Angelika8 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kinga napisał(a): ja akurat najfajniejsze kontakty mam z ludźmi, którzy przygarnęli "moje' psy wiele kilometrów stąd ;), :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
salibinka Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Angelika8 napisał(a)::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Oj...... Kinga :shake::roll: Quote
kinga Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 oj...... :splat: a chciałam dobrze :placz:. ale dobrymi chęciami to brukują wiadomo gdzie :placz::placz: Quote
Camara Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no to piknie :shake: skoro dogoleżanki tu są, to zanim stuknie tysięczna strona wątku trzeba tą Tule wyadoptować :roll: bo przy 500 zapomną czyj to wątek... a może nawet wcześniej :evil_lol: Quote
salibinka Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Camara napisał(a):no to piknie :shake: skoro dogoleżanki tu są, to zanim stuknie tysięczna strona wątku trzeba tą Tule wyadoptować :roll: bo przy 500 zapomną czyj to wątek... a może nawet wcześniej :evil_lol: :rolleyes:.... Obszerna, zajmująca księga życiem pisana - czemu nie w sumie ;) A żeby nie było, że zapomną, ćwiczenie (przydatne też dla pozycjonerów) - napisz, drogi użytkowniku/użytkowniczko, post, w którym - ze swobodą, finezją i lekkością albo ciężkością - użyjesz dziesięć razy wyrazu "Tula", hę? :bye: (i wszystko gra). Quote
mar.gajko Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tulę się, tulę w ciemności świata. Tulę swój czas, swoje istnienie. Tulę życie, tulę wspomnienia. Przytulam myśli szare, przytulam mgliste wspomnienia. Tulę ciebie odlegle, ciągle nieobecnego. Tulę, tulę, tulę Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Tula, Tulenka, Tulcia, Tulinka, Tulusia, Tulunka, Tulisko, Tuleczka, Tulasek, Tultulek :diabloti: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Tulę się, tulę w ciemności świata. Tulę swój czas, swoje istnienie. Tulę życie, tulę wspomnienia. Przytulam myśli szare, przytulam mgliste wspomnienia. Tulę ciebie odlegle, ciągle nieobecnego. Tulę, tulę, tulę Czynisz mi wyjątkowym ten wątek. Mar.gajko, to Ty tworzyłaś chyba "blogowy" wątek psiaka o długim imieniu (na końcu II) ? Tak? Czytałam z zajęciem - jest gdzieś jeszcze? Quote
mar.gajko Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 salibinka napisał(a):Czynisz mi wyjątkowym ten wątek. Mar.gajko, to Ty tworzyłaś chyba "blogowy" wątek psiaka o długim imieniu (na końcu II) ? :lol: Mówisz o moim kochanym Jettcie Gareciku jun. II??? Och! Moj cudny psiak, ... moja biedna Joanna.:evil_lol: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Tak, tak :). Czytywałam sobie kiedyś, ale zgubiłam. Jest jeszcze? Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 TY, bo jeszcze nie uzylas 10 razy slowa Tula w jednym poscie :eviltong: Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mar.gajko napisał(a):Tulę się, tulę w ciemności świata. Tulę swój czas, swoje istnienie. Tulę życie, tulę wspomnienia. Przytulam myśli szare, przytulam mgliste wspomnienia. Tulę ciebie odlegle, ciągle nieobecnego. Tulę, tulę, tulę o choroba. toś, mar.gajko - wywindowała poziom wątku :siara: ...teraz - to już nie wiem, kto się odważy...:niewiem: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Ojej, jak dawno posty nie przeskakiwaly! A tu znow... Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 samoglow napisał(a):TY, bo jeszcze nie uzylas 10 razy slowa Tula w jednym poscie :eviltong: no.... TEŻ mam wiersz :p. ale z racji podmiotowego słowa - zbyt mocno erotyczny okazał się być. :niewiem: więc nie, podwojnie nie odważam się :oops:. nie robiąc konkurencji - i nie wprowadzając dwuznacznych akcentów :roll: Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kinga napisał(a):no.... TEŻ mam wiersz :p. ale z racji podmiotowego słowa - zbyt mocno erotyczny okazał się być. :niewiem: więc nie, podwojnie nie odważam się :oops:. nie robiąc konkurencji - i nie wprowadzając dwuznacznych akcentów :roll: Nu, dawaj ten erotik!:razz: Quote
mar.gajko Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 salibinka napisał(a):Tak, tak :). Czytywałam sobie kiedyś, ale zgubiłam. Jest jeszcze? Pewnei,że jest. W dziale w nowym domu. Joanna cierpi nieodmiennie z weilkim humorem znosząć wszelakie Garetowe ekscesy. Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Kingo, no co Ty - w regulaminie nic nie ma o wierszach "z nutką" - jak masz - to pisz :grin: Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 samoglow napisał(a):Nu, dawaj ten erotik!:razz: Jasne. A później OBCY wejdzie na ten wątek, aby poszukać aktualności na temat psa do adopcji, przypominam... ... i co znajdzie? kipiące od emocji, wyszeptywane intymnie wyznania, post za postem... :stupid: - i pomyśli, ów OBCY, że salibinka oszalała :huh: :roll: - bo, że WY - to zrozumiałe :p .......................... ( Boze, i w ten oto sposób zrobiłam sie stróżem moralności :diabloti:) Quote
samoglow Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 A znasz film i ksiazeczke "Zakochany kundel"? psy jak najbardziej pasuja do erotyki, nawet te w potrzebie......jakiej potrzebie???!!!:diabloti: Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 kinga napisał(a):Jasne. A później OBCY wejdzie na ten wątek, aby poszukać aktualności na temat psa do adopcji, przypominam... ... i co znajdzie? kipiące od emocji, wyszeptywane intymnie wyznania, post za postem... :stupid: - i pomyśli, ów OBCY, że salibinka oszalała :huh: :roll: - bo, że WY - to zrozumiałe :p .......................... ( Boze, i w ten oto sposób zrobiłam sie stróżem moralności :diabloti:) OBCY pomyśli, że skoro oszalała, trzeba szybko działać i znaleźć nieoszalały dom - ja wtedy dodam po cichu, że najcudowniejszy ma być i... sama, Kingo, zobacz, jaki to doskonały pomysł na promocję :diabloti:. Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 "....nawet te w potrzebie......jakiej potrzebie???!!!:diabloti:[/quote]" :roflt: Quote
kinga Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 samoglow napisał(a):A znasz film i ksiazeczke "Zakochany kundel"? :diabloti: nie znam. i powiem więcej - życie miłosne kundli mnie nie interesuje :mad:. a nawet - jestem przeciwko :angryy:. ... co brutalnie, za pomocą skalpela chirurgicznego - im uniemożliwiam :diabloti: ( no, nie ja ososbiście - ja tylko płacę za tę perfidię :p) Quote
salibinka Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 No i koniec tematów "z nutką" - nieubłagany ten skalpel powściągliwości. Quote
mar.gajko Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 kinga napisał(a):nie znam. i powiem więcej - życie miłosne kundli mnie nie interesuje :mad:. a nawet - jestem przeciwko :angryy:. ... co brutalnie, za pomocą skalpela chirurgicznego - im uniemożliwiam :diabloti: ( no, nie ja ososbiście - ja tylko płacę za tę perfidię :p) Kinguś, my tu o miłości, a ty od razu o jakimś ostrym seksie. Bosz, ty całkiem niemoralna jeteś. Quote
Recommended Posts