Celina12 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Yun aż kapcie pogubiła w czasie focenia...:diabloti: ...a zapach choinki az pod Opolem czuję..... Quote
yunona Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 i jeszcze "69" :diabloti: i z góry :eviltong: a tu nasi goście (focone przez brudne szyby) :diabloti: A kapciora mogłam wykadrować ale spieszyłam się. :diabloti: Może zmienię...... Quote
Celina12 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 No i w tym właśnie urok fotek....nie retuszowane,krojone-takie codzienne....i zaraz mi się skojarzyło,że biegłaś uwiecznić "69" swoich Ukochanych MAleństw...:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Choinka jest rewelacyjna. A jamniory jeszcze bardziej. Quote
JamniczaRodzina. Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Yun sesja jamnicza super:loveu:.Michał zasługuje na pochwałę bo choinka jest bardzo ładna .:lol: Quote
anica Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Życzę szczerze, aby od Sylwestra cały rok był extra. By marzenia się spełniały, by pieniądze kieszeń Twą wypychały. A uczucia nie znikały i z serduszka wypływały. Quote
Celina12 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kuligiem chciałam do Ciebie jechać, lecz kare konie nie chciały czekać. Porwały sanie, mkną pod gwiazdami a ja zostałam sama z życzeniami. Ale gdy tylko okno otworzysz, w świeżym płateczku życzenia złożę, w gwiazdce co spada tutaj z obłoków będę ci życzyć. Do siego Roku!! Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU ∗∗∗∗∗2013∗∗∗∗∗ .•´ (¸.•` * ¸).•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░░▓███▓ ¸.•´ (¸.•` * ¸ ░░░░ *;;;;;;;;;*¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░* ;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░ * ;;;;;;;;;;;;* ¸.•´ (¸.•` * ¸) ░░░░▓█████▓ .•´ (¸.•` * ¸) * ░░░▓███████▓ * ¸) * ¸) ░░▓█████████▓ * ¸) * ¸) ░▓███████████▓ ;o* * ¸) ▓█████████████▓ ;* o;* ▓███░░░░░░░▀▀▀▓ o; o ▓███░░█████████████ ▓███░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░█▒▒▒▒▒▒▒█ ▓███░░░░░█▒▒▒▒▒█ ▓███░░░2░░█▒▒▒█ ▓███░░░0░░░████ ▓███░░░1░░░▌██▌ ▓███░░░3░░░▌██▌ ▓███░░░░░░░▌██▌ ░▓██░░░░░░▓████▓ ░░▓███▓ ▓████████▓ ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* ∗ ,* Quote
Sarunia-Niunia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [FONT=georgia]Aluś, dla Ciebie , Harusia, Ferci i Michała [/FONT][FONT=georgia] tylko dobra na cały Nowy Rok 2013!!! [/FONT] Quote
danka1234 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wszystkiego dobrego w Nowym 2013 Roku Oby był lepszy od poprzedniego a przynajmniej nie gorszy. Quote
JamniczaRodzina. Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Alusia nie leń się dawaj jakieś fotki.:lol: Quote
Celina12 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 JamniczaRodzina. napisał(a):Alusia nie leń się dawaj jakieś fotki.:lol: Dokładnie..... Quote
Celina12 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Hareeeeeeeeeeeeeek,Alaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ferkaaaaaaaaaaaaaaa................... Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [FONT=arial black]Haaaaarek, Feeeeerka, Aaaaaaaaaala!!!!!!!!!!![/FONT] Quote
yunona Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ło matko, zapomniałam, że jest wątek. W sobotę, w tygodniu nie wyrabiam na zakrętach :diabloti: Quote
anica Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='yunona']Ło matko, zapomniałam, że jest wątek. W sobotę, w tygodniu nie wyrabiam na zakrętach :diabloti:[/QUOTE] wiemy, wiemy jak to jest:roll:!.. ... no to........ pocekamy;):lol:!... Quote
Sarunia-Niunia Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='JamniczaRodzina.']Alusia nie leń się dawaj jakieś fotki.:lol:[/QUOTE] [quote name='yunona']Ło matko, zapomniałam, że jest wątek. W sobotę, w tygodniu nie wyrabiam na zakrętach :diabloti: [/QUOTE] No to czekamy, czekamy, czekamy... byle do soboty;) Quote
Isadora7 Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Yunona szkoda, że nie mogłaś być wczoraj na sabacie dogoczarownic wczoraj, dostałabyś spida i zakręty nie byłyby problemem :evil_lol: następne wkrótce - obecność obowiązkowa. Quote
yunona Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 [quote name='Isadora7']Yunona szkoda, że nie mogłaś być wczoraj na sabacie dogoczarownic wczoraj, dostałabyś spida i zakręty nie byłyby problemem :evil_lol: następne wkrótce - obecność obowiązkowa.[/QUOTE] Chętnie, mietłę mam tylko odświeżę :diabloti: i czekam na hasło :evil_lol: Quote
Recommended Posts