Astaroth Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 co za k...s, nie no wogóle jak tak można, przecież to nie wy macie u niego dług skontaktujcie się ze mną w sprawie tej masarni jak tylko ustalicie jakie ilości, jak często i czy kości tez będą potrzebne, zaangażowałam teściową, ona naściemniała że "mamy patronat nad tym schroniskiem" :) itd to teraz mi głupio się nie odezwać w tej sprawie Quote
tripti Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='AGA35']jak wspomniała kinga wczorajszy dzień to totalna tragedia ............. pogryziona amstafka , I umierający Jacus .......... na dodatek żeby nie było nam za łatwo zadzwoniła p.Celina i powiedziała że szef firmy KARES z Węgrowa nie wydał makaronu za który zapłaciłyśmy My i funadacja Kastor a przesłane pieniądze " przejoł" na poczet długu jaki ma tam pani Celina (2000 zł.) Zadzwoniłam i zapytałam jaikim prawem skoro pieniądze dostał z konta fundacji , wystawił fakturę na fundację ............. POPROSIŁAM O DOSTAWĘ MAKARONU DO SIEDZIMY FUNDACJI A PAN NA TO ŻE MOGĘ SOBIE CHCIEC .............[/QUOTE] daj znać jak nie odda pieniędzy lub nie wyda makaronu. Quote
gameta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='AGA35'] szef firmy KARES z Węgrowa nie wydał makaronu za który zapłaciłyśmy My i funadacja Kastor a przesłane pieniądze " przejoł" na poczet długu jaki ma tam pani Celina (2000 zł.) Zadzwoniłam i zapytałam jaikim prawem skoro pieniądze dostał z konta fundacji , wystawił fakturę na fundację ............. POPROSIŁAM O DOSTAWĘ MAKARONU DO SIEDZIMY FUNDACJI A PAN NA TO ŻE MOGĘ SOBIE CHCIEC .............[/QUOTE] nie ma prawa zrobić czegoś takiego, to zwykła kradzież, można zgłosić na policję, jako wyłudzenie. I policja sobie z nim poradzi, bo to jest wyłudzenie. Quote
Ilka21 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='gameta']nie ma prawa zrobić czegoś takiego, to zwykła kradzież, można zgłosić na policję, jako wyłudzenie. I policja sobie z nim poradzi, bo to jest wyłudzenie.[/QUOTE] dokładnie, facet chyba myślał że trafił na jakieś naiwne gówniary Quote
obraczus87 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Astaroth']co za k...s, nie no wogóle jak tak można, przecież to nie wy macie u niego dług skontaktujcie się ze mną w sprawie tej masarni jak tylko ustalicie jakie ilości, jak często i czy kości tez będą potrzebne, zaangażowałam teściową, ona naściemniała że "mamy patronat nad tym schroniskiem" :) itd to teraz mi głupio się nie odezwać w tej sprawie[/QUOTE] [quote name='tripti']daj znać jak nie odda pieniędzy lub nie wyda makaronu.[/QUOTE] [quote name='gameta']nie ma prawa zrobić czegoś takiego, to zwykła kradzież, można zgłosić na policję, jako wyłudzenie. I policja sobie z nim poradzi, bo to jest wyłudzenie.[/QUOTE] [quote name='Ilka21']dokładnie, facet chyba myślał że trafił na jakieś naiwne gówniary[/QUOTE] Zaznaczę, żeby nie uciekło. Quote
Kinia1984 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 zrobie dziadom antyreklamę- nigdy więcej współpracy z tą firmą, banda oszustów! [url]http://www.kares-karma.pl/strona_glowna.phtml[/url] Quote
obraczus87 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Nasza przewage w KV spada.... wczoraj cąły dzień różnica wynosiła 4 %.. teraz spadła już do 3 % :( Quote
mala_czarna Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='obraczus87']Nasza przewage w KV spada.... wczoraj cąły dzień różnica wynosiła 4 %.. teraz spadła już do 3 % :([/QUOTE] Marta, jak Ty to sprawdzasz? Ja nie mogę znaleźć tej ankiety, a przecież głosowałam. Quote
Finetta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Link do wątku z ankietą na KV [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699&start=30&sid=379231082fc41dc31bb7526ee3f0e5df[/url] Klembów -408 głosów - 47% Toruń - 378 głosów - 43 % Quote
mala_czarna Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Dzięki, Finetta! Strasznie nas gonią, a jeszcze tyle do końca zostało :( Quote
Ziutka Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Martusiu, znalazł się ktoś na wizytę dla Krówka ? Były jeszcze jakieś telefony o inne psiaki, czy cisza ? :roll: Dawajcie kolejne psy do ogłoszeń, na mojego maila!!! Quote
UlaFeta Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='mala_czarna']Dzięki, Finetta! Strasznie nas gonią, a jeszcze tyle do końca zostało :([/QUOTE] Kiedys musza im sie skonczyc te glosy:diabloti: Quote
Kago Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 385 dla nich - 427 dla nas!!!! Napisałam na Vivie wyjaśnienia do tego co się dzieje w Klembowie... Obawiam się, że Stowarzyszenie nie zgodzi się na całkowite nieprzyjmowanie zwierząt, bo dostają pomoc w darach, a gdzie prąd, gaz, woda i opłaty za najem? że o karach zasądzonych na wniosek wójta klembowskiego nie wspomnę, no i jeszcze długi, które mają w firmach, z których brali żarełko dla psów... Quote
obraczus87 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Ziutka']Martusiu, znalazł się ktoś na wizytę dla Krówka ? Były jeszcze jakieś telefony o inne psiaki, czy cisza ? :roll: Dawajcie kolejne psy do ogłoszeń, na mojego maila!!![/QUOTE] Skarbie, dzisiaj Malvaaa ma dzwonić do jednej dziewczyny w sprawie wizyty. Tej osoby nie ma na dogo, ale mam nadzieję, że się zgodzi wykonać wizytę. Jeśli chodzi o ogłoszenia, to ja chora jestem i nie mam weny do pisania tekstów :roll: ale niezastąpiona Malvaaa wróciła z wyjazdu, więc pewnie jak się tylko ogarnie itd to poprzesyła dane :loveu::lol: Quote
vega36 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 (edited) [quote name='UlaFeta']Kiedys musza im sie skonczyc te glosy:diabloti:[/QUOTE] Oby głosy na Klembów się nie skończyły. Znam obie panie z koty.sos i byłabym zdziwiona, gdyby nie zachowały "asa w rękawie", czyli sporo głosów na finał. [COLOR=red][B][SIZE=4]Ponawiam zaproszenie na miau.pl w celu dokładniejszego opisania sytuacji Klembowa i wstawienia kilku chociaż fotek. Warto by było, żeby ktoś napisał. Nawet osoby zarejestrowane na dogo często nie mają czasu/ochoty/siły przegryzać się przez 162 strony. PROSZĘ - przecież tu chodzi o karmę dla zwierzaków. Link [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=136410[/url] [/SIZE][/B][/COLOR] Edited January 22, 2012 by vega36 Quote
bric-a-brac Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nie wiadomo czy krakvet na bieżąco usuwa nieuczciwe głosy, czy może zrobi to hurtem, tak jak w zeszłym miesiącu. Podejrzewam, że raczej hurtem, bo to trochę pracy z tym sprawdzaniem. Tak więc wierzę, że wynik musi być na korzyść Klembowa. Niektórzy z dogo też czekają ze swoimi uczciwymi głosami na koniec. Postawa firmy od mięsa żenująca. Ale oni i tak tych pieniędzy nie ugrają tym sposobem, skoro f-ra była na fundację. Będą musieli oddać, albo wydać żarcie. Zagalopowali się, zapominając, że inny podmiot ma dług, a inny jest płatnikiem. Quote
vega36 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='bric-a-brac']Nie wiadomo czy krakvet na bieżąco usuwa nieuczciwe głosy, czy może zrobi to hurtem, tak jak w zeszłym miesiącu. Podejrzewam, że raczej hurtem, bo to trochę pracy z tym sprawdzaniem. Tak więc wierzę, że wynik musi być na korzyść Klembowa. Niektórzy z dogo też czekają ze swoimi uczciwymi głosami na koniec.[/QUOTE] Admini krakvetowskiego forum sami z siebie nie sprawdzą i nie usuną nieuczciwych głosów. Trzeba do nich napisać i poprosić o kontrolę. Nie wiadomo, czy istnieją nieuczciwe głosy oddane na Agn, i ile jest tych głosów. Na wszelki wypadek - jedynym ratunkiem jest maksymalna mobilizacja i głosowanie. Przecież na dogo jest tyle luda, że wszystkich głosujących na konkurencję, w dodatku pomnożonych przez 10, mogliby przykryć czapkami. Tutaj są ogromne rezerwy do uruchomienia. Wolontariuszki z Klembowa zapraszam na wątek [URL]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=136410[/URL] Potrzebujemy informacji z pierwszej ręki, fotek, "żywego" kontaktu. Quote
Guest Elżbieta481 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Nie wiadomo czy istnieją nieuczciwe głosy oddane na Agn..Ciekawe-a wiadomo,że wszystkie głosy oddane na Agn są uczciwe? Mam tylko nadzieję,że co niektórzy udławią się jedzeniem zdobytym w takim stylu i tak podle..:angryy:.To jest zwykła pospolita granda..Z jednej strony 32 koty,a z drugiej 350 psów i 20 kotów.. Mamy nadzieję,że po tylu latach pobytu na dogo mamy kilka osób nam życzliwych?Napiszcie do nas w przyszły miesiącu abyśmy się już nigdy więcej w krakvet nie włączali-albo walnijcie nas młotkiem w głowy abyśmy się już w te zagrywki nie mieszali..Będziemy zdrowsi i naprawdę zoobowiązani. Waldek Elżbieta Quote
Kinia1984 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='vega36']Oby głosy na Klembów się nie skończyły. Znam obie panie z koty.sos i byłabym zdziwiona, gdyby nie zachowały "asa w rękawie", czyli sporo głosów na finał. [COLOR=red][B][SIZE=4]Ponawiam zaproszenie na miau.pl w celu dokładniejszego opisania sytuacji Klembowa i wstawienia kilku chociaż fotek. Warto by było, żeby ktoś napisał. Nawet osoby zarejestrowane na dogo często nie mają czasu/ochoty/siły przegryzać się przez 162 strony. PROSZĘ - przecież tu chodzi o karmę dla zwierzaków. Link [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=136410[/url] [/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE] Byłam na miau właśnie:) Quote
malvaaa Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 wróciłam... wizyta w sprawie krówka we wtorek ale pani bardzo sympatyczna więc myślę że nie będzie problemów :) kinia pisałam smsa ale nie wiem czy odczytałaś, mogę prosić nr do tej kliniki w radzyminie, chciałabym umówić Krówka na kastracje, fundacja Kastor pokryje koszty, za co bardzo dziękuje. bo bez tego Krówek nie mógłby pojechać, pani ma problemy zdrowotne i nie stać ją w tej chwili na kastracje... ale czeka już na Krówka z niecierpliwością, dzwoni do mnie parę razy i pyta się jak tam itd. Jeśli będę znać termin kastracji to zadzwonię do p. Celiny i powiem jaka jest sytuacja i jutro jeszcze dogadam wszystko, bo będę w schronie. tekst i zdjęcia prześlę jutro. Quote
elik Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='malvaaa']...fundacja Kastor pokryje koszty...[/QUOTE] Dane do f-ry Fundacja KASTOR ul. Siewna 23/23 31-231 Kraków NIP: 9452164992 Proszę o fakturę przelewową. Quote
gusia256 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [URL="http://www.przychodnia-weterynaryjna.eu/"]Przychodnia weterynaryjna z Radzymina[/URL] - współpracująca z Klembowem Kontakt: [B]Radzymińska Przychodnia Weterynaryjna[/B] ul. Strzelców Kaniowskich 10 05-250 Radzymin tel. 22 773 73 90 Pracują też w niedzielę, bo sama byłam z moją suńką w niedzielę :) Bardzo miłe panie. Quote
vega36 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Kinia1984']Byłam na miau właśnie:)[/QUOTE] Widziałam - fajnie napisałaś :) Quote
vega36 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='Kamila Proc']mobilizacja, mobilizacja[/QUOTE] W tej chwili 453 : 441. Quote
Recommended Posts