kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Kinguś, my tu o miłości, a ty od razu o jakimś ostrym seksie. Bosz, ty całkiem niemoralna jeteś. JA :crazyeye: JA zaczęłam aspekt erotyczny :crazyeye: MNIE się skojarzyło to z TYM, co następuje później...:crazyeye: jeśli KTOKOLWIEK usiłuje na tym wątku zapanowac nad rozszalałymi emocjami i zmysłami - to jestem to, mówiąc skromnie - JA :p Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ty, tu, Kingula, nie badz jak takie jedno radyjo, tylko dawaj ten wiersz :angryy: Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 samoglow napisał(a):Ty, tu, Kingula, nie badz jak takie jedno radyjo, tylko dawaj ten wiersz :angryy: No co Ty, samoglow. PO TYM, jak mi się tu TAKIE rzeczy zarzuca...:oops::oops::oops: - to ja już nigdy, przenigdy żadnej poezji tu nie wstawię :placz: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Proza tez moze byc, albo jakis filmik.....:razz: Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 salibinko - ICH w weekend TU nie ma :p, prawie wcale, bo w weekend nie nudzą sie w pracy :evil_lol: ...więc spokojnie napisz NAM :loveu: coś o Tuli, dobrze? Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A ja Tula napisalam 10 razy w 1 poscie :eviltong: i MNIE sie tez naleza wiesci o suni. Czy NAM MNIE obejmuje? :mad: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Obejmuje, [SIZE=2]tylko nie wiem, czy (wobec kontroli moralności i ograniczaniu poetyckich akcentów na wątku) przystoi tak o tym [SIZE=1]obejmowaniu [SIZE=2]pisać:hmmmm: Myślę, żeby przełożyć szczepienie Tulki na środę - wtedy jedziemy prześwietlić Nemeczka z bardzo poważnego wątku (banerek w podpisie), więc, jak się uda,chyba połączę wizyty. Tulinka jest... niebezpieczna - nie ma takiego nawyku uważania na chodzącego człowieka - trzeba więc bardzo uważać za nią - czasem mam wrażenie, że brodzę po łące pełnej tuli[SIZE=1]panków. Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 salibinka napisał(a):[SIZE=2][SIZE=1] [SIZE=1]Myślę, żeby przełożyć szczepienie Tulki na środę - wtedy jedziemy prześwietlić Nemeczka z bardzo poważnego wątku (banerek w podpisie), salibinko - ale ja zamiast banerków w Twoim podpisie - widzę zawsze tylko dwa czerwone krzyżyki :shake: ...i, podejrzewam, nie dotyczy to tym razem mojego upośledzenia komputerowego :razz: - a CO Ty widzisz? :-o a inne koleżanki? :-o Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Krzyżyki? Czerwone?:crazyeye: No, nie sądziłam, że sprawy zaszły aż tak daleko:-o. Ja tam w ogóle nie widuję swoich banerków, ale kiedyś już o to pytałam i podobno były i były ok. A teraz co? Krzyżyki?:shake: Czy jest tu ktoś, kto kiedyś widział/ widzi moje banerki? Quote
Camara Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 tak, są dwa czerwone krzyżyki. całkiem ładne, ale takie ogólne w treści :cool1: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tak, sa 2 krzyzyki. Czerwone. Czy Ty moze z PCK jestes? Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No bo Krzyzacy to czarne mieli.....:niewiem: Quote
samoglow Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Teraz to juz nawet krzyzykow nie ma :-( Quote
salibinka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 samoglow napisał(a):No bo Krzyzacy to czarne mieli.....:niewiem: samoglow, nie zawsze :cool3: - czerwone też mieli :) Quote
salibinka Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Tula Śniegula bez krzyżyków na pierwszym śniegu :roll:: Quote
Camara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Czarne psy na śniegu przynajmniej widać. Ładniutka z niej panienka :loveu: Moje się dziś zagubiły w ogrodzie :cool1: Quote
osho Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 pozwolę sobie zwinąć fotki :diabloti: dorzuciłem do stronki tuli, przeniosłem ją już do "do adopcji", hmm przydałoby się nowe info, bo poprzedni wpis jest sprzed miesiąca, salibinka, skrobniesz coś ? i namiary na ciebie też przydałyby się na stronie... Tula Quote
salibinka Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Camara napisał(a):Czarne psy na śniegu przynajmniej widać. Ładniutka z niej panienka :loveu: Moje się dziś zagubiły w ogrodzie :cool1: A Twoje "zguby" to te dwie śniegowe kule z awataru? Piękne śnieżynki:lol:. Tulka? Tulkę śnieg w sumie jednak to tak średnio cieszy - pobiega chwilę, posiedzi, owszem, z entuzjazmem stonowanym, ale ona jest typem kocykowo - kanapowym raczej, ją taki styl życia pociąga... duszenie się pod kołdrą i leżenie plackiem na poduszce (białej jak śnieg, żeby była dobrze widoczna:evil_lol:). Zwijaj, Osho, zwijaj :roll: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 salibinka napisał(a):samoglow, nie zawsze :cool3: - czerwone też mieli :) To chyba krzyzowcy? A Tula na tym sniegu jak murzynek Bambo wyglada :loveu: Quote
salibinka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 osho napisał(a):pozwolę sobie zwinąć fotki :diabloti: dorzuciłem do stronki tuli, przeniosłem ją już do "do adopcji", hmm przydałoby się nowe info, bo poprzedni wpis jest sprzed miesiąca, salibinka, skrobniesz coś ? i namiary na ciebie też przydałyby się na stronie... Tula Osho, słowo honoru - dzisiaj wieczorem, skoro jest już w tym dziale, to nie ma żartów - trzeba pisać i podać namiary :roll: Dzięki. Quote
salibinka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 samoglow napisał(a):To chyba krzyzowcy? A Tula na tym sniegu jak murzynek Bambo wyglada :loveu: Tak naprawdę, to mam wewnętrzne przekonanie, że były niebieskie :lol: Quote
samoglow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 I slusznie! Niebieski to moj ulubiony kolor! :diabloti: Quote
salibinka Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Offowe zaproszenie na bazarek dla bardzo chorego Nemo: http://www.dogomania.pl/forum/f99/piekne-filmy-na-leczenie-bardzo-chorego-nemo-125580/ Quote
Recommended Posts