Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opłaty dla członków ZKwP (i ich psów zarejestrowanych w Polsce) wnoszone
do dnia 25 maja 2009 (w terminie przyjmowania zgłoszeń):

[LEFT][FONT=Times New Roman]za pierwszego psa (z katalogiem)[/FONT][/LEFT]

[CENTER][FONT=Times New Roman]100 zł[/FONT][FONT=Times New Roman]za każdego następnego (bez katalogu)[/FONT][FONT=Times New Roman] 90 zł[/FONT][FONT=Times New Roman]za psa w klasie szczeniąt (bez katalogu)[/FONT][FONT=Times New Roman] 40 zł[/FONT][FONT=Times New Roman]za psa z tytułem Inter Championa (bez katalogu[/FONT][FONT=Times New Roman] 50 zł[/FONT]
[FONT=Times New Roman]W przypadku psów zgłoszonych na tzw. współwłasność obniżenie opłaty dotyczy tylko psów o [/FONT][FONT=Times New Roman]dokładnie takiej samej współwłasności (ci sami właściciele). Opłata nie podlega obniżeniu, jeżeli [/FONT][FONT=Times New Roman]współwłaściciele są różni.[/FONT][FONT=Times New Roman] Psy zgłoszone do klasy weteranów oraz psy wszystkich ras polskich zwolnione są z opłat (bez katalogu),[/FONT][FONT=Times New Roman] pod warunkiem doprowadzenia ich do oceny. Za w/w psy zgłoszone na wystawę, a nie doprowadzone[/FONT][FONT=Times New Roman] do oceny egzekwowana będzie opłata 150 zł [/FONT][FONT=Times New Roman]Opłaty za wystawę będą uznawane wyłącznie na podstawie wyciągu bankowego.[/FONT][/CENTER]

• Replies 594
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To muszę Wam wysłać ten wyciąg że wpłaciłam, żeby dostać potwierdzenie i inne dokumenty które wysyłane są pocztą przed wystawą?

Żeby mieć pewność, że mój pies na pewno jest odnotowany i zgłoszony i zapisano, że zapłacony :diabloti:

Posted

Przeważnie jest tak,ze jak zwiazek dostanie pieniadze to juz jestem odnotowana i z ajakis czas dojdzie numerek i bon na katalog,ale nie wiem jak bedzie tu.Potwierdzenie powinnas miec ze soba jadac na wystawa i najwyzej pokzac przy kontroli:)

Posted

[B][COLOR=red]Szukam transpotru na sobotę[/COLOR][/B]

Nie zahaczyłby koś, kto ma wolne miejsce o Stalową Wolę /Podkarpacie/???
Można jeszcze zgłaszać to chętnie bym pojechała, piesek mały najczęściej siedzi kolanach.

Posted

[quote name='AnkaW'][B][COLOR=red]Szukam transpotru na sobotę[/COLOR][/B]

Nie zahaczyłby koś, kto ma wolne miejsce o Stalową Wolę /Podkarpacie/???
Można jeszcze zgłaszać to chętnie bym pojechała, piesek mały najczęściej siedzi kolanach.[/quote]

Ja zgłosiłam jednego, więc jakby Cię ktoś mógł podwieźć do mnie to nie ma problemu.
Uprzedzam tylko, że pokryliśmy sukę i jeżeli się udało to może nam ona pokrzyżować plany.

Posted

[quote name='Darianna']To muszę Wam wysłać ten wyciąg że wpłaciłam, żeby dostać potwierdzenie i inne dokumenty które wysyłane są pocztą przed wystawą?

Żeby mieć pewność, że mój pies na pewno jest odnotowany i zgłoszony i zapisano, że zapłacony :diabloti:[/quote]

Jezeli zgloszenie bylo wykonane przez formularz, to dane sa wpisywane od razu do bazy i wyslany zwrotny mail potwierdza, ze takie a nie inne dane zostaly do bazy dopisane. Oczywiscie musza byc spelnione nastepujace warunki - adres mailowy musi byc poprawnie podany (calkiem sporo osob robi bledy podajac swoj adres email) i serwer musi wiadomosc przyjac - zdarzaja sie serwery, ktorych zabezpieczenia antyspamowe powoduja, ze maile sa odrzucane.

A w kwestiach platnosci - potwierdzenia wplaty prosze nie wysylac. Wplaty sa wprowadzane na podstawie WYCIAGU BANKOWEGO. Zdarzaly sie bowiem przypadki falszowania :crazyeye: dowodow wplaty.
W potwierdzeniu, ktore bedzie wysylane przed wystawa, bedzie informacja o tym, czy zgloszenie jest oplacone, czy nie. Jezeli tu bylby jakis problem - to wtedy trzeba potwierdzenie wplaty wziac ze soba na wystawe.

A... i jeszcze jedno - do osob, ktore zglaszaly psy przy pomocy formularza - potwierdzenia z numerem katalogowym, ringiem, oplata itd beda wysylane email'em.

Posted

[quote name='TomekK']A... i jeszcze jedno - do osob, ktore zglaszaly psy przy pomocy formularza - potwierdzenia z numerem katalogowym, ringiem, oplata itd beda wysylane email'em.[/quote]

czyli nie dostaniemy przed wystawa listu z numerkiem, bo potwierdzenie bedzie emailowe? ;>
czy tez sa to dwie niezalezne formy? :roll:

Posted

[quote name='TomekK']

A... i jeszcze jedno - do osob, ktore zglaszaly psy przy pomocy formularza - potwierdzenia z numerem katalogowym, ringiem, oplata itd beda wysylane email'em.[/quote]

Wielkie BRAWA dla o/ Krakow!
:loveu:

Posted

[quote name='panbazyl']Hej,
czy ktoś może wie kto sędziuje Cane Corso i zna stawkę zgłoszonych na dzień dzisiejszy Corsiaków ?[/quote]

Wg tego co jest na stronie oddziału to;
Jadwiga Niciewicz (PL)

Bo nie ma nigdzie wymienionych cane corso a przy tej pani jest napisane 'pozostąłe rasy'.

Posted

Chyba sie zachlastam.... :placz::placz::placz:
Zapomniałam ze do dzis zgloszenia i pieniedzy nie przelałam, cholerka musze 300 zeta wybulic, z domu mnie wygonia :(

Posted

[quote name='Zuza i Noddy']Czy ktoś może jak wypełnić zgłoszenie do MP?[/QUOTE]

ja wiem :grins:

musisz wydukowac ich zgłoszenie do MP i je wypełnic, nastepnie wyslac do nich dopisujac (moze byc na osobnej kartce) dokładne dane psa i numer jego zgłoszenia i to wyslac poczta na ich adres lub zeskanowac/zrobic fote i wyslac meilem

Posted

[quote name='maga18']ja wiem :grins:

musisz wydukowac ich zgłoszenie do MP i je wypełnic, nastepnie wyslac do nich dopisujac (moze byc na osobnej kartce) dokładne dane psa i numer jego zgłoszenia i to wyslac poczta na ich adres lub zeskanowac/zrobic fote i wyslac meilem[/quote]
Już sobie poradziłam i wysłałam na maila bez wypełniania tego formularza, ale dzięki ;)

Posted

[quote name='maga18']ja wiem :grins:

musisz wydukowac ich zgłoszenie do MP i je wypełnic, nastepnie wyslac do nich dopisujac (moze byc na osobnej kartce) dokładne dane psa i numer jego zgłoszenia i to wyslac poczta na ich adres lub zeskanowac/zrobic fote i wyslac meilem[/quote]
Moja kolezanka zrobiła tez tak,ze wypelniła,zrobiła zdjecie i wyslala im to na maila.Przyjeli,ale czy tu tez przyjma to nie wiem:lol:

Posted

termin zgłoszeń przełużony do 31 maja 2009r opłaty jak przy I terminie - lecz liczy się data wpływu pieniążków na ich konto

ktoś może zna stawkę w astach??

Posted

[quote name='Agonia']termin zgłoszeń przełużony do 31 maja 2009r opłaty jak przy I terminie - lecz liczy się data wpływu pieniążków na ich konto

ktoś może zna stawkę w astach??[/quote]

Kraków podaje chyba plan sedziowania ale blizej wystawy

jesli termin tak bardzo wydłuzyli to plan sedziowania podadza pewnie w połowie czerwca

Posted

Witam,

Czy ktoś z Was może mi polecić jakiś ( nie drogi) nocleg w Krakowie dla 2 osób ON-ka i małego teriera, będę wdzięczna;)