Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 myślałam,że ona już dawno w domu siedzi a tymczasem Kika dała cynk,że niestety nie :-( tak bardzo przypomina mi jedno z moich suczydeł,że obojętnie nie można przejść... wiosna dalej masz tą firmę która szyje zaprzęgowcom? bo na innym forum znalazłam informacje,że od 3 lat już nie Quote
Mefi Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ależ ona jest podobna z wyglądu do mojego Hektora :crazyeye: Prawie klon, tylko pewnie nieco lżejsza niż 40 kg :cool1: Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 kurcze a może ona jest siostrą mojej Tajgi... ona też przecież z Kielc. Tajga teraz ma około 14 miesięcy. sylwetkę na siedząco ma taką samą i linie pyska choć delikatniejsze to tak samo zarysowaną. trójkątne dołeczki pod oczami... hmmm Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dziewczyny, nie mam czasu przekopywać całego wątku.. podeślijcie mi jakiś tekst dla suni to zrobię jej allegro... Quote
wiosna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 wiosna dalej masz tą firmę która szyje zaprzęgowcom? bo na innym forum znalazłam informacje,że od 3 lat już nie :lol:Trzy lata temu to ja nieśmiało zaczynałam ;) Firma faktycznie przez pewien czas była zamknięta, ale od 2 miesięcy działa znowu. Ineczka 14 miesięcy to jakoś tak mogłaby mieć.. :roll: Quote
eliza_sk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Asior napisał(a):dziewczyny, nie mam czasu przekopywać całego wątku.. podeślijcie mi jakiś tekst dla suni to zrobię jej allegro... Mała ma allegro na 3 województwa, także może gumtree lub gratkę teraz ;) Quote
Asior Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 nigdy nie ogłaszałam psiaków w ten sposób, robię allegro więc w ten sposób chciałam pomóc ;) Quote
wiosna Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Tutaj jest allegro, jakie ja robię: INKA przepiękna, młoda suczka, szkolona szuka DS (541018782) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Od-Nowa Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 świetnie się prezentuje to ogłoszenie na allegro ;) rozsyłam znajomym!;) Quote
anett Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 dziewczyny dodałam Inkę do profilu na n-k; Wiosna namiary podałam na Ciebie;) dzwoniła dzisiaj Pani w sprawie adopcji suni, która już znalazła domek - sunia bardzo podobnie umaszczona do Inki tylko mniejsza więc może Pani zabije mocno serduszko dla Inki:lol: Quote
kika22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Bardzo dziekuje wszystkim tym, ktorzy tu weszli i promuja Ineczkę:eviltong: Oby jej tez sie udało;) Quote
eliza_sk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 I Ineczka u mnie: INKA-piękna sunia-URATOWANA od ŚMIERCI GŁODOWEJ (541080632) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kika22 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Elizka mozesz dopisac, ze Inka jest wysterylizowana:loveu: Bardzo dziekuje za allegro:loveu: Quote
Od-Nowa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 wszyscy, którym wysyłam piszą,że piękna!! to wiemy :razz: a to za mało :mad::mad::mad: Quote
anett Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Pani zdecydowała się przygarnąć inną biedę; mam nadzieję, że Inka również szybko znajdzie dom - trzymam mocno kciuki za malutką! W weekend mogę zrobić Ince plakat i porozwieszać w Katowicach;) Quote
Miśka79 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Nie było mnie kilka dni na necie a dziś wchodzę na wątek Ineczki i oczom nie wierzę... Dzięki Wam dziewczynki za obecność tu na wątku i za ogłoszenia.Ta pomoc jest nieoceniona. Quote
kika22 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 anett napisał(a):Pani zdecydowała się przygarnąć inną biedę; mam nadzieję, że Inka również szybko znajdzie dom - trzymam mocno kciuki za malutką! W weekend mogę zrobić Ince plakat i porozwieszać w Katowicach;) Szkoda,ze nie Inka:-( ale ciesze sie, ze inna bida ma dom:lol: Kazda forma reklamy Inki zwieksza jej szanse na nowy domek;) Quote
anett Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 kika22 napisał(a):Szkoda,ze nie Inka:-( ale ciesze sie, ze inna bida ma dom:lol: szkoda... ale domek znalazła mała sunia marznąca w schronie:multi: Inka bardzo mnie ujęła... delikatna i prześliczna... Następny super domek dla Inki poproszę:cool3: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Musi szybko się znaleźć bo sunia każdego zachwyca!! gdzie jeszcze ma ogłoszenia?? Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 wrzuciłam ją na razie na naszą klasę ;) jutro jedziemy z ogłoszeniami:lol: Quote
Od-Nowa Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 nabrała ciałka dziewczyna :loveu: wersja zimowa futra też robi wrażenie ;) zupełnie jak moja :loveu::loveu::loveu: nikt mi nie powie,że jest inaczej ! Quote
Recommended Posts