Majaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Yorija napisał(a): I mam nadzieję, że Ty nie masz mi za złe tej propozycji. Coś Ty. Cieszę się jednak, że odrobine otworzyłam Ci oczy, a jednak wiem jaki to szok. Też ciągle mam wrażenie, że żyję w kompletnie innym świecie niż ten otaczający mnie :placz: Jeśli chodzi o Psuja to raczej napewno pojedzie do nowego domu w Rawie. Jeśli chodzi o potencjalny dom w Warszawie - hmmmmm ... szkoda było tych telefonów i czasu mojego albowiem Państwo szybko znaleźli dla siebie szczeniaczka, tylko nie rozumiem po co zawracają głowę :placz: A już miałam nadzieję, że labcia z Ostrowca będzie miała szanse w tym domku :( Quote
Panca Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja wkazdym razie moge sprawdzac domy w wawie trzymam kciuki za Psuja Quote
Erazm Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Gdyby został Wam jakiś namiar to wraca z adopcji roczny, biszkoptowy labek. Quote
Majaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Erazm napisał(a):Gdyby został Wam jakiś namiar to wraca z adopcji roczny, biszkoptowy labek. Oczywiście Podaj tylko proszę jakieś namiary na osobę zajmującą się jego adopcją na mail: [email protected] A jest jakiś jego wątek? Labcia z Ostrowca też najprawdopodobniej ma nowy domek :multi: Quote
Majaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Panca napisał(a):ja wkazdym razie moge sprawdzac domy w wawie trzymam kciuki za Psuja Panca, dziękujemy Jak jakiś domek będzie do sprawdzenia, to napewno się odezwę Mozesz mi podać na PW swój nr tel.? Ja na dogo tylko z doskoku jestem ostatnio :-( Quote
Panca Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Majaa probowalam wyslac Ci PW ale masz pelna skrzynke wiec zdaje sie ze ni doszlo,ale sprawdz i daj mi znac prosze Quote
Majaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Byłaś szybsza .... ja dopiero skończyłam właśnie opróżniać skrzynkę :razz: Ale spróbuj, proszę, raz jeszcze Teraz raczej napewno dojdzie :oops: Quote
Majaa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nowi właściciele (jeszcze potencjalni) mają przyjechać po Psuja dzisiaj między 12 a 14. Jestem w stresie :evil_lol: Tysiące myśli mi się kłębi w głowie! A do tego wszystkiego 3 godziny temu zauważyłam, że Fredzio "zdobył" nową ranę i opuchliznę na stawie tylnej łapy. Skąd? - nie wiem :shake:W każdym razie rana zdezynfekowana Okolice delikatnie potraktowałam altacetem ale tylko wtedy, kiedy psiaka zamknęłam w garażu Przy tych temperaturach nie mogę go "pryskać" czymkolwiek z powodu chyba oczywistych ! Quote
Panca Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 czekam na informacje z przekazania Psuja:cool3: Quote
andzia69 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 no i..............pojechał:multi::multi::multi::multi::multi::multi: nareszcie:multi::multi::multi: więcej napisze Maja:loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 super wiadomość!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
betel Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 I co tam z potencjalnymi właścicielami??????:crazyeye: Quote
Majaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 I ...... Psuj pojechał do nowego domku :(, a ja „pakam” za nim ;( Wiem, że będzie miał tam bardzo dobrze! On sam zaakceptował Państwa od pierwszych sekund, a i Im bardzo się spodobał w rzeczywistości jeszcze bardziej niż na zdjęciach! :loveu: Zdjęcia zrobione tuż przed odjazdem: Tu się żegnał z rybkami, chcąc je zabrać ze sobą w paszczorku A tu pokazywał opiekunom, jak się będzie zachowywał w nowym domu Wiem, że drogę zniósł świetnie, a do nowego domku wkroczył, jak ....... do siebie, ładnie witając się z tymi domownikami, których nie poznał u mnie w domu Czekam na relacje i fotki z nowego domu i jeszcze fotki zrobione nie moim aparatem przed odjazdem ! Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Psujku szczesliwego zycia:loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A Psuj na to: Na ile mi pozwola:evil_lol::evil_lol::evil_lol: posty skacza:angryy: i wcale nie jest smisznie Quote
betel Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Szcześcia Ci życze Fredziu:loveu:, a Ty Majaa nie rozpaczaj za bardzo:razz: Quote
Majaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 betel napisał(a):Szcześcia Ci życze Fredziu:loveu:, a Ty Majaa nie rozpaczaj za bardzo:razz: Łatwo Ci powiedzieć:eviltong:. Widziałaś to uśmiechnięte cielsko na posłaniu moich terierek? Wiem tylko, zę tam gdzie pojechał będzie miał jednak lepiej niż u mnie, a ja po naprawie wiosną jego kojca znów będę mogła przyjąć jakś bidę pod swój dach. To mnie mobilizuje Quote
ewelinka_m Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 niesamowity on jest :loveu::loveu: z największą przyjemnością zdejmę go z ogłoszeń :lol: Quote
betel Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Czy jego wałściciele będą od czasu do czasu przekazywać o nim wieści i fotki???? Może zechcieliby dołączyć do naszego grona i założyc mu nowy wątek z nowego domku?????? Quote
Majaa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 betel napisał(a):Czy jego wałściciele będą od czasu do czasu przekazywać o nim wieści i fotki???? Może zechcieliby dołączyć do naszego grona i założyc mu nowy wątek z nowego domku?????? Zobowiązali się przesyłać info i fotki ! Ale zaproponuję im dołączenie do tego forum ! Quote
betel Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Super ,miło go będzie zobaczyć w nowych warunkach:lol: Quote
Majaa Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Witam trzymających kciuki za Psujka vel Freda ! Dostałam maila następującej treści Pozdrowienia od dobrego psa Freda i jego rodziny. Fred zaadoptował się doskonale. Właściwie od razu wszedł jak do siebie. Nie sprawiał żadnych kłopotów w podróży. Jest łagodny, ufny i spokojny. Nie jest psujem i w ogóle nie znaczył w mieszkaniu. Apetyt dopisuje, noga się wygoiła. Tylko na spacerach podlega rygorystycznej kontroli, żeby czasem nie nawiał. Przesyłamy kilka zdjęc Freda (spakowanych żeby się zmieściły :]) i jego nowej koleżanki Sabry. Pozdrawiam,Fred ;) Niestety zdjęcia nie doszły ;( Quote
Recommended Posts