taxelina Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 czekajcie to jest jakis konkrety dt czy ds? Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='deer_1987']czekajcie to jest jakis konkrety dt czy ds?[/quote] Dom Stały u Yunony. Quote
Lulka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Isadora7']Najchętniej zjada dzieci, ale podobno dorosłymi też nie gardzi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uwielbia przekąsić rotweillerem.:scream_3::scream_3::scream_3:[/quote] ha ha bardzo smieszne :evil_lol: rottweilerem jak juz :eviltong: Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Lulka']ha ha bardzo smieszne :evil_lol: rottweilerem jak juz :eviltong:[/quote] Harry dzwonił do mnie i twierdzi że jednak ll a nie tt - bo to ma się do rzeczywistości tak jak rotek w wersji ll do rotka w wersji tt :evil_lol::razz:. Harry chce jechać do domu, jak najszybciej. Quote
akucha Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Serio to w schronie jest lagodny i wystraszony. Wobec pracowników nie wykazał żadnej agresji. Może on nie lubi dzieci? Tak po prostu... może mieć złe doświadczenia z poprzedniego domu. Chory chłopiec mógł mu się przeciez nieźle przysłużyć. Oblicza autyzmu bywają różne. Quote
jotpeg Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 mysle, ze wprawny dogomaniak sobie z nim poradzi. moze Harry wymaga odrobine szacunku? czyli bez niuniania, ciuciuciu... Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 To Harry ma iśc do junony:loveu: to robaczek dobrze trafia.:lol: a dzieciaki to potrafią nawed baranka przemienić w wilka. Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='akucha']Serio to w schronie jest lagodny i wystraszony. Wobec pracowników nie wykazał żadnej agresji. Może on nie lubi dzieci? Tak po prostu... może mieć złe doświadczenia z poprzedniego domu. Chory chłopiec mógł mu się przeciez nieźle przysłużyć. Oblicza autyzmu bywają różne.[/quote] Matko i wszystko jasne. Jamnik+autystyk, może jeszcze Aspi - rety :crazyeye: Powtórze co już mówiłam niejednokrotnie - jamniki nie lubią dzieci z natury - a już nieprzewidywalny dzieciak autystyczny+jamnik - to klęska dla dziecka i jamnisia. Labek, golduś... . Biedne dziecko i biedny pies. Ale też ta informacja w tej chwili daje mi pewność, ze tego jamniczka uda sie wyprowadzić na prostą. [SIZE=4][B]Harry prosi o transport do Warszawy.[/B][/SIZE] Quote
Isadora7 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Harry prosi o transporcik do Warszawy - obiecuje być bardzo grzeczny Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Berbet wspominała ze ma jechac w tygodniu znajomy Zbójiniego ta trasą. Quote
Betbet Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zaraz pytam Zbójniego, przepraszam, ale mam nawał pracy...słuchajcie kto zna się na funkcjonowaniu hodowli i zwiazku kyn...nie moge sie tam dodzwonić a dostałam bardzo dziwną wiaodmośc... Quote
danka1234 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja sie nie znam nic a nic,niestety nie mogę pomoc:oops: Quote
yunona Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Isadora7'][B]Yunona dzięki, że się odezwałaś, sądzę że poradzisz sobie z Harrym. Teraz tzreba zawalczyc o jak najszybszy transport [jamniki w schronie często kończa jak Bijou z mojego podpisu :(]. [/B] [U]Dałam na transportowym:[/U] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f521/transport-dla-jamnika-z-trojmiasta-do-warszawy-125717/#post11315134[/URL] Strasznie mi przykro z powodu odejścia Bijou. :placz: Tym bardziej niepokoję się o Harrego. Mam jedynie nadzieję , że znajomy Zbójiniego będzie jechał w tym tygodniu do Warszawy i przywiezie Harrego. Dzięki za ogłoszenie i wsparcie. Quote
Betbet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kolega Zbójnii nie jedzie prosto do Wawy a do Konstancina...troche strach przerzucać tam jamniora, kiedy on i tak będzie strasznie zestresowany. Quote
JamniczaRodzina. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 O matko to ja mogę go odebrać Konstancin odemnie to rzut beretem. Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='JamniczaRodzina.']O matko to ja mogę go odebrać Konstancin odemnie to rzut beretem.[/quote] Byłoby cudnie, nie ma opcji zębyś sobie nie poradziła skoro potrafisz 6 jamnków karnie utrzymać do fotografii (pociąg z krzeseł). Może by teraz dograć szczegóły, wymienić na priva telefony itp. Quote
danka1234 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Isadora7']Byłoby cudnie, nie ma opcji zębyś sobie nie poradziła skoro potrafisz 6 jamnków karnie utrzymać do fotografii (pociąg z krzeseł). Może by teraz dograć szczegóły, wymienić na priva telefony itp.[/quote] oj tak 6 czy 7 nie robi róznicy:evil_lol::lol: Quote
JamniczaRodzina. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Tak tak zaczynałam od jednego :diabloti: a teraz 6 :evil_lol:jeszcze jeden niezrobi różnicy.Komu podać tel ? Quote
yunona Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wysłałam wiadomość z tel i emailem z prośba o podanie szczegółów. Proszę również o podanie swojego telefonu będzie szybciej przez tel.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
yunona Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='JamniczaRodzina.']Tak tak zaczynałam od jednego :diabloti: a teraz 6 :evil_lol:jeszcze jeden niezrobi różnicy.Komu podać tel ?[/quote] Proszę o podanie tel. na pocztę oddzwonię jak najszybciej Quote
JustynaM. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 w koncu jakies dobre wiesci,widze ze Tymus czeka na transport,trzymam kciuki:loveu: Quote
Isadora7 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jak tam cioteczki poustalałyście jakieś szczegóły transportu? Quote
JamniczaRodzina. Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 czekamy na odzew Wioli bo narazie jej tel milczy. Quote
danka1234 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Isadora7']Jak tam cioteczki poustalałyście jakieś szczegóły transportu?[/quote] też zagłądam z ciekawości:roll: Quote
yunona Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Betbet']kolega Zbójnii nie jedzie prosto do Wawy a do Konstancina...troche strach przerzucać tam jamniora, kiedy on i tak będzie strasznie zestresowany.[/quote] Bebet kochana podaj do siebie tel w sprawie transportu Harrego.. Quote
Recommended Posts