Zofia.Sasza Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='mala_czarna']No to raczej możemy sobie podarować. Nie wygra Klembów tej karmy. Rany, co za szuje wstrętne, nie mam słów po prostu :([/QUOTE] Nie można zakładać, że nie wygra! Ale takie właśnie ruchy miałam na myśli pisząc o dobrym PR właścicielki "hospicjum" Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [B]Słoma była zawieziona dokładnie tydzień temu - 150 kostek. [/B] [B]Kinia - jak myślisz - na ile dni wystarczy tej słomy?? [/B] Ja z bazarku słomkowego będę miała jeszcze kasę na zakup 50 kostek (jeśli wszyscy mi wpłacą kasę). Ten Pan od którego kupowałam słome - więcej sprzedać nie może... Więc jeśli ktoś ma możliwość załatwienia słomy - to niech da mi znać. Ja kasę przeleję. ---------------------------------------------- A co do AGN - tym bardziej uważam, że powinna być z naszej strony PEŁNA MOBILIZACJA! Ja wierzę głęboko w to, że nam się jednak uda!!! Quote
Asia & Ginger Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 :zly7: Ręce i cycki opadają... :mdleje: Trzeba będzie poprosić o sprawdzenie głosów, bo może być dużo oszukanych. :shake: Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Czy ktos może napisac maila na podane adresy?? Informatyk KV: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL], sklep: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL], właściciel KV: [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] Im wiecej osób poprosi o sprawdzenie głosów - tym lepiej. Nie mozna zostawic pisania maili na sma koniec... POZA tym caly czas potrzebne osoby do szukania głosów! Quote
tripti Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 dla Korabiewic będzie teraz kupowana słoma za 4 zł za kostkę, rolnik może wystawić rachunek, tylko teraz problem z transportem z tego źródła, ponieważ to jest w okolicach Mszczonowa. Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='tripti']dla Korabiewic będzie teraz kupowana słoma za 4 zł za kostkę, rolnik może wystawić rachunek, tylko teraz problem z transportem z tego źródła, ponieważ to jest w okolicach Mszczonowa.[/QUOTE] Własnie.. odległość jest duża :( Czy ktos ma jakieś źródło w okolicach Klembowa?? Quote
Kinia1984 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jeśli chodzi o słomę to myślę że jeszcze jakieś 8-10 dni...i koniec...chyba p. Celinie wyłączyli telefon już bo w słuchawce krzyczy że nie ma takiego numeru... Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Kinia1984']jeśli chodzi o słomę to myślę że jeszcze jakieś 8-10 dni...i koniec...chyba p. Celinie wyłączyli telefon już bo w słuchawce krzyczy że nie ma takiego numeru...[/QUOTE] No tak.. ostatnia dostawa wystarczyła na dłuzej bo nie było takich mrozów... :roll: Ja najwcześniej w czwartek będe mogła zorganizować bazarek kolejny... tylko i tak potrzeba mieć źródło :roll: Swoją drogą ten konkurs na KV to już mi się śni po nocach Quote
emilia2280 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ukradlam tymczasowo podpis od Obraczusiowej. Bierzcie i do jutra tylko wstawcie ten podpis zamiast swoich stalych banerków! Quote
mala_czarna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zamieściłam apel o pomoc na moim forum chłoniakowym. Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Viris']Przegrywamy :([/QUOTE] Przewaga Hospicjum rośnie :( Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zostały wolne literki.. zapraszam do pomocy :( Inaczej przegramy. [url]http://www.dogomania.pl/threads/220736-KrakVet-w-styczniu-g%C5%82osujemy-na-schronisko-w-Klembowie[/url]. Quote
Soema Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jak można się dodzwonić do Pani Celiny i poinformować, że będziemy w środę? Bierzemy różne psy, dwa ze zdjęć, które wstawiałam a 3 pozostałe mamy upatrzone, ale zobaczymy, czy są. Quote
obraczus87 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Soema']Jak można się dodzwonić do Pani Celiny i poinformować, że będziemy w środę? Bierzemy różne psy, dwa ze zdjęć, które wstawiałam a 3 pozostałe mamy upatrzone, ale zobaczymy, czy są.[/QUOTE] Może do p.Marianny?? Ja niestety nie mam numeru... Czy ktoś Wam pomógł w pożyczeniu transporterów?? EDIT; Pisałam w tym samym czasie co Kinga :) Quote
malvaaa Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja niestety nie mam transporterków... dziewczyny ja jakiś czas zaglądam na forum alloszczur, forum o szczurach, mam szczury więc tam sobie zaglądam, czytam itd. moge tam napisać jakiś apel, jest taki dział gdzie są też info o adopcjach psiaków itd. może akurat ktoś zagłosuje... nie możemy przegrać!!! napisałam do informatyka emaila... Quote
Soema Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Proszę na maila [email][email protected][/email] . Dzięki!! :) Quote
Kinia1984 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Teraz wyskocze trochę jak filip z konopii ale obejrzałam wstrząsający film na yt... polecam [url]http://www.youtube.com/watch?v=FHA4HNbmDLg&feature=share[/url] Quote
paros Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 od kilku dni siedzę głównie na FB i cały czas do wszystkich piszę o głosy. Na innych forach też są wątki o głosy. Quote
Marysia R. Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zrobię literki Q i X tylko poproszę tekst na pw. Quote
Kinia1984 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 moi znajomi z fb już mnie nie lubią za te pw nawołujące do głosowania... Quote
mala_czarna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 20 głosów różnicy. Dużo strasznie :( Kago, wrzucałaś apel na molosach?? Quote
Soema Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dajcie proszę mi numer na maila. Nawet nie wiecie jaka mobilizacja jest w Holandii, żeby pomóc w Klembowie :) :) Quote
Recommended Posts