Jump to content
Dogomania

Same kosteczki...do adopcji ?? Juz nie kosteczki i już w nowym domku :)

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Inka (i Emma) dostała dosponsorowanie od opiekunów Grisa - jego wątek w moim podpisie.
Na Emmę i Inkę przekazano 331,50zł. Suńki są więc o 25,50 na +!
Zaszczepię je więc jaknajszybciej (jeśli dobrze kojarzę komplet kosztuje 45zł + 15zł wścieklizna) - będzie brakowało tylko 94,50!

Posted

Kika dziękuję Ci bardzo za wpłatę na INkę.Bedę powoli zbierać na sterylkę..
Ocelot dzięki wielkie w imieniu moim i Ineczki:):)nie spodziewałam się... jestem bardzo wdzięczna

Posted

Dotarły pieniążki - 100zł i 30zł - dziękuję.
Suczki mają więc 155,50zł - rachunek prowadzę dla obydwu łącznie.
Zaszczepię je gdy tylko będę jechać do Gliwic, do Weta (w ciągu tygodnia).

Posted

ucałowania przekazane - przekazuję zwrotnie wielki radosny skok połączony z mokrym zimnym nosem wciśniętym w policzek :cool3:

Myślę, że warto jak najszybciej zebrać na sterylkę, aby można było wyadoptować Inkę - sunia może niedługo dostać cieszki, a wtedy trzeba będzie czekać ze sterylką..
Nie chciałabym, aby Inka 'poszła' bez sterylki, obawiam się o to zawsze w takich sytuacjach.

I cuż - pochwalić ją chcę - jest przecudowna :loveu:
Jest naprawdę wyjątkowo grzeczna i chętna do współpracy.
Idealnie już nauczyła się siadać, na wybiegu też przychodzi na zawołanie zawsze. Dziś albo jutro zaczniemy ćwiczyć przywołanie na spacerach, żeby można było bezpiecznie ją puszczać luzem.
:loveu:

Posted

wiosna napisał(a):
ucałowania przekazane - przekazuję zwrotnie wielki radosny skok połączony z mokrym zimnym nosem wciśniętym w policzek :cool3:

Myślę, że warto jak najszybciej zebrać na sterylkę, aby można było wyadoptować Inkę - sunia może niedługo dostać cieszki, a wtedy trzeba będzie czekać ze sterylką..
Nie chciałabym, aby Inka 'poszła' bez sterylki, obawiam się o to zawsze w takich sytuacjach.

I cuż - pochwalić ją chcę - jest przecudowna :loveu:
Jest naprawdę wyjątkowo grzeczna i chętna do współpracy.
Idealnie już nauczyła się siadać, na wybiegu też przychodzi na zawołanie zawsze. Dziś albo jutro zaczniemy ćwiczyć przywołanie na spacerach, żeby można było bezpiecznie ją puszczać luzem.
:loveu:

super... zdjęcia też cudowne to niesamowite co potrafi zdziałać choć odrobina miłości:loveu:

a tak prywatnie to jak nauczyć psa posłusznego chodzenia na smyczy bo mój rozdziwiasty Klusek ze schroniska to istny diabeł tasmański i nie mam już pomysłów na ułożenie tego zwierza :shake: