agamika Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 dzis tak delikatnie próbowałyśmy Dianke zapoznać z Zywiołem , ale sama nie wiem , czy ona była zabawowo nastawiona, czy raczej próbował go uszczypać . Zazwyczaj nie mam takich problemów z rozpoznaniem intencji psa :evil_lol:. Dlatego dzi był pozostawiony pewien dystans ;) a tak wogóle to zaraz Wam pokarze jak pięknie edit_f ptróbowałpokzac jak Dina robi siad, waruj, podaj co jest na 10 stronie encuyklopedi :evil_lol: DIana robi SIAD : Diana robi WARUJ DIANA DAJE GŁOS DIAN ROBI "POKARZ JĘZYK " :evil_lol: I DIANA ODPOCZYWA PO MĘCZĄCYM TRENINGU CD FOT BĘDZIE Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 tamb napisał(a):Dianka, na pierwszą stronę.:mad: Dianka dalej bez domku:shake:? Powtorzymy jej ogloszenie ale Tamarko dopiero w przyszlym tygodniu ,bo jeszcze Bambi czeka w kolejce i odebrana sunia szczeniaczek w pilnej potrzebie;) Quote
tamb Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Pomoc potrzebna http://www.dogomania.pl/forum/f28/stary-slepy-wiec-do-schroniska-slepcio-blaga-o-pomoc-139293/ Quote
tamb Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ja ostatnio tylko offy robię Pilne! Pomocy! POTRZEBNY TRANSPORT W-WA - CZĘSTOCHOWA!*Sarunia*-zwrot z adopcji! Quote
dorota1 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dianka jest przecudna:loveu: Biegała wczoraj między tamb, a mną i przybiegając do każdej z nas kładła się na plecach do miziania po brzuszku;) Ona już koniecznie powinna mieć dom, bo tak lgnie do ludzi jest ufna i bardzo wesoła.:lol: Quote
tamb Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Dianka będzie dzisiaj w programie "kundel bury i kocury" po raz trzeci. Może do trzech razy sztuka.;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 tamb napisał(a):Dianka będzie dzisiaj w programie "kundel bury i kocury" po raz trzeci. Może do trzech razy sztuka.;) tAMARA I CO , NAPISZ W KONCU BEDZIE TEN DOM CZY NIE :evil_lol: Quote
tamb Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zaraz idę sprawdzić ostatni domek i ostatnią szansę. Jak dotąd Dianka nie ma szczęścia do zainteresowanych nią ludzi. Quote
Bambino Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 tamb napisał(a):Zaraz idę sprawdzić ostatni domek i ostatnią szansę. Jak dotąd Dianka nie ma szczęścia do zainteresowanych nią ludzi. Trzymac kciuki ? Quote
dorota1 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Musimy cierpliwie czekać. Przynajmniej do wieczora;) Quote
tamb Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni. Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 tamb napisał(a):Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni. Tamb, i tak spokojnie o tej EXTRA wiadomości piszesz??????????? :crazyeye: Rozumiem, że czekasz na ten dzień, za parę dni. :roll: Równe 8 miesięcy temu eruane założyła jej wątek. Quote
dorota1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 tamb napisał(a):Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni. Myślę, że będzie dobrze;) Może spotkam kiedyś Diankę na spacerku? Quote
tamb Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Miałam telefon z domu Dianki. Nie reaguje na kota, przytula się, odsłania brzuszek, ładnie zjadła. Smutne jest to, że wszędzie mnie szukała i trochę piszczy. Quote
dorota1 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 tamb napisał(a):Miałam telefon z domu Dianki. Nie reaguje na kota, przytula się, odsłania brzuszek, ładnie zjadła. Smutne jest to, że wszędzie mnie szukała i trochę piszczy. Tamarko, mówiłam Ci, że tak będzie. Mila robiła to samo;). Wszystkie psy za Tobą tęsknią. Ale się cieszę, że Dianka trafiła na wspaniałych ludzi, ktorym juz chyba ufa, skoro wystawia brzuszek do głaskania:loveu: Quote
tamb Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Bambino napisał(a):Tamb, i tak spokojnie o tej EXTRA wiadomości piszesz??????????? :crazyeye: Rozumiem, że czekasz na ten dzień, za parę dni. :roll: Równe 8 miesięcy temu eruane założyła jej wątek. Piszę bez entuzjazmu bo jestem załamana zwrotem Grota z wczorajszej adopcji.:-( Quote
anett Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 tamb napisał(a):Dianka już w nowym domu, na kota nie reagowała, ludzie bardzo mili. Powinno być dobrze ale będę się cieszyć dopiero za kilka dni. :Cool!::Cool!::Cool!:Boże aż trudno uwierzyć:multi: Tamb WIELKIE DZIĘKI za nowe życie Dianki:loveu::loveu: Quote
tamb Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Będzie w Wyborczej, może teraz zadzwoni ktoś taki jak my na punkcie zwierząt. Quote
Recommended Posts