Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzis tak delikatnie próbowałyśmy Dianke zapoznać z Zywiołem , ale sama nie wiem , czy ona była zabawowo nastawiona, czy raczej próbował go uszczypać . Zazwyczaj nie mam takich problemów z rozpoznaniem intencji psa :evil_lol:. Dlatego dzi był pozostawiony pewien dystans ;)

a tak wogóle to zaraz Wam pokarze jak pięknie edit_f ptróbowałpokzac jak Dina robi siad, waruj, podaj co jest na 10 stronie encuyklopedi :evil_lol:

DIana robi SIAD :

Diana robi WARUJ

DIANA DAJE GŁOS

DIAN ROBI "POKARZ JĘZYK " :evil_lol:

I DIANA ODPOCZYWA PO MĘCZĄCYM TRENINGU

CD FOT BĘDZIE

• Replies 514
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dianka jest przecudna:loveu: Biegała wczoraj między tamb, a mną i przybiegając do każdej z nas kładła się na plecach do miziania po brzuszku;) Ona już koniecznie powinna mieć dom, bo tak lgnie do ludzi jest ufna i bardzo wesoła.:lol:

Posted

tamb napisał(a):
Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni.

Tamb, i tak spokojnie o tej EXTRA wiadomości piszesz??????????? :crazyeye:
Rozumiem, że czekasz na ten dzień, za parę dni. :roll:

Równe 8 miesięcy temu eruane założyła jej wątek.

Posted

tamb napisał(a):
Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni.

Myślę, że będzie dobrze;) Może spotkam kiedyś Diankę na spacerku?

Posted

Miałam telefon z domu Dianki. Nie reaguje na kota, przytula się, odsłania brzuszek, ładnie zjadła. Smutne jest to, że wszędzie mnie szukała i trochę piszczy.

Posted

tamb napisał(a):
Miałam telefon z domu Dianki. Nie reaguje na kota, przytula się, odsłania brzuszek, ładnie zjadła. Smutne jest to, że wszędzie mnie szukała i trochę piszczy.

Tamarko, mówiłam Ci, że tak będzie. Mila robiła to samo;). Wszystkie psy za Tobą tęsknią. Ale się cieszę, że Dianka trafiła na wspaniałych ludzi, ktorym juz chyba ufa, skoro wystawia brzuszek do głaskania:loveu:

Posted

Bambino napisał(a):
Tamb, i tak spokojnie o tej EXTRA wiadomości piszesz??????????? :crazyeye:
Rozumiem, że czekasz na ten dzień, za parę dni. :roll:

Równe 8 miesięcy temu eruane założyła jej wątek.

Piszę bez entuzjazmu bo jestem załamana zwrotem Grota z wczorajszej adopcji.:-(

Posted

tamb napisał(a):

:Cool!::Cool!::Cool!:Boże aż trudno uwierzyć:multi:
Tamb WIELKIE DZIĘKI za nowe życie Dianki:loveu::loveu: