości :evil_lol: - dwa ludzkie i dwa psie. Ale z tymi psimi to jest tak, że jedna inszość wierci się, druga 30 kgowa inszość przez sen przemierza odległe przestrzenie i tak łapami macha, że :shake:;)... A ta Tula to tak mięciutko się wtula i delikatnie - strasznie fajna przytulanka jest;) Quote
Camara Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 nie cieszę się, nie zapeszam, ale bardzo mocno trzymam i nie puszczam :kciuki: ja mam dziś w GW 1,5 rocznego podhalana... od rana odbieram telefony... co jeden to durniejszy :shake: Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Camara napisał(a): ja mam dziś w GW 1,5 rocznego podhalana... od rana odbieram telefony... co jeden to durniejszy :shake: jak chcesz - mogę do Ciebie zadzwonić :lol: ...przynajmniej JEDEN będziesz miała mądry, ten telefon :eviltong: Quote
mar.gajko Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Camara napisał(a): ja mam dziś w GW 1,5 rocznego podhalana... od rana odbieram telefony... co jeden to durniejszy :shake: Chociaz duren masz. ja na Harleya nie miała ANI JEDNEGO. Już si e zastanawiam czy dobry nr telefonu napisałam. Bo ani z Krakowskiej, ani z Wyborczej. Nawet glupiego. Zgroza. Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='salibinka']No, owszem, wtulają się cztery inszości :evil_lol: - dwa ludzkie i dwa psie. Ale z tymi psimi to jest tak, że jedna inszość wierci się, druga 30 kgowa inszość przez sen przemierza odległe przestrzenie i tak łapami macha, że :shake:;)... A ta Tula to tak mięciutko się wtula i delikatnie - strasznie fajna przytulanka jest;) Aż dwa ludzkie się wtulają:-o (proszę po 22.oo o szczegóły):evil_lol: Trzymam kciuki:multi: Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Angelika, Angelika :evil_lol: - ja Ci dam "szczegóły po 22.oo":mad::lol: Szczegóły to są takie (no, wiem, ze się rozczarujesz:lol:), że jedna ludzka inszość wyprodukowała drugą i to się w sumie nazywa Mąż i Synek :grins: Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 salibinka napisał(a): Szczegóły to są takie (no, wiem, ze się rozczarujesz:lol:), że jedna ludzka inszość wyprodukowała drugą i to się w sumie nazywa Mąż i Synek :grins: JEDEN synek :crazyeye::crazyeye: ...a czemu TYLKO jeden :crazyeye:, przy TRZECH psach :shake: (o JEDNEGO Męza nie pytam, rzecz jasna :eviltong:) Quote
Zofia.Sasza Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Bliźniak Tuli - Pepe wiąże supełek na ogonku, a ja trzymam kciuki za środę! Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 salibinka napisał(a):A czemu nie? :lol: - bo jakbyś miała np. DWÓCH synków - mogłabyś z nimi grać w grę planszową Podbój Świata Armią Napoleońską - przegrupowując swoje armie, planując inwazje na kraje ościenne, wypowiadając wojny wrogom... :sleeping:, go-dzi-na-mi :placz:, zapytując co chwilę grzecznie, czy już można odejsć od tej bardzo zajmującej gry... i słysząc kategoryczne: -siedź tu z nami i atakuj! :mdleje: - co czynię od trzech dni :placz:. - no, ale - gwoli sprawiedliwości - ja mam 3 psy i 2 koty :p ...tyle tytułem offa u Tuli :oops: Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Dzięki, Zofia, trzymaj mocno :) Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Ale w życiu, Kinga, ja tam swoje potomstwo w duchu pacyfistycznym chowam;) Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 salibinka napisał(a):Ale w życiu, Kinga, ja tam swoje potomstwo w duchu pacyfistycznym chowam. BA! Kochana. Nic mi bliższego, niż pacyfizm. ale wiesz, to jak z psami :evil_lol:. chowasz, chowasz, układasz po swojemu, myślisz, ze JUZ ułożyłaś, i że masz święty spokój na resztę życia... :lol: i nagle: - albo zeżarte nieoczekiwanie buty czy rozbebeszony kosz na śmieci - albo słyszysz śpiewaną "Szarą piechotę" naprzemiennie z okrzykiem : Ataaaaak!... ot, i życie. ;) Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Salibinka, to dobra statystyka 1 Synek i 3 psy (choc nie mówię,może byc więcej:evil_lol:), Kinga :cool3:...liczę,liczę i coś mi się nie zgadza,bo 2 na 3 wychodzi,więc brakuje 3 szt. :dog::dog::dog:... Quote
salibinka Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Wiem, wiem ;). Ja ciągle słyszę "Goniły mnie rydwany Faraona" i "Wojna jest zła, wojna jest zła, nie ważne kto, kto rację ma" Arki Noego - już mi słabo od tej płyty:evil_lol:. Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Oczywiście TZów nie liczę,bo ich do kotów bardziej porównac trzeba:evil_lol: Quote
kinga Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Angelika8']Salibinka, to dobra statystyka 1 Synek i 3 psy (choc nie mówię,może byc więcej:evil_lol:), u mnie 2 Synciów i prawie 6 psów (reszty nie liczę),a teraz Kinga :cool3:...liczę,liczę i coś mi się nie zgadza,bo 2 na 3 wychodzi,więc brakuje 3 szt. :dog::dog::dog:... JAKIE :crazyeye::crazyeye: 6 psów u Ciebie??? marne cztery :eviltong:. ..a salibinka też zaraz będzie miała niedobór, tych psów ( po wydaniu Tuli). O którym to niedoborze MY dobrze pamiętamy :p Quote
Angelika8 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='kinga']JAKIE :crazyeye::crazyeye: 6 psów u Ciebie??? marne cztery :eviltong:. ..a salibinka też zaraz będzie miała niedobór, tych psów ( po wydaniu Tuli). O którym to niedoborze MY dobrze pamiętamy :p za "marne" to :angryy: Quote
Recommended Posts