Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar.gajko napisał(a):
Kinguś, my tu o miłości, a ty od razu o jakimś ostrym seksie.
Bosz, ty całkiem niemoralna jeteś.

JA :crazyeye:

JA zaczęłam aspekt erotyczny :crazyeye:
MNIE się skojarzyło to z TYM, co następuje później...:crazyeye:

jeśli KTOKOLWIEK usiłuje na tym wątku zapanowac nad rozszalałymi emocjami i zmysłami - to jestem to, mówiąc skromnie - JA :p

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
Ty, tu, Kingula, nie badz jak takie jedno radyjo, tylko dawaj ten wiersz :angryy:

No co Ty, samoglow.
PO TYM, jak mi się tu TAKIE rzeczy zarzuca...:oops::oops::oops:

- to ja już nigdy, przenigdy żadnej poezji tu nie wstawię :placz:

Posted

salibinko - ICH w weekend TU nie ma :p, prawie wcale, bo w weekend nie nudzą sie w pracy :evil_lol:

...więc spokojnie napisz NAM :loveu: coś o Tuli, dobrze?

Posted

Obejmuje, [SIZE=2]tylko nie wiem, czy (wobec kontroli moralności i ograniczaniu poetyckich akcentów na wątku) przystoi tak o tym [SIZE=1]obejmowaniu [SIZE=2]pisać:hmmmm:

Myślę, żeby przełożyć szczepienie Tulki na środę - wtedy jedziemy prześwietlić Nemeczka z bardzo poważnego wątku (banerek w podpisie), więc, jak się uda,chyba połączę wizyty.

Tulinka jest... niebezpieczna - nie ma takiego nawyku uważania na chodzącego człowieka - trzeba więc bardzo uważać za nią - czasem mam wrażenie, że brodzę po łące pełnej tuli[SIZE=1]panków.

Posted

salibinka napisał(a):
[SIZE=2][SIZE=1]

[SIZE=1]Myślę, żeby przełożyć szczepienie Tulki na środę - wtedy jedziemy prześwietlić Nemeczka z bardzo poważnego wątku (banerek w podpisie),

salibinko - ale ja zamiast banerków w Twoim podpisie - widzę zawsze tylko dwa czerwone krzyżyki :shake:

...i, podejrzewam, nie dotyczy to tym razem mojego upośledzenia komputerowego :razz:

- a CO Ty widzisz? :-o a inne koleżanki? :-o

Posted

Krzyżyki? Czerwone?:crazyeye: No, nie sądziłam, że sprawy zaszły aż tak daleko:-o.

Ja tam w ogóle nie widuję swoich banerków, ale kiedyś już o to pytałam i podobno były i były ok. A teraz co? Krzyżyki?:shake:

Czy jest tu ktoś, kto kiedyś widział/ widzi moje banerki?

Posted

pozwolę sobie zwinąć fotki :diabloti:

dorzuciłem do stronki tuli, przeniosłem ją już do "do adopcji", hmm przydałoby się nowe info, bo poprzedni wpis jest sprzed miesiąca, salibinka, skrobniesz coś ?

i namiary na ciebie też przydałyby się na stronie...

Tula

Posted

Camara napisał(a):
Czarne psy na śniegu przynajmniej widać. Ładniutka z niej panienka :loveu:
Moje się dziś zagubiły w ogrodzie :cool1:

A Twoje "zguby" to te dwie śniegowe kule z awataru? Piękne śnieżynki:lol:.

Tulka? Tulkę śnieg w sumie jednak to tak średnio cieszy - pobiega chwilę, posiedzi, owszem, z entuzjazmem stonowanym, ale ona jest typem kocykowo - kanapowym raczej, ją taki styl życia pociąga... duszenie się pod kołdrą i leżenie plackiem na poduszce (białej jak śnieg, żeby była dobrze widoczna:evil_lol:).

Zwijaj, Osho, zwijaj :roll:

Posted

osho napisał(a):
pozwolę sobie zwinąć fotki :diabloti:

dorzuciłem do stronki tuli, przeniosłem ją już do "do adopcji", hmm przydałoby się nowe info, bo poprzedni wpis jest sprzed miesiąca, salibinka, skrobniesz coś ?

i namiary na ciebie też przydałyby się na stronie...

Tula

Osho, słowo honoru - dzisiaj wieczorem, skoro jest już w tym dziale, to nie ma żartów - trzeba pisać i podać namiary :roll:

Dzięki.