tifet Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Ra_dunia']Tifet, Negri_2008 - tylko spokój nas może uratować ;) Negri - tak jak pisałam, na razie nie przejmuj się wyglądem pierwszego postu. Jak robiłam wątek Baala miałam tylko jedno kiepskie zdjęcie i szczątki wiadomości. Potem wyłuskiwałam opisy pojawiające się na wątku i wstawiałam w pierwszy post... starałam się go jakoś uporządkować... a teraz wstawiam informacje "z ostatniej chwili" o stanie zdrowia. Jeśli trzeba będzie - wstawię również rozliczenie. Tak to jest z wątkami, że te pierwsze posty często się zmieniają, więc na prawdę nie ma co ich dopieszczać w nieskończoność. Igor na pewno będzie wymagał leczenia - napisz uczciwie, że na razie nie wiadomo jakiego i jakie będą koszty. Masz już w tej chwili sporo info od Gregora i na pewno możesz coś z tego sklecić. A zdjęcia... zdjęcia w tej sytuacji to sprawa drugorzędna.[/quote] święte słowa :cool1: cały czas o to mi chodzi... Negri zrobisz ten wątek tak jak chciałaś?? tak/nie?? Quote
Negri_2008 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Ra_dunia']Witamy, witamy! Igorek nie ma swojego wątku. A my mamy już tyle innych na głowie... że ciężko to ogarnąć. Jeśli możesz założyć mu oddzielny wątek i porobić ogłoszenia - byłoby na prawdę SUPER! Psiak jest bardzo biedny :( Ktoś musiał się nad nim strasznie znęcać... Wyobrażasz sobie jak mocno był bity, skoro ma wyczuwalne wklęśnięcia na główce?? :placz: Jeśli potrzebujesz dalszych informacji - Tifet, Anouk no i na pewno Gregor będą tu pomocni ;)[/quote] Dziewczyny, dla porządku: ;) Ja pytałam, czy Igor ma swój wątek bo chciałam w nim uczestniczyć. W odpowiedzi otrzymałam propozycję od Ra duni abym założyła wątek a ja ją przyjęłam. Potem wywiązała się dyskusja co do jego diagnozy. Następnie nastały dni ciszy, która była nieporozumieniem, aż w końcu Tifet zareagowała nerwowo. Ponieważ na dogo jest masa watków nazwijmy to byle jakich, które tylko są "chopane" miesiącami chciałam, aby w wątki Igora było jak najwięcej informacji o psie, żeby były konkrety co do pomocy jakiej ten pies potrzebuje. Proponuję aby więcej o tym nie wspominać i nie dyskutować. Założę wątek Igorowi z tym, co o nim wiadomo. :sg168: Quote
Julie Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 mam pytanie czy zrobiłby ktoś bazarek? bo ja niestety nie umiem. A mam do wystawienia 1 rzecz a właściwie taki zestaw... Quote
tifet Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Negri_2008']Dziewczyny, dla porządku: ;) Ja pytałam, czy Igor ma swój wątek bo chciałam w nim uczestniczyć. W odpowiedzi otrzymałam propozycję od Ra duni abym założyła wątek a ja ją przyjęłam. Potem wywiązała się dyskusja co do jego diagnozy. Następnie nastały dni ciszy, która była nieporozumieniem, aż w końcu Tifet zareagowała nerwowo. Ponieważ na dogo jest masa watków nazwijmy to byle jakich, które tylko są "chopane" miesiącami chciałam, aby w wątki Igora było jak najwięcej informacji o psie, żeby były konkrety co do pomocy jakiej ten pies potrzebuje. Proponuję aby więcej o tym nie wspominać i nie dyskutować. Założę wątek Igorowi z tym, co o nim wiadomo. :sg168:[/quote] brawo:multi: i doszliśmy do porozumienia... Julie wybierz na którego psiaka to wtedy Ra_dunia lub ja wystawimy...:p proponuję Kacperka któremu potencjalnie szykuje się kolejna operacja lub Igorka z pofalowaną czaszką któremu trzea zrobić specjalistyczne badania a potem pewnie bardzo długie leczenie... Quote
Julie Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 dobrze to na któregoś z nich...ale to nie będzie dużo ok 15 zł... ale zawsze coś... to poproszę meila do osoby do której mogę wysłać fotkę. Dzięki w ogóle. Quote
tifet Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Julie']dobrze to na któregoś z nich...ale to nie będzie dużo ok 15 zł... ale zawsze coś... to poproszę meila do osoby do której mogę wysłać fotkę. Dzięki w ogóle.[/quote] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] w emailu napisz też opiswymiary czy co tam potrzeba do tego przedmiotu:roll: i koszta wysyłki.... Quote
Negri_2008 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/igor-doznal-wielkiej-krzywdy-126503/[/url] To watek Igora. :lol: Nie wiem, dlaczego zdjęcie jest niewidoczne :shake: Walczyłam z tym całe rano i nic z tego. Może je ktoś szybko wstawić? Jak będzie na wątku zdjęcie to wykombinuje banerek do podpisów. Podajcie też jakiś telefon i mail kontaktowy to przez weekend poogłaszam Igora w paru miejscach. Napiszcie też co zmienić, dodać, wywalić.... Quote
tifet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 [quote name='Negri_2008'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/igor-doznal-wielkiej-krzywdy-126503/[/URL] To watek Igora. :lol: Nie wiem, dlaczego zdjęcie jest niewidoczne :shake: Walczyłam z tym całe rano i nic z tego. Może je ktoś szybko wstawić? Jak będzie na wątku zdjęcie to wykombinuje banerek do podpisów. Podajcie też jakiś telefon i mail kontaktowy to przez weekend poogłaszam Igora w paru miejscach. Napiszcie też co zmienić, dodać, wywalić....[/quote] daj mocniejszy wręcz drastyczny tytuł... w stylu: znudził się to go łomem w łeb... czy coś takiego... bo przy takim jak jest znikły odsetek wejdzie:shake: niestety tak już ludzie są skonstruowani, że trzeba zadziałać na podświadomość... a [B]krew i przemoc jest najlepszym wabikiem[/B]... Quote
malawaszka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 są jeszcze jakieś zdjęcia Czarnej oprócz tych trzech co były wklejone na wątku? Quote
tifet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='malawaszka']są jeszcze jakieś zdjęcia Czarnej oprócz tych trzech co były wklejone na wątku?[/quote] nie.................................. Quote
tifet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nowy szczeniak w Klembowie: [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Tifet/000001.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Tifet/0000001.jpg[/IMG] Gregor czekamy na kilka słów skąd macie szczeniaka... płeć, charakter itp. Quote
tifet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Czaruś to psiak na 1/3 łydki... bardzo łagodny i radosny... kocha świat i wszystkie istotki... [IMG]http://s326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Tifet/?action=view¤t=czarus.jpg[/IMG] Quote
tifet Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 nowy psiakowy wątek Mix to mieszanka cane corso & pitbullteriera... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/mix-cane-corso-pitbullterrier-szczeniak-pilnie-szuka-domu-126622/#post11386469[/URL] [IMG]http://img89.imageshack.us/img89/6370/mixmz5.jpg[/IMG] Quote
Gregor Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [SIZE=3][COLOR=blue]Szczeniak jest z Marek . nazwałem go Azar :cool3:. Piesek ok 3 mc. Pogodny , radosny i urwisowaty :eviltong:.w typie dominatora :lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Szczeniaczek to w końcu Czaruś czy Azar? Mały chyba będzie większym psiaczkiem - łapki ma całkiem potężne :cool3: Quote
tifet Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 hehehehe Radka Czaruś to ten mały niski psiak... oj dziś masz pomieszanie z poplątaniem :eviltong: Quote
Ra_dunia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 tak jakby mam... ale jak o 19:53 napisałaś o szczeniaku o 19:57 o Czarusiu a o 21:08 wstawiłaś zdjęcia i wątek... to już sama nie wiedziałam o którym psie co i jak :roll: I dlaczego Czaruś? znowu Czaruś? teraz to mi się dopiero wszystko będzie mieszało :eviltong: jeszcze jakąś sunię nazwijmy Maja :cool3: aaaa... i jeszcze jakieś Leosie które okazują się Lesiami... :crazyeye: i jak tu normalnie funkcjonować? :cool1: A że jeszcze na jednym bazarku się przyznałam, że zwariowałam, więc mam nadzieję, że to wiele (jeśli nie wszystko) wyjaśnia ;) Quote
Negri_2008 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 [quote name='tifet']nowy szczeniak w Klembowie: [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Tifet/000001.jpg[/IMG] [IMG]http://i326.photobucket.com/albums/k434/mru_magda/Tifet/0000001.jpg[/IMG] Gregor czekamy na kilka słów skąd macie szczeniaka... płeć, charakter itp.[/quote] Czyli ten maluch to Azar.... Czy założyć mu oddzielny wątek i pyknąć;) ogłoszonka? Śliczny jest i powinien szybciutko znaleźć rodzinkę. Napiszcie jak trafił do azylu i z kim się kontaktować w sprawie adopcji. Quote
Gregor Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 nazwałem go Azar.ma jakies 3 mc i jest wyłapany z Marek razem chyba z mamusia :cool3: ale pododienstwa to nie widac :lol:. ale sie troskliwie nim zajmowała Quote
Gregor Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 jak narazie jest niezłym rozrabiakiem. uwielbia ludzi i zabawy :cool3:. no i dobrze zjesc :eviltong:. raczej typ domowego szkodnika :lol: nic nie umknie jego uwadze :cool1: Quote
anouk92 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='halbina']ślicznota!!![/quote] Może go chcesz?;) Quote
anouk92 Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 [quote name='halbina']że ja niby?... :oops:[/quote] Tak tylko pytam:oops: Quote
Recommended Posts