Majaa Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No i fotki doszły – na razie pierwsza część a ja dziś dostałam jeszcze kilka zrobionych przed jego odjazdem w jak widać wieeeeeeelki świaaaaat :cool3: Quote
andzia69 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 cudnie:multi::multi::multi::multi: Quote
betel Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Rozumiem ,że Fredzio z Państwa zadowolony i Państwo z Fredzia też:lol: Quote
Majaa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 betel napisał(a):Rozumiem ,że Fredzio z Państwa zadowolony i Państwo z Fredzia też:lol: Na to wygląda :cool3: I kolejne fotki, które dotarły ...... łezka mi się w oku kręci ....... Quote
andzia69 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 ciudne:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
betel Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Warto było tak długo czekać z tą adopcją:lol: Quote
Majaa Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='Panca']sliczny,szczesliwy pies To prawda, ale dlaczego jeden z tak niewielu szczęśliwców? :-( A ja, jak to ja .... mam znowu zaległości w ogłaszaniu, ale kilka kolejnych psiaków na głowie ..... Zajrzyjcie proszę czasami do Miśki na przykład http://www.dogomania.pl/forum/f28/misia-piekny-kochajacy-cala-soba-roczny-rudzielec-poszukuje-milosci-130577/ Quote
Majaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 A ja mam miedzy innymi takie wieści o Fredziu i śpieszę się nimi podzielić :lol:: ...... Fred w domu czuję się bardzo dobrze, jest spokojny, miły, ufny, przyjazny dla gości i raczej nie rozrabia. Uwielbia zabawę, lecz taka często kończy się zniszczeniem zabawek. Musieliśmy pochować wszystkie pluszaki, bo Fred je gwałtownie rozrywał. W sklepie zoologicznym kupiliśmy mu najtwardsze zabawki jakie były na składzie, żeby "trochę się nimi pobawił". Niestety żadna nie wytrzymała więcej niż dobę. Fred lubi się bawić także pustymi butelkami. Niszczy je, a później przynosi komuś z rodziny i chcę żeby mu tę butelkę zabrać. Na spacerach Fred już pokazuje swoje oblicze "Psuja". (....) Ogólnie Fred okazał się psem jakiego potrzebowaliśmy. Wszyscy go bardzo lubimy i mamy wrażenie, że on nas też :) Quote
ewelinka_m Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 wspaniałe wiadomości :loveu::loveu: ależ mu się udało!! Quote
Recommended Posts