Julka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bewarka napisał(a):Ja ostatnio miałam parking całkiem niedrogo, za kosztem spaceru spod M1...:siara: Może ktoś z tambylców orientuje się czy gdzieś w okolicach wystawy jest parking strzeżony?? Może być nawet w osiedlu.... Quote
madika Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jak ostatnio bylam w m1 (co prawda bylo to kawalek czasu temu ;) ) to mieli parking niestrzezony.. osiedlowe parkingi sa zwykle niestrzezone (nie spotkalam sie jeszcze z strzezonym). strzezony to tylko na wystawie chyba w tamtych okolicach. albo strzezony (jest i strzezony i niestrzezony) jest przy galerii krakowskiej, ale trzeba by dojechac tramwajem :shake: Quote
malenstwo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Stosunkowo niedaleko wystawy to co mi sie pokazalo na mapach google jest hotel Justyna .I tam wg google jest parking strzezony Quote
Yanni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 agnethka napisał(a):a ja jak głupia się spieszyłam, żeby suke w weekend zgłosić :lol: Nie byłaś sama -witamy w Klubie ..hahaha... a swoja drogą to rzeczywiście dwa razy wydłużać termin !!! to lekka przesada. Oni tam chcą 10 tys psow umieścić. Rozumiem że liczy sie kasa ale jeszcze jakiś komfort dla psa za 100 złotych to się należy chyba nie?A nie ciasnota i stanie po numer w kolejce od bladego świtu. Mogliby chociaż numery przesłać do domu -ale pewnie nie stać ich na znaczek i kopertę bo ekologia. Quote
Pieseczkowo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Nie martw sie nie jestes osamotniona ja tez!!ale jak sie okaże,ze musze stac 2 godziny w kolejce to chyba ich zastrzele,bo to lekka przesada.Za takie pieniadze i na takiej wystawie,ja rozumiem,malenka krajóweczka,ale nie wystawa miedzynarodowa!! Quote
Pieseczkowo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 No dobra to w takim razie przepraszam za tamtego posta,ale niech chociaz kolejek nie bedzie.PLEASE:eviltong: Quote
Yanni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ja miam zgłoszenie nr 3.800 z groszami to ile oni chcą tych psów przyjąć !!! w Katowicach było 3700 a do dyspozycji lodowisko, hala gimnastyczna dwa olbrzymie namioty a oni na jednej hali to robią? może na 3 halach ?bo coś nie kumam . Może Wy mi wytłumaczycie po co kolejny termin przedłuzają . Że im Euro 2012 nie wyszło to chcą psami nadgonić straty? ( to już żartem piszę) ale jak będe musiał stać dwie godz. w kolejce to sie w......ę (wnerwię). Quote
Goldek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Yanni, wystawa w Krakowie jest zawsze na dworze ;) A AWF jest duży :razz: W hali są tylko najmniejsze rasy i konkurencje finałowe. Quote
Yanni Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Goldek']Yanni, wystawa w Krakowie jest zawsze na dworze ;) A AWF jest duży :razz: W hali są tylko najmniejsze rasy i konkurencje finałowe. No to z Shih Tzu to pewnię bedę w hali ! W Katowicach dla samych tylko Yorków była cała sala gimnastyczna ( było ich 107) Coś się chyba uprzedziłem do tej wystawy a może się okazać że zupełnie niepotrzebnie. Quote
grrysia Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Yanni napisał(a):Nie byłaś sama -witamy w Klubie ..hahaha... a swoja drogą to rzeczywiście dwa razy wydłużać termin !!! to lekka przesada. Oni tam chcą 10 tys psow umieścić. Oooo przepraszam to już trzecia zmiana terminu :diabloti: :mad:. Co do reszty wypowiedzi zgadzam się: to już przesada!! Quote
Goldek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 A wg mnie jest to dość wygodne... dla ludzi którzy są na codzień zaharowani i zazwyczaj w pierwszym terminie nie zdążają zgłosić ;) (nie mówię o sobie);) Quote
Coyote Ugly FCI Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Goldek napisał(a):A wg mnie jest to dość wygodne... dla ludzi którzy są na codzień zaharowani i zazwyczaj w pierwszym terminie nie zdążają zgłosić ;) (nie mówię o sobie);) zgłoszenie psa na wystawe nie wymaga dwóch dni a 5 minut :) Quote
gorcorgi Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Bewarka napisał(a):Jestem za, z tym że teraz trudno mi określić w które dzień będę ;) Futerek zabieram cztery: rudo białe Rude czarne i trc.:mad: Quote
Bewarka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 gorcorgi napisał(a):Futerek zabieram cztery: rudo białe Rude czarne i trc.:mad:chodzi o cavalierki? ;) Wolę osobiście pojechać w niedzielę ze względu na gr I, ale jak na razie nie wiem, czy nie pojade w sobote, albo w ogóle. Eh...:razz: A nie wiecie czy w tym samym czasie będzie niedaleko pokaz lotniczy tak jak w tamtym roku albo coś? Quote
malenstwo Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 VI Malopolski Piknik Lotniczy 27-28.09. No to beda latac!!!!!!!!!!!:angryy: Quote
Bewarka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 To akurat dla mnie lepiej, bo może wyciągnę mojego tate-"staruszka", bo brat już ze mną nie chce jeździć i zresztą w Krk zawsze śpi na trybunach jakby nie mógł zostać w samochodzie, a nie mam zamiaru się tłuc busem...:eviltong: Quote
panbazyl Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Coyote Ugly FCI napisał(a):zgłoszenie psa na wystawe nie wymaga dwóch dni a 5 minut :) no nie wiem.... jeśli zasięg jest i net się nie "powiesi" to może i tak :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
macsow1 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 my też będziemy :) lhasa Magic of elegance Azurowa Amhara młodziez :loveu: basset Bobass Galliano :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Czy ktoś może ma wolne miejsce dla jednej osoby bez psa? Oczywiście z podziałem kosztów ;) Quote
Recommended Posts