Zuza i Noddy Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 McDzik napisał(a):Ring już widziałam podany na stronce na mapce z rozkładem ringów, zerknij Zuza, sobota ring 15, niedziela 14. :) Sorki zapomniała o tych ringach, a nawet wcześniej je patrzyłam tylko nie 15 i 14, a 25 i 24 ;) Quote
Goldek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 O, już plan ringów! Chcę pochwalić O/Kraków - plan sędziowania, plany ringów, lista wystawców i reszta pojawiły się na stronie bardzo szybko, cieszy mnie również duża odległość ringu owczarków niemieckich od goldenów:p Quote
Yanni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Goldek napisał(a):O, już plan ringów! cieszy mnie również duża odległość ringu owczarków niemieckich od goldenów:p A co te psy się nie lubią= bo nie rozumiem???? Quote
Darianna Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ja tam nie wiem, ale np. mój seter za owczarkami nie przepada - poza jednym. W Krośnie na wystawie podeszłam z nim do ringu owczarków jeden raz i ostatni - ani on nie był z towarzystwa zadowolony, ani one... Quote
Darianna Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Może tym razem uda Ci się nas pstryknąć na ringu ;) Quote
Cambel&Megi Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 hmm myślę, że chodzi raczej o ...specyficzność ONkowego ringu.. :lol: zgłosiłam dziś moją kundlicę na obedience, startujemy w niedzielę, w sobotę natomiast będziemy jako kibice :grins: Quote
Dorota_Fiszer Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A czy moze cos wiadomo o sedziach na finaly ? Interesuje mnie konkretnie sedzia na bis weteranow w niedziele ;-) Quote
Goldek Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Yanni napisał(a):A co te psy się nie lubią= bo nie rozumiem???? Nie, po prostu ON-ki są wystawiane dość hm... specyficznie, i może być to dla niektórych wystawców i/lub ich psów denerwujące. Quote
TomekK Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Aga&Morka napisał(a):...Panie Tomku jeszcze raz przepraszam za bałagan Wiesz - jest OK. Po to m.in. staralismy sie wyslac jak najwczesniej potwierdzenia e-mailem, zeby jak najwiecej watpliwosci i bledow powyjasniac i ponaprawiac. Lepiej to zrobic teraz - niz potem w stresie na samej wystawie ;) A bledy popelniaja wszyscy (no moze poza tymi, ktorzy nic nie robia). Quote
Yanni Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Widzę po tych wpisach i stronce inter. ,że oddział Krak. się bardzo stara i robi co może żeby wszystkim dogodzić -co uważam za niemożliwe. Będzie na pewno fajna zabawa i miła atmosera. Troszkę mi za dużo suń w mojej klasie ( 8 )ale już nic nie mówię bo inni mają dużo gorzej z tego co zauważyłem. Poza tym fajnie jak jest duża konkurencja to i radoś z wygranej jest wielka. Tylko jeszcze wygrać ...hahahahaha....ale ... co ma być to będzie. Quote
madika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Panie Tomku - ja moze troszke nie na temat wystawy - ale do kogo mam sie zwrocic/napisac, zeby uaktualnil strone z reproduktorami? Jestem z o/Krakow i moj pies zostal wpisany jakos reproduktor 3 miesiace temu, niestety na stonie nadal go nie ma :-( Jest to o tyle wazne, ze duzo osob szuka tak reproduktorow, a rasa jest rzadka i najblizszy reproduktor w okolicy jest za Katowicami (a tak to jeszcze tylko Opole, Wroclaw i okolice, Szczecin i okolice...). Quote
Madziorka Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Czy znacie jakiś niedrogi hotel gdzie przyjmują z psami:)? Quote
Mona Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Czy znacie jakiś niedrogi hotel gdzie przyjmują z psami? Podawałam namiary parę stron wcześniej. Poszukaj ;) Do tej listy mogę dodać jeszcze Hotel Orient(niedaleko ul.Centralnej)nie wiem czy przyjmują z psami. Quote
madika Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ja tez ;) bardzo sie ciesze, ze nie bedzie trzeba przychodzic o swicie, bo wystepujemy o 10 :cool3: Quote
TomekK Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='madika']Panie Tomku - ja moze troszke nie na temat wystawy - ale do kogo mam sie zwrocic/napisac, zeby uaktualnil strone z reproduktorami? Jestem z o/Krakow i moj pies zostal wpisany jakos reproduktor 3 miesiace temu, niestety na stonie nadal go nie ma :-( Jest to o tyle wazne, ze duzo osob szuka tak reproduktorow, a rasa jest rzadka i najblizszy reproduktor w okolicy jest za Katowicami (a tak to jeszcze tylko Opole, Wroclaw i okolice, Szczecin i okolice...). Z tego, co wiem, to listy reproduktorow przekazuja poszczegolne sekcje. Najlepiej wlasnie ich "przycisnac". W miedzyczasie jeszcze sprawdzilem na stronei reproduktorow O/Krakow i faktycznie: [FONT=Georgia]Dane na podstawie informacji kierowników sekcji.Wszelkie niejasności lub uzupełnienia prosimy wyjaśniać z w/w kierownikami sekcji[/FONT] /tomek Quote
panienkabubu Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 My też mamy numer!:loveu: Super!:loveu: Szkoda, że wynik w mojej klasie już jest znany, no:cool3: Quote
Zuza i Noddy Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 To ja jeszcze raz spytam. Czy ktoś miałby 1 miejsce dla osoby bez psa z podziałem kosztów na NIEDZIELE? Bardzo mi zależy. Quote
Shetanka Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']To ja jeszcze raz spytam. Czy ktoś miałby 1 miejsce dla osoby bez psa z podziałem kosztów na NIEDZIELE? Bardzo mi zależy. Jakby co to możesz z nami wrócić, ale my niestety jedziemy od razu na 2 dni, z noclegiem... Quote
mindgame Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 A czy można po cichu liczyć na katalog przedwystawowy..... strasznie korci mnie staweczka...:):) Quote
Yanni Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 mindgame napisał(a):A czy można po cichu liczyć na katalog przedwystawowy..... strasznie korci mnie staweczka...:):) Gdybym go tylko miał ...w sobotę mogę podać ale to juz pewnie Ci za późno. Dostałem dzisiaj potwierdzenie i numerek. Czy jak mam te papierki to muszę jeszcze coś załatwić w sekretariacie czy mogę iść prosto na swoj ring. Bo w tym zgłoszeniu piszą "Przyjmowanie psów w godz. 7.30-9.30" a ja sie wystawiam o 12.00 to nie chciałbym tak wcześnie tam pojechać . Dzięki z góry za info. Quote
tiara Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Czy daleko jest z dworca PKP do miejsca wystawy?:roll:Kurcze ale się mi pomieszało wychodzi na to,że nie mam jak jechać:-( Quote
konikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Mi dzisiaj przyszło potwierdzenie i numerek:cool3: A co do odległości od dworca to jest tak: 1. pieszo można iść około godziny, ale raczej dłużej 2. samochodem jedzie sie koło 15 min 3. a co do autobusów to niestety nie bardzo się orientuję Quote
Zuza i Noddy Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Shetanka napisał(a):Jakby co to możesz z nami wrócić, ale my niestety jedziemy od razu na 2 dni, z noclegiem... Szukam w 2 strony ;) Quote
rencze Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 [quote name='tiara']Czy daleko jest z dworca PKP do miejsca wystawy?:roll:Kurcze ale się mi pomieszało wychodzi na to,że nie mam jak jechać:-( http://rozklady.mpk.krakow.pl/aktualne/0004/0004rw01.htm polecam tramwaj nr 4 /dworzec kolejowy -al. Jana Pawła AWF/ Quote
Recommended Posts