kako80 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 sliczna dziewczynka! ale ten jej brzuszek jest podejzanie nisko.. moja sunia onka ma brzucho wyrzej, to faktycznie moze byc ciaza? Quote
agamika Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 mi się wydaje ze ona kiedyś miała szczeniaki tak na 90% tak wygadają jej sutki , fałdy na brzuchu (widziałam dokładnie co tam ma bo wystawiała go do drapania i sie "ciorała po trawie ";) ) , a czy teraz jest czy nie jest to ja na pewno nie umiem ocenić :oops: Quote
Makrela Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 kako80 napisał(a):sliczna dziewczynka! ale ten jej brzuszek jest podejzanie nisko.. moja sunia onka ma brzucho wyrzej, to faktycznie moze byc ciaza? Jak byłam wizytować Dianę te kilka miesięcy temu to także miała tak nisko brzucholka. I też sobie pomyślałam, że wygląda jak szczenna. Więc może jednak taka jej uroda po prostu... Dowiemy się już wkrótce. Quote
Patia Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 tamb napisał(a):Patrycja, bardzo dziękuję. :loveu: Wiem, że fotografowałaś Bajkę, małą suczkę biało-rudą. Czy założysz jej wątek? Pytam bo chciałabym ją ogłosić. Polecam się na przyszłość . A tu wątek krówki łaciatej : http://www.dogomania.pl/forum/f28/opowiedziec-wam-laciata-bajke-krakow-136507/#post12197458 Quote
tamb Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Pani Krysia napisała do mnie, że taka jest Dianki uroda. Kiedy ją zobaczyła pierwszy raz, sunia też tak wyglądała. Dla pewności zrobimy jej USG. Jeśli jest w ciąży, dostanie surowicę, będzie sterylizacja a potem szczepienie. Jeśli nie jest (ta opcja mi bardziej odpowiada), będzie szczepienie a sterylizacja za miesiąć. Możliwe, że już w nowym domu. Quote
Bambino Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 :crazyeye:Patia! To są zdjęcia tej samej suni, co na banerku w moim podpisie? :crazyeye::crazyeye:. Nie do wiary!!!! Ile może szczęście:loveu:. A zdanko Tamb o nowym domku, to tylko takie sobie, czy coś konkretnego .... :cool3: Quote
Eruane Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Faktycznie przypominam sobie, że kiedy pierwszy raz zobaczyłam zdjęcia Dianki (a to były zdjęcia chyba z lutego), to zwróciłam uwagę na te sutki i nawet pytałam, czy nie jest w ciąży. Więc pani Krysia może mieć racje, że Dianka taki ma wygląd. Cieczkę miała ponoć w grudniu, więc trzeba uważać, żeby nie ciachnąć jej tuż przed cieczką, żeby nie było problemów podczas zabiegu. Quote
tamb Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dianka będzie w czwartek w programie "Kundel bury i kocury". Potrzebny będzie transport. Czy mógłby ktoś pomóc? :Help_2: Quote
dorota1 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 tamb napisał(a):Dianka będzie w czwartek w programie "Kundel bury i kocury". Potrzebny będzie transport. Czy mógłby ktoś pomóc? :Help_2: Super, że Dianka będzie w programie. Szkoda, że akurat we czwartek wyjeżdżamy na ten długi weekend:shake:. Quote
tamb Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Zrobiłam bazarki: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kafelki-ceramiczne-na-bariego-dianke-do-5-maja-136729/ oraz http://www.dogomania.pl/forum/f99/ceramiczne-znaki-zodiaku-na-bariego-dianke-do-5-maja-136728/ Zapraszam ;) Quote
tamb Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Transport już jest. Niezawodna pani Jola z Wieliczki pomoże.:loveu: Dianka będzie w programie miała inną historię i imię, nikt ze znajomych poprzednich właścicieli nie może jej rozpoznać. Ze względu na panią Krysię musimy zachować ostrożność. Quote
Eruane Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Oby transport dla Dianki znalazł się jak najszybciej, bo to dla niej wielka szansa. Jakiś czas temu dzięki temu programowi znalazł wspanialy dom 13-letni pies od nas z Kielc, pozostawiony sam po śmierci pani. Dlatego trzymam kciuki, bo to wielka szansa! Quote
tamb Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Dianka była w programie Dorką. Jest taka kochana a nikt nie zadzwonił. Quote
Eruane Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Właśnie słyszałam, że nikt nie zadzwonił. W szoku jestem, bo Diana zaprezentowała się wspaniale - piękna, zrównoważona... Zawsze mieliśmy jakieś telefony po zaprezentowaniu psa w tym programie. Może jeszcze ktoś zadzwoni... Quote
tamb Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dianka została dzisiaj zaszczepiona. Za miesiąc może być sterylizacja. Z tą ciążą był fałszywy alarm. Taka jej uroda.;) Nikt nie dzwonił ale może ogłoszenia w gazetach coś dadzą. Quote
dorota1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Tamb! Pieski slicznie wypadły i w programie i w ogłoszeniach, ale czas byl kiepski:-(, bo to ten długi weekend. Niemozliwe przeciez, żeby Dianka się nie spodobała. Była taka spokojna i ufna w programie, a Bari super wyszedł na tym zdjęciu w Dzienniku i tekst wspaniały :lol:(Kto pisał?). Teraz już będzie tylko lepiej. Widzę, że dzis szczepiłaś hurtowo;), dobrze, że pomyślałaś o Bajeczce.:loveu: Quote
tamb Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Ja popisałam głupoty, żeby wzruszyć ludzi i nikt nie zadzwonił.:-( Zaszczepiłam hurtowo towarzystwo bo tylko jakiejś choroby przy tych problemach brakowało. Mam dzisiaj doła.:placz: Quote
ElzaMilicz Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Wpisz tutaj te głupoty, może u mnie kogoś ruszą. Quote
Eruane Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Tamb, nie ma co się dołować. Czasem są gorsze dni, ale musi się coś wreszcie ruszyć. Może program był faktycznie w złym czasie, bo zwykle po programie były jakieś telefony. A Diana naprawdę wypadła fajnie, choć może dla niktórych przeciętnie jako po prostu kolejny pies po przejściach. Sprawę utrudnia to, że niewiele można o niej powiedzieć głośno. Quote
anett Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Dołączam do prośby o tekst;) przyda się wzruszający do allegro, poprosiłam Folen o max wyróżnione. Tamb czy namiary w allegro podać na Ciebie? jeżeli tak to podaj proszę dane kontaktowe. Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 a może właśnie położyć nacisk na radość życia jaką ma ta sunia ? bo Dianka w hotelu ni e jest smutna, poważna, czy nawet zrównoważona :evil_lol: jest wielkim szczeniakiem uwielbiającym biegać, uwielbiającym pieszczoty , uwielbiającym ludzi, spacery , zajęcie Dianka jest taka : Quote
anett Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 REWELACJA:loveu::loveu: Dianka bez zmiany "danych osobowych" i tak jest nie do rozpoznania:crazyeye::loveu: Quote
Recommended Posts