ARKA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 tifet napisał(a):a masz jakieś namiary???:razz: :razz: google za przewodnika Cięciwa, Budowlane materiały cegły, tynki, płyty gipsowe, bruk. Szeroki asortyment. Z nami szybko zbudujesz wymarzony dom. "Styr-Bud" - Producent Płyt Styropianowych Cięciwa, ul. Wyszyńskiego 5, tel. <A href="callto:+480227878674"> Quote
tifet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 heh no tak... ślicznie dziękuję Arka :cool3: Quote
Gregor Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 budy mamy wszystkie ocieplone . ostatnia na wykonczeniu :multi:. a co do budynku to przydalo by sie ocieplenie ale to przekracza nasze mozliwosci i jest trudne bo to teren dzierzawiony :shake:. narazie zachwycaja sie dywanikami :multi: ktore dostaly :oops:. tylko pasek go szybko w drobny mak przerobil :cool3: Quote
tifet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Gregor napisał(a):narazie zachwycaja sie dywanikami :multi: ktore dostaly :oops:. tylko pasek go szybko w drobny mak przerobil :cool3: zdolniacha :cool3: potraktował jak dużżżąąąą zabawkę :lol: Quote
Gregor Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 oj tak :lol: byl nia zachwycony :multi: Quote
tifet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Dziś poreklamuję sunię z postu 20 (właśnie wyskrobałam z zapasów jej zdjęcia:p) -Młoda 1,5lat; duża, suka w typie owczarek niemiecki (młoda, jak na swój wiek spokojna sunia, opanowana, lubi towarzystwo innych psiaków ale ma dość dominujący charakter, nie narzuca się ale bardzo lubi być głaskana, wręcz "przykleja się" do człowieka) Quote
tifet Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i jeszcze zareklamuję super sunię i jej 3 dzieci- post9: -Mamuśka i 3szczeniaki(mają 4 miesiące; 2 psiaki i 1 sunia); ma 2lata, duża; suka (spokojna, łagodna w stosunku do ludzi, nieufna, opiekuńcza) Quote
Gregor Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 A ja przypomne o sznaucerku :shake: ktory szuka rodziny :cool3: Quote
Ra_dunia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mamuśka razem ze szczeniakami trafiła do azylku? Takich ludzi co wywalają suki z dziećmi to po prostu :mad: Zdjęcia szczeniaków by się przydały. A onkowata suńka - piękna... Quote
Gregor Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 RADUNIU. Szczeniaki tez fajniutkie tylko straszne rozrabiaki :eviltong:. zrobienie im fotek jest dosc ciezkie :cool3: Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dla dalej zdezorientowanych gdzie jest Klembów... mapka: Quote
weszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Gregor']A ja przypomne o sznaucerku :shake: ktory szuka rodziny :cool3: Sznaucerowe ciotki mają właśnie burzę mózgów. Dajcie nam troszkę czasu jeszcze :razz: Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 weszka napisał(a):Sznaucerowe ciotki mają właśnie burzę mózgów. Dajcie nam troszkę czasu jeszcze :razz: tak jak pisałam na pw dziękuję i mam nadzieję, że się uda coś wymyśleć:roll: Quote
weszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Po krótkiej burzy mózgów z kochaną cioteczką Amigą :loveu: ustalono co następuje: - sznaucio jest zaproszony do naszego sprawdzonego hoteliku pod Krakowem - będzie miał opiekę i troskę jak należy - będziemy intensywnie szukać domu - nie obrazimy się za jakiekolwiek wsparcie finansowe gdyby ktos dał radę no i... - szukamy transportu do Krakowa!!! PS. Tak na marginesie czy to ten sam pies co tutaj ? Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dla osób nie będących w temacie... chodzi o tego sznaucerka: coraz gorzej widzi... coraz trudniej zapanować nad jego oczkami... pies jest łagodny ale coraz bardziej zamyka się w sobie i tym samym z dnia na dzień ma coraz mniejszy kontakt z otoczeniem... jest źle... obawiam się że w jego przypadku jest potrzebny DT Quote
malawaszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='weszka']Po krótkiej burzy mózgów z kochaną cioteczką Amigą :loveu: ustalono co następuje: - sznaucio jest zaproszony do naszego sprawdzonego hoteliku pod Krakowem - będzie miał opiekę i troskę jak należy - będziemy intensywnie szukać domu - nie obrazimy się za jakiekolwiek wsparcie finansowe gdyby ktos dał radę no i... - szukamy transportu do Krakowa!!! PS. Tak na marginesie czy to ten sam pies co tutaj ? suuperrr :multi: Weszko to może wąteczek mu załóżcie osobny :loveu: on na pewno pod dobrą opieką rozkwtnie jak już wiele sznupków w depresji - ja go dzisiaj podesłałam ElizieMilicz bo pisała mi, że ma super dom dla średniaka, ale nic nie odpisała jeszcze Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='weszka']Po krótkiej burzy mózgów z kochaną cioteczką Amigą :loveu: ustalono co następuje: - sznaucio jest zaproszony do naszego sprawdzonego hoteliku pod Krakowem - będzie miał opiekę i troskę jak należy - będziemy intensywnie szukać domu - nie obrazimy się za jakiekolwiek wsparcie finansowe gdyby ktos dał radę no i... - szukamy transportu do Krakowa!!! PS. Tak na marginesie czy to ten sam pies co tutaj ? Weszko hotelik zajmie się jego oczkami?? Super cieszę się że jesteście takie szybki:cool3: tamto ogłoszenie nie dotyczy tego psa... tamten jest jakiś inny... nasz Klembowski sznaucerek jest biedniejszy... i ma polepione oczka...:shake: Quote
weszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tak założę osobny wątek za chwilkę żeby tu już nie offować zbytnio. Oczkami zajmie się cioteczka Amiga :) która będzie malucha odwiedzać. No i inne cioteczki które są tam regularnie. Pan Tomek - właściciel hotelu też nie odmówi. Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 przy okazji spytam ekspertki co myślicie o takiej dziewczynce:cool3:(jak coś mogę wkleić inne jej zdjęcia całej sylwetki statycznej i w biegu): Czarna 3lata; średnia w typie rasy SZNAUCER <post4>(wymaga ze względu na specyfikę rasy regularnej pielęgnacji sierści, bardzo radosna, towarzyska, umie chodzić na smyczy, lubi towarzystwo innych psiaków) Quote
malawaszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='tifet'] tamto ogłoszenie nie dotyczy tego psa... tamten jest jakiś inny... nasz Klembowski sznaucerek jest biedniejszy... i ma polepione oczka...:shake: ale ja dostałam jego zdjęcia i info że on jest z Klembowa właśnie :cool3: o takie info: Sznaucer średni (pies) pieprz i sól, w wileku ok 5-6 lat. Obecnie przebywa w przytulisku w Klembowie k. Wołomina (pod Warszawą). Pies trafił do schroniska bardzo zaniedbany. Dodatkowo był bardzo zdomniowany przez kolegę z boksu co sprawiło że pies był skrajnie zestresowany. Na szczęście opiekunowe szybko to zauważyli, sznaucerek został doprowadzony do porządku - przystrzyżony, kołtuny rozczesane. Zabrano go również z boksu w ktorym dręczył go tamten pies i teraz ma schronienie w pomieszczeniu z psami które już go nie męczą. Dogaduje się z nimi bez problemu, zarówno z psami i z suczkami. Nadal jednak jest w silnym stresie, brakuje mu człowieka do którego mógłby się przywiązać i zaufać. Na razie wobez opiekunów jest dość nieufny, potrafi zawarczeć (ale nie ugryźć) zwłaszcza przy grzebaniu w misce i czesaniu, jednak jeśli ktoś jest dla niego miły i spędzi z nim więcej czasu zdobywa serce tego psa. Trzeba go jak najszybciej zabrać z Klembowa ze względu na stres psa. Raczej nie brudzi w pomieszczeniu. Adres azylu: ul. Słoneczna 2 Klembów k. Radzymina /k. Wołomina Quote
weszka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Czyli jednak ten sam ;) Zapraszam na osobny wątek http://www.dogomania.pl/forum/f28/sznaucer-sredni-kupa-nieszczescia-z-klembowa-szukamy-transportu-do-krakowa-125791/#post11320194 Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 widocznie nie widziałam tych zdjęć:cool1: ale rzeczywiście poznaję pomieszczenie w którym były robione... ale on nie jest jakoś nadzwyczaj nieufny... da się z nim spokojnie dogadać... jest naprawdę miłym psem... a warczy jak już jak ktoś chce mu "wyżreć" pokarm z miski i tyle... ale jest coraz słabszy i coraz gorzej z jego oczkami...zresztą tak jak weszce pisałam rozmawiałam dziś z opiekunem i jest naprawdę źle... koniecznie trzeba go zabrać... psiak na dzień dzisiejszy spokojnie nadaje się do domu "na kanapę" i większość ludzi spokojnie da sobie radę... potrzebuje on leczenia, czasu i troszkę cierpliwości bo z braku dużej ilości uwagi zaczyna zamykać się w sobie... byłam, widziałam i potwierdzam... Quote
tifet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ale ponawiam pytanie do cioteczek co myślicie o Czarnej?? Quote
Gregor Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 sznaucerek nie byl tu dominowany. od poczatku cieszy sie wzgledami i szczegulna opieka :cool3:. nawet byl kapany i mial wycinane dredy :shake:. to byl obraz nedzy i rozpaczy :placz:. teraz chociaz nie straszy swojm wygladem ale wymaga wiekszej pielegnacji :oops: Quote
Recommended Posts