Jump to content
Dogomania

Starachowice.Fred vel Psuj w typie labradora POJECHAŁ DO SWOJEGO DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

Yorija napisał(a):
I mam nadzieję, że Ty nie masz mi za złe tej propozycji.

Coś Ty. Cieszę się jednak, że odrobine otworzyłam Ci oczy, a jednak wiem jaki to szok. Też ciągle mam wrażenie, że żyję w kompletnie innym świecie niż ten otaczający mnie :placz:

Jeśli chodzi o Psuja to raczej napewno pojedzie do nowego domu w Rawie.

Jeśli chodzi o potencjalny dom w Warszawie - hmmmmm ... szkoda było tych telefonów i czasu mojego albowiem Państwo szybko znaleźli dla siebie szczeniaczka, tylko nie rozumiem po co zawracają głowę :placz: A już miałam nadzieję, że labcia z Ostrowca będzie miała szanse w tym domku :(

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erazm napisał(a):
Gdyby został Wam jakiś namiar to wraca z adopcji roczny, biszkoptowy labek.

Oczywiście Podaj tylko proszę jakieś namiary na osobę zajmującą się jego adopcją na mail: [email protected]

A jest jakiś jego wątek?

Labcia z Ostrowca też najprawdopodobniej ma nowy domek :multi:

Posted

Panca napisał(a):
ja wkazdym razie moge sprawdzac domy w wawie
trzymam kciuki za Psuja

Panca, dziękujemy

Jak jakiś domek będzie do sprawdzenia, to napewno się odezwę Mozesz mi podać na PW swój nr tel.? Ja na dogo tylko z doskoku jestem ostatnio :-(

Posted

Byłaś szybsza .... ja dopiero skończyłam właśnie opróżniać skrzynkę :razz:
Ale spróbuj, proszę, raz jeszcze Teraz raczej napewno dojdzie :oops:

Posted

Nowi właściciele (jeszcze potencjalni) mają przyjechać po Psuja dzisiaj między 12 a 14. Jestem w stresie :evil_lol: Tysiące myśli mi się kłębi w głowie! A do tego wszystkiego 3 godziny temu zauważyłam, że Fredzio "zdobył" nową ranę i opuchliznę na stawie tylnej łapy. Skąd? - nie wiem :shake:W każdym razie rana zdezynfekowana Okolice delikatnie potraktowałam altacetem ale tylko wtedy, kiedy psiaka zamknęłam w garażu Przy tych temperaturach nie mogę go "pryskać" czymkolwiek z powodu chyba oczywistych !

Posted

I ...... Psuj pojechał do nowego domku :(, a ja „pakam” za nim ;(

Wiem, że będzie miał tam bardzo dobrze! On sam zaakceptował Państwa od pierwszych sekund, a i Im bardzo się spodobał w rzeczywistości jeszcze bardziej niż na zdjęciach! :loveu:

Zdjęcia zrobione tuż przed odjazdem:

Tu się żegnał z rybkami, chcąc je zabrać ze sobą w paszczorku

A tu pokazywał opiekunom, jak się będzie zachowywał w nowym domu

Wiem, że drogę zniósł świetnie, a do nowego domku wkroczył, jak ....... do siebie, ładnie witając się z tymi domownikami, których nie poznał u mnie w domu

Czekam na relacje i fotki z nowego domu i jeszcze fotki zrobione nie moim aparatem przed odjazdem !

Posted

betel napisał(a):
Szcześcia Ci życze Fredziu:loveu:, a Ty Majaa nie rozpaczaj za bardzo:razz:

Łatwo Ci powiedzieć:eviltong:.
Widziałaś to uśmiechnięte cielsko na posłaniu moich terierek?
Wiem tylko, zę tam gdzie pojechał będzie miał jednak lepiej niż u mnie, a ja po naprawie wiosną jego kojca znów będę mogła przyjąć jakś bidę pod swój dach. To mnie mobilizuje

Posted

Czy jego wałściciele będą od czasu do czasu przekazywać o nim wieści i fotki???? Może zechcieliby dołączyć do naszego grona i założyc mu nowy wątek z nowego domku??????

Posted

betel napisał(a):
Czy jego wałściciele będą od czasu do czasu przekazywać o nim wieści i fotki???? Może zechcieliby dołączyć do naszego grona i założyc mu nowy wątek z nowego domku??????

Zobowiązali się przesyłać info i fotki !

Ale zaproponuję im dołączenie do tego forum !

Posted

Witam trzymających kciuki za Psujka vel Freda !

Dostałam maila następującej treści

Pozdrowienia od dobrego psa Freda i jego rodziny. Fred zaadoptował się doskonale. Właściwie od razu wszedł jak do siebie. Nie sprawiał żadnych kłopotów w podróży. Jest łagodny, ufny i spokojny. Nie jest psujem i w ogóle nie znaczył w mieszkaniu. Apetyt dopisuje, noga się wygoiła. Tylko na spacerach podlega rygorystycznej kontroli, żeby czasem nie nawiał. Przesyłamy kilka zdjęc Freda (spakowanych żeby się zmieściły :]) i jego nowej koleżanki Sabry. Pozdrawiam,Fred ;)

Niestety zdjęcia nie doszły ;(