Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tam Pati rozumię. Napisała mi już o wiele wcześniej niż trafiłam na wątek że ma psiaka na tymczasie z którym nie potrafi się rozstać. Zaczęłam sie śmiać że Pati chce takie cóś... dopuki mi zdjęc na gg nie przesłała.

Ta mała jest taka że swoim urokiem potrafi rozmiękczyc serca wszytskich. Pati miała ją.. Przytulała... tuliła.. kochała.. karmiła...

Pat ale Ty prowadzisz DT dla takich poczwar. Ty jesteś po to żeby je przetrzymać.... znormalizować.. nauczyć kochania.. a później jak własne dzieci.... w świat... i inni się mają nimi cieszyć.

Pati zrobiłaś kawał dobrej roboty a Lavinia na pewno wybrała najlepszy domek. Jesteście obie wsaniałe :loveu:

Fifi a ty daj popalć Kasi... niech wie jakie ma cudo :evil_lol:

Posted

Fajnie, że zaglądacie do nas :loveu: Imageshack mi nie pozwala wklejać zdjęć, więc dziś rozpracuje fotosika i będziecie miały foty, foty, foty!!!!!

Fifi daje mi w kość :diabloti: w nocy targa za włosy albo wbija się swoimi igiełkami w moje policzki, uszy itd.... a to BOLI!!!

Zabawkami sama mogę się bawić, bo Fifi najlepiej gryzie się moją rękę! Nie ma mowy, żeby zostawić ją samą. Lament, krzyki, całuski i na kolanka! Ale jak zaśnie, to jest aniołkiem ;)

Dziś postaram się wkleić zdjęcia.

Posted

[quote name='bea_m']kasiu a dobrze Ci tak. chciałas to masz :evil_lol:

Ano mam :loveu: :loveu: :evil_lol:

Fifi nie chce zostawać sama, więc muszę gotować w jej towarzystwie.

Posted

[quote name='lavinia']Bella, zobaczymy, co się da zrobic w sprawie tej suni

A co tu tak cicho na wątku ?? Gdzie Fifi ?? Gdzie pamiętnik ?? Gdzie fotki ??

Będzie, będzie!
Muszę korzystać póki ktoś jest w domu i jade na miasto załatwaić sprawy. Nie mam sumienia zostawiać Fifilążka samej.

Fifi ma ogromny apetyt. Zjada swoją porcję i natychmiast próbuje dostać się do misek kotów.
Chodzi za mną jak cień, zaczepia, obserwuje. Ale jak jest bardzo zmęczona i senna siada na moje stopy, żebym już się nie kręciła i wzięła ją na ręce. W nocy zasypia na mojej szyi, ciekawa jestem czy jak już dorośnie, też tak będzie? :lol:

Pryszczochy obserwujemy. Póki co nie pojawiły się nowe. Mała drapie się przeważnie w nocy ale krótko. A poza ty, że jest maluśeńka, to będzie żyć :evil_lol:

Pozdrowienia dla kochanych cioteczek :loveu:

Posted

Kasiu, gratulacje! :loveu:
Fifi jest po prostu zjawiskowa, niewiarygodna. :lol:
Myślałam, że nie ma większego kosmity od mojej Andzi, ale myliłam się. :loveu:

Jak mała zrobi się silniejsza, wpraszam się na wizytę.
A jak mała będzie większa, koniecznie musimy uskutecznić wspólne spacerki.
Powodzenia kochana!

Posted

Rybba, a Andzia to ten dziczek w Twoim avatarku ?? Bo zawsze jak widzę Twoje posty gdzieś, to juz mam na końcu języka, żeby się zapytać, co to za stworek ??

Posted

lavinia napisał(a):
Rybba, a Andzia to ten dziczek w Twoim avatarku ?? Bo zawsze jak widzę Twoje posty gdzieś, to juz mam na końcu języka, żeby się zapytać, co to za stworek ??

Tak, to Andziorek. Andzior to tak zwany mix yorka z hieną. Tak przynajmniej twierdzą moi znajomi. ;)