Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ilka21']Rysio bardzo fajny psiak, hm.. trzeba było irokeza mu zostawić bo pasował mu :)[/QUOTE]

ILKA Ty to cuda potrafisz zdziałać :) z nowa fryzura Riccardo szybko powinien znaleźć domek :)

Posted

[quote name='Kago']ale irokez byłby jedyny niepowtarzalny w swoim rodzaju[/QUOTE]
no był własnie ale tylko w końcu śmiechowy ogonek zostawiłam, gdyby odrazu szedł do nowego domku trochę inaczej bym go zrobiła ale został zrobiony na warunki schroniskowe by nie plątało się to co nie powinno w sierści

Posted

W sprawie 3 onek z Zalesia - ktoś ma informację, gdzie dokładnie zostały znalezione ?

Wątpię, ale może faktycznie komuś uciekły, rozwieszę ogłoszenia, może ktoś je rozpozna.

Posted

[quote name='AGA35']naprawdę jest nam trudno określić dokładniej adres .Moze pomoże to ze ta bez ogonka ma tatuaż w uchu M lub H206[/QUOTE]

Dodzwoniłam się do potencjalnego hodowcy, wskazanego przez Związek Kynologiczny. Była taka sunia zarejestrowana w Kaliszu, dostała metrykę w miocie z 2007 roku, ale później nikt jej nie wystawiał, a hodowca nie podpisuje żadnych umów i nie utrzymuje kontaktów z późniejszymi właścicielami, czyli doopa...

Posted

[quote name='Dada M']W sprawie 3 onek z Zalesia - ktoś ma informację, gdzie dokładnie zostały znalezione ?

Wątpię, ale może faktycznie komuś uciekły, rozwieszę ogłoszenia, może ktoś je rozpozna.[/QUOTE]

Dada M - te 3 ON-ki zostały znalezione w "innym Zalesiu" :) - po przeciwległej stronie. W okolicach Wołomina.

Posted

[quote name='Kago']Dodzwoniłam się do potencjalnego hodowcy, wskazanego przez Związek Kynologiczny. Była taka sunia zarejestrowana w Kaliszu, dostała metrykę w miocie z 2007 roku, ale później nikt jej nie wystawiał, a hodowca nie podpisuje żadnych umów i nie utrzymuje kontaktów z późniejszymi właścicielami, czyli doopa...[/QUOTE]
załamka . "gratulacje" dla takiego hodowcy u mnie podpisuje się cyrograf a nie umowę hahaha

Posted

Mam pytanie, czy państwo z Saskiej Kępy, którzy chcieli naszą Ninkę, a która pojechała do Krakowa, wybrali jakiegoś pieska z Klembowa?

Posted

[quote name='Ilka21']załamka . "gratulacje" dla takiego hodowcy u mnie podpisuje się cyrograf a nie umowę hahaha[/QUOTE]

Wiesz co, myślę, że właśnie o to jeszcze trzeba by powojować, bo to jakaś paranoja, że hodoffcy zachowują się tak samo odpowiedzialnie jak pseudo. Psując nomen omen opinię chociażby "Ilkom"

Posted

kochane cioteczki to jest pies który został zabrany z Ząbek , był u kobiety która chcąc się pozbyć much z które latały koło rany na głowie pryskała mu rane muchozolem

[IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/8ab663f7.jpg[/IMG]

[IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/files/2010-07/c1ded9c0.jpg[/IMG]

Posted

o boziu... nie no po prostu ludzka głupota jest nie do ogarnięcia przeze mnie... ja po prostu nie mogę zrozumieć, gdzie ci wszyscy ludzie mają rozumy? czy oni w ogóle myślą??
biedny psiak...

Posted

[quote name='malagos']Mam pytanie, czy państwo z Saskiej Kępy, którzy chcieli naszą Ninkę, a która pojechała do Krakowa, wybrali jakiegoś pieska z Klembowa?[/QUOTE]

Ja dzwonię do tych Pąństwa od kilku dni ale nikt nie odbiera - mam tylko stacjonarny numer :(