Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Najchętniej zjada dzieci, ale podobno dorosłymi też nie gardzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbia przekąsić rotweillerem.:scream_3::scream_3::scream_3:[/quote]

ha ha bardzo smieszne :evil_lol:
rottweilerem jak juz :eviltong:

Posted

[quote name='Lulka']ha ha bardzo smieszne :evil_lol:
rottweilerem jak juz :eviltong:[/quote]

Harry dzwonił do mnie i twierdzi że jednak ll a nie tt - bo to ma się do rzeczywistości tak jak rotek w wersji ll do rotka w wersji tt :evil_lol::razz:.

Harry chce jechać do domu, jak najszybciej.

Posted

Serio to w schronie jest lagodny i wystraszony. Wobec pracowników nie wykazał żadnej agresji.
Może on nie lubi dzieci? Tak po prostu... może mieć złe doświadczenia z poprzedniego domu. Chory chłopiec mógł mu się przeciez nieźle przysłużyć. Oblicza autyzmu bywają różne.

Posted

[quote name='akucha']Serio to w schronie jest lagodny i wystraszony. Wobec pracowników nie wykazał żadnej agresji.
Może on nie lubi dzieci? Tak po prostu... może mieć złe doświadczenia z poprzedniego domu. Chory chłopiec mógł mu się przeciez nieźle przysłużyć. Oblicza autyzmu bywają różne.[/quote]

Matko i wszystko jasne. Jamnik+autystyk, może jeszcze Aspi - rety :crazyeye:

Powtórze co już mówiłam niejednokrotnie - jamniki nie lubią dzieci z natury - a już nieprzewidywalny dzieciak autystyczny+jamnik - to klęska dla dziecka i jamnisia.

Labek, golduś... . Biedne dziecko i biedny pies. Ale też ta informacja w tej chwili daje mi pewność, ze tego jamniczka uda sie wyprowadzić na prostą.

[SIZE=4][B]Harry prosi o transport do Warszawy.[/B][/SIZE]

Posted

zaraz pytam Zbójniego, przepraszam, ale mam nawał pracy...słuchajcie kto zna się na funkcjonowaniu hodowli i zwiazku kyn...nie moge sie tam dodzwonić a dostałam bardzo dziwną wiaodmośc...

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Yunona dzięki, że się odezwałaś, sądzę że poradzisz sobie z Harrym. Teraz tzreba zawalczyc o jak najszybszy transport [jamniki w schronie często kończa jak Bijou z mojego podpisu :(]. [/B]

[U]Dałam na transportowym:[/U]
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-dla-jamnika-z-trojmiasta-do-warszawy-125717/#post11315134[/URL]

Strasznie mi przykro z powodu odejścia Bijou. :placz: Tym bardziej niepokoję się o Harrego. Mam jedynie nadzieję , że znajomy Zbójiniego będzie jechał w tym tygodniu do Warszawy i przywiezie Harrego.
Dzięki za ogłoszenie i wsparcie.

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']O matko to ja mogę go odebrać Konstancin odemnie to rzut beretem.[/quote]

Byłoby cudnie, nie ma opcji zębyś sobie nie poradziła skoro potrafisz 6 jamnków karnie utrzymać do fotografii (pociąg z krzeseł). Może by teraz dograć szczegóły, wymienić na priva telefony itp.

Posted

[quote name='Isadora7']Byłoby cudnie, nie ma opcji zębyś sobie nie poradziła skoro potrafisz 6 jamnków karnie utrzymać do fotografii (pociąg z krzeseł). Może by teraz dograć szczegóły, wymienić na priva telefony itp.[/quote]

oj tak 6 czy 7 nie robi róznicy:evil_lol::lol:

Posted

Wysłałam wiadomość z tel i emailem z prośba o podanie szczegółów.
Proszę również o podanie swojego telefonu będzie szybciej przez tel.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='JamniczaRodzina.']Tak tak zaczynałam od jednego :diabloti: a teraz 6 :evil_lol:jeszcze jeden niezrobi różnicy.Komu podać tel ?[/quote]

Proszę o podanie tel. na pocztę oddzwonię jak najszybciej

Posted

[quote name='Betbet']kolega Zbójnii nie jedzie prosto do Wawy a do Konstancina...troche strach przerzucać tam jamniora, kiedy on i tak będzie strasznie zestresowany.[/quote]

Bebet kochana podaj do siebie tel w sprawie transportu Harrego..