Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Koleżanka to sznaucer średni, suczka, której Harek zawsze się bał. Przełamaliśmy lody i fajnie się bawiły.:multi:
A Harek i Ferka mieli mieć siostrzyczkę , ale po długich rozmowach i spotkaniu, sunia zostaje w rodzinie, w której była.:lol: Ludzie przemyśleli, dostali mnóstwo rad i decyzja zapadła jedyna jaka mogła zapaść, że nie rozstają się (widać było, że miłość między nimi jest duża). Sunia piękna , delikatna ale charakterna wpuszczę potem fotkę. :)

Posted (edited)

To ze spotkania na szczycie- niedoszła tymczasowiczka :lol:

Zainteresowany Harek:p

Ferka na spoko przygląda się :lol:

Tu już po wizycie :evil_lol:

Edited by yunona
Posted (edited)

Spacerujemy i nie tylko......:p

To lubię :kciuki:

Jak zobaczyłam to zdjęcie - moja pierwsza myśl - Harek i Jezioro Łabędzie :megagrin::megagrin::megagrin:

Edited by yunona
Posted

... i jeszcze ja ... pędzę z życzeniami [FONT=arial black] Wszystkiego Najlepszego Alu[/FONT] :BIG::BIG::BIG::new-bday::BIG::BIG::BIG:
[FONT=arial black]Zdrówka ,Zdrówka!!! i jeszcze raz... Pieniędzy!!![/FONT]

Posted

W pierwszych słowach sorry za spóźnione życzenia...
Ale ostatnio zaglądam tylko tak na chwilę, jest kilka dat w roku, które przywołują smutne wspomnienia i jakoś wtedy... ech, nawet kompa otwierać mi się nie chce...

Fajne fotki wrzuciłaś, obróżki Ferka i Harutek też mają cudne:multi:, chyba już gdzieś takie widziałam:eviltong:...
Fajny widok masz z okna, zima zasypała nie tylko drzewa pełne liści, ale nawet kwiaty... u mnie w ub tygodniu zakwitły róże, a wczoraj uginały się pod śniegiem...

Posted

Serdeczne dzięki Berni, ja nie jestem obrażalska, liczy się pamięć, czy w dniu, czy parę dni po ważne że się pamięta :). To miłe jak się dostaje tyle życzeń, zarówno tu jak i w pracy, niektórzy sąsiedzi (ci co wiedzą, bo reszta myśli, żem młódka :eviltong: :evil_lol:), ogromne grono znajomych. Ja zawsze byłam i bedę towarzyską osobą i warto.
Tak obróżki fajne , też widziałam Twoje szczęścia w nich :loveu: , są twarzowe :lol:.

• 2 weeks later...