pati Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 koniec :placz: mam dość nie wytrzymam więcej :placz: moja FIFI :placz: bojkotuje ten wątek Quote
lavinia Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Pati, no co Ty...bądż rozsądna......zobaczysz niedługo przywiozę Ci kolejnego buldożka :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Powodzenia Fifuniu w nowym domku ,a kasi_r gratulujemy cudniastej malizny :lol::loveu: Quote
anndzia Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 FIFI JEST PRZEKOCHANA!!! love,love,love,love :loveu: Cudo :cool3: zazdroszczę :lol: Quote
bea_m Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Ja tam Pati rozumię. Napisała mi już o wiele wcześniej niż trafiłam na wątek że ma psiaka na tymczasie z którym nie potrafi się rozstać. Zaczęłam sie śmiać że Pati chce takie cóś... dopuki mi zdjęc na gg nie przesłała. Ta mała jest taka że swoim urokiem potrafi rozmiękczyc serca wszytskich. Pati miała ją.. Przytulała... tuliła.. kochała.. karmiła... Pat ale Ty prowadzisz DT dla takich poczwar. Ty jesteś po to żeby je przetrzymać.... znormalizować.. nauczyć kochania.. a później jak własne dzieci.... w świat... i inni się mają nimi cieszyć. Pati zrobiłaś kawał dobrej roboty a Lavinia na pewno wybrała najlepszy domek. Jesteście obie wsaniałe :loveu: Fifi a ty daj popalć Kasi... niech wie jakie ma cudo :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 lavinia napisał(a):Pan doktor to Trzy razy do nas wychodził do korytarzyka, juz po wizycie, na całuski :loveu: hi,hi,hi :eviltong::evil_lol: Quote
kasia_r Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Fajnie, że zaglądacie do nas :loveu: Imageshack mi nie pozwala wklejać zdjęć, więc dziś rozpracuje fotosika i będziecie miały foty, foty, foty!!!!! Fifi daje mi w kość :diabloti: w nocy targa za włosy albo wbija się swoimi igiełkami w moje policzki, uszy itd.... a to BOLI!!! Zabawkami sama mogę się bawić, bo Fifi najlepiej gryzie się moją rękę! Nie ma mowy, żeby zostawić ją samą. Lament, krzyki, całuski i na kolanka! Ale jak zaśnie, to jest aniołkiem ;) Dziś postaram się wkleić zdjęcia. Quote
Folen Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Do zdjęć polecam również TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting , bardzo prosto się tam wrzuca fotki... A ja tu właśnie na zdjęcia czatuję, żeby siostrę pomaltretować, bo ona ma ostatnio bzika na punkcie buldożerów :loveu: Quote
kasia_r Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Folen, udało się!!! :multi: Dzięki! Mój aparat foto jest zepsuty i robi dziwne zdjęcia (w paski) i tylko w miejscach zacienionych. Quote
kasia_maja Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Kasiu&Fifi, wszytskiego naj naj naj na nowej drodze od Kasi&Pumy...... Jak to dobrze, że kolejna Kasia została doszczętnie zdobyta przez buldożka :p:p:p Quote
Lionees Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Fifka jeszcze nawet sama nie wie,jakie ją szczęście w życiu spotkało:loveu: Quote
bea_m Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 kasiu a dobrze Ci tak. chciałas to masz :evil_lol: Pati wreszcie odpocznie. :eviltong: Quote
kasia_r Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='bea_m']kasiu a dobrze Ci tak. chciałas to masz :evil_lol: Ano mam :loveu: :loveu: :evil_lol: Fifi nie chce zostawać sama, więc muszę gotować w jej towarzystwie. Quote
Inez de Villaro Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 No i pojechała do domu.....trzy dni mnie nie ma a takie nowości!!! Gratuluję Kasiu!!! Quote
Bella1 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Przepraszam że na wątku Fifi , ale tu bardzo potrzebna jest pomoc http://www.dogomania.pl/forum/f28/suczka-w-typie-buldoga-angielskiego-117096/index5.html Quote
lavinia Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Bella, zobaczymy, co się da zrobic w sprawie tej suni A co tu tak cicho na wątku ?? Gdzie Fifi ?? Gdzie pamiętnik ?? Gdzie fotki ?? Quote
kasia_r Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='lavinia']Bella, zobaczymy, co się da zrobic w sprawie tej suni A co tu tak cicho na wątku ?? Gdzie Fifi ?? Gdzie pamiętnik ?? Gdzie fotki ?? Będzie, będzie! Muszę korzystać póki ktoś jest w domu i jade na miasto załatwaić sprawy. Nie mam sumienia zostawiać Fifilążka samej. Fifi ma ogromny apetyt. Zjada swoją porcję i natychmiast próbuje dostać się do misek kotów. Chodzi za mną jak cień, zaczepia, obserwuje. Ale jak jest bardzo zmęczona i senna siada na moje stopy, żebym już się nie kręciła i wzięła ją na ręce. W nocy zasypia na mojej szyi, ciekawa jestem czy jak już dorośnie, też tak będzie? :lol: Pryszczochy obserwujemy. Póki co nie pojawiły się nowe. Mała drapie się przeważnie w nocy ale krótko. A poza ty, że jest maluśeńka, to będzie żyć :evil_lol: Pozdrowienia dla kochanych cioteczek :loveu: Quote
GrubbaRybba Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Kasiu, gratulacje! :loveu: Fifi jest po prostu zjawiskowa, niewiarygodna. :lol: Myślałam, że nie ma większego kosmity od mojej Andzi, ale myliłam się. :loveu: Jak mała zrobi się silniejsza, wpraszam się na wizytę. A jak mała będzie większa, koniecznie musimy uskutecznić wspólne spacerki. Powodzenia kochana! Quote
lavinia Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Rybba, a Andzia to ten dziczek w Twoim avatarku ?? Bo zawsze jak widzę Twoje posty gdzieś, to juz mam na końcu języka, żeby się zapytać, co to za stworek ?? Quote
GrubbaRybba Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 lavinia napisał(a):Rybba, a Andzia to ten dziczek w Twoim avatarku ?? Bo zawsze jak widzę Twoje posty gdzieś, to juz mam na końcu języka, żeby się zapytać, co to za stworek ?? Tak, to Andziorek. Andzior to tak zwany mix yorka z hieną. Tak przynajmniej twierdzą moi znajomi. ;) Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 http://img129.imageshack.us/img129/1084/dsc8982rw6.jpg - :loveu: :loveu: :loveu: Mała jest rozbrajająca :loveu: Oby się zdrowo chowała I grzeczna była :) Quote
kasia_r Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mój tata nazywa Fifi sierotką: Czy Fifi kiedyś będzie pasować do tego posłania??? :roll: :lol: Quote
Recommended Posts