Jump to content
Dogomania

Starachowice.Fred vel Psuj w typie labradora POJECHAŁ DO SWOJEGO DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

masienka napisał(a):
ooo rety :crazyeye: ale zafrasowany ;) pewnie sie martwi tymi ciagle nowymi przynaleznosciami rasowymi :evil_lol:

oj tak:evil_lol: czyli mamy krzyzówkę sharpka z labkiem:eviltong: w sumie kolor idealny - i labkowy i sharpkowy:diabloti:

Posted

Andzia69, mrs.ka, Was to już kompletnie "pogięło"!?:-( :evil_lol: Jeszcze dodajcie mu trochę krwi DC i pudla (też przecież bywają bardzo jasne wśród morelowych), a wyjdzie Wam i tak jedno ............ : Kundel świętokrzyski Potrzebujący STAŁEGO DOMU!!!

masienka napisał(a):
ooo rety :crazyeye: ale zafrasowany ;) pewnie sie martwi tymi ciagle nowymi przynaleznosciami rasowymi :evil_lol:

Myślę, że to dobrze, że on nie wie, co i kto mu dopasowuje. Wtedy by się pewnie załamał ;) Ja wiem i wet potwierdził po raz kolejny, że to "ten pies" ! Mieszaniec amstaffa i labka. Niestety właściciele kolejni "się mu zgubili" delikatnie rzecz ujmując i dlatego znów po raz, co najmniej 4ty w życiu, szuka domu! A teraz szuka domu, jak najlepszego, nieprzypadkowego tym razem, bo tafił do mnie i go nie oddam byle gdzie i już !!!!!!
A zafrasowany na tych fotach był ... każdy by był ..... jakby się do niego zbliżał wet z kilkoma igłami! :evil_lol:
Ale zabiegi pies zniósł dzielnie! Ale mierzenie temperatury, po tym wszystkim, było ponad jego cierpliwość ! :cool3:

Posted

Ja sie zgubiłam w kwestii ogłoszeń, jak mam być szczera :oops:
Ten pies jest u mnie leczony i jest bezpieczny
Czekam na wyniki badań i nowe leczenie, ale Psuj nabiera powoli na wadze!
Niestety nie mam bardzo czasu zaglądać na ten i inne wątki - mam nadzieję, że w tym pomożecie, bo nie dosyć że mam obowiązków na 3 etaty obecnie, to mam problem http://www.dogomania.pl/forum/f28/7szczeniakow-matka-zabrane-przez-hycla-szczeniat-juz-nie-ma-matka-podobno-zyje-124681/

Problem, którego nie odpuszczę :shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
może jakieś nowe zdjęcia...już sama nie wiem jak go promować:-(

O zdjęciach pomyślę, ale ani mój czas powrotów do domu temu nie sprzyja, ani pogoda, ani stan psa - jeszcze nie idealny!

Najważniejsze że wyniki badań krwi pies ma wręcz idealne i nabiera na masie!