Majaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 A na jedno z ogłoszeń o Psuju - Fredzie odezwała sie do mnie Pani z Domu Dziecka i w efekcie powstał taki oto wątek http://www.dogomania.pl/forum/f96/lodz-poszukiwany-labrador-tesknia-dzieci-z-domu-dziecka-124938/#post11247116 Zajrzyjcie tam czasami, proszę Quote
Majaa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Psujek - Fredzio znów po serii zastrzyli i pobraniu krwi! Czekamy na wyniki. Oby nic złego się tam nie pokazało ! Quote
mrs.ka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ja nie wiem ale w moim obiektywie to Psuj ma czoło zdecydowanie w typie SharPeja;) Quote
mrs.ka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 a nawet powiedziałabym ,że kufe ma nieraz jak dog:crazyeye: Quote
masienka Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 ooo rety :crazyeye: ale zafrasowany ;) pewnie sie martwi tymi ciagle nowymi przynaleznosciami rasowymi :evil_lol: Quote
andzia69 Posted November 16, 2008 Author Posted November 16, 2008 masienka napisał(a):ooo rety :crazyeye: ale zafrasowany ;) pewnie sie martwi tymi ciagle nowymi przynaleznosciami rasowymi :evil_lol: oj tak:evil_lol: czyli mamy krzyzówkę sharpka z labkiem:eviltong: w sumie kolor idealny - i labkowy i sharpkowy:diabloti: Quote
Majaa Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Andzia69, mrs.ka, Was to już kompletnie "pogięło"!?:-( :evil_lol: Jeszcze dodajcie mu trochę krwi DC i pudla (też przecież bywają bardzo jasne wśród morelowych), a wyjdzie Wam i tak jedno ............ : Kundel świętokrzyski Potrzebujący STAŁEGO DOMU!!! masienka napisał(a):ooo rety :crazyeye: ale zafrasowany ;) pewnie sie martwi tymi ciagle nowymi przynaleznosciami rasowymi :evil_lol: Myślę, że to dobrze, że on nie wie, co i kto mu dopasowuje. Wtedy by się pewnie załamał ;) Ja wiem i wet potwierdził po raz kolejny, że to "ten pies" ! Mieszaniec amstaffa i labka. Niestety właściciele kolejni "się mu zgubili" delikatnie rzecz ujmując i dlatego znów po raz, co najmniej 4ty w życiu, szuka domu! A teraz szuka domu, jak najlepszego, nieprzypadkowego tym razem, bo tafił do mnie i go nie oddam byle gdzie i już !!!!!! A zafrasowany na tych fotach był ... każdy by był ..... jakby się do niego zbliżał wet z kilkoma igłami! :evil_lol: Ale zabiegi pies zniósł dzielnie! Ale mierzenie temperatury, po tym wszystkim, było ponad jego cierpliwość ! :cool3: Quote
ewelinka_m Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A Psuj nadal czeka :crazyeye: uciekamy do domku... Quote
Majaa Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ewelinka_m napisał(a):A Psuj nadal czeka :crazyeye: Czeka, czeka ..... i doczekać się nie może Quote
mrs.ka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 fakt,to nie do pomyślenia,żeby taki piękny i rasowy-wielo pies tak długo czekał na swojego ludzia Quote
andzia69 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zulugula napisał(a):Czy psiak ma allegro? raczej ma;) Quote
Majaa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja sie zgubiłam w kwestii ogłoszeń, jak mam być szczera :oops: Ten pies jest u mnie leczony i jest bezpieczny Czekam na wyniki badań i nowe leczenie, ale Psuj nabiera powoli na wadze! Niestety nie mam bardzo czasu zaglądać na ten i inne wątki - mam nadzieję, że w tym pomożecie, bo nie dosyć że mam obowiązków na 3 etaty obecnie, to mam problem http://www.dogomania.pl/forum/f28/7szczeniakow-matka-zabrane-przez-hycla-szczeniat-juz-nie-ma-matka-podobno-zyje-124681/ Problem, którego nie odpuszczę :shake: Quote
andzia69 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Psujku, Psujku...nie masz szczęścia:-( Maja - zobacz - ten ma nawet nochal taki sam jak Psuj;) a ten leży na zabę - czyli typowa pozycja bullowatych:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Psuj, a może dziś będzie twój dobry dzień? Quote
ewelinka_m Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Wielka tragedia błagam zajrzyjcie!! Erka, która opiekuje się wszystkimi naszymi kieleckimi bidami miała wypadek! Prosze, zajrzyjcie :placz: Kielce - tragedia - Erka miała wypadek - pomoc dla psów Erki potrzebna!!! Quote
andzia69 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 może jakieś nowe zdjęcia...już sama nie wiem jak go promować:-( Quote
Majaa Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 andzia69 napisał(a):może jakieś nowe zdjęcia...już sama nie wiem jak go promować:-( O zdjęciach pomyślę, ale ani mój czas powrotów do domu temu nie sprzyja, ani pogoda, ani stan psa - jeszcze nie idealny! Najważniejsze że wyniki badań krwi pies ma wręcz idealne i nabiera na masie! Quote
Majaa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 ewelinka_m napisał(a):Maju a ta babka oddzwoniła? :roll: Niestety nie :shake: Quote
Recommended Posts