anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Jak są ogłoszenia to napewno ludzie się będą odzywać :) Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Nie wiem. Od tygodnia na allego jest wyróżnione ogłoszenie. Nikt nawet maila nie napisał ... Zaczynam tracić nadzieję. :-( Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ...bo to czas przed 1.11 i ludziom niestety nie na rękę nowy nabytek, z którym trzeba się oswoić...Sądzę, że taki tok rozumowania przyjmuje większość. :-( Quote
anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 nie nie nie.....trzeba czasu....ja też traciłam nadzieję, ze swoimi...a potem wszystko się odmieniło..... Quote
anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja jestem dobrej myśli...i wiem co czujesz szafirkowa Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Anhata, a ile czasu zajęło Ci wyadoptowanie Twoich maluszków? Quote
Wiedźma Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No maleństwo, na dobranoc spacer na pierwszą. Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 szafirkowa napisał(a):Anhata, a ile czasu zajęło Ci wyadoptowanie Twoich maluszków? ???? Majqa, czy wstawisz mi zdjęcia na forum? Poszę... Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Wiecie co? Na palcach obydwu rąk możnaby policzyć ile osób tu zagląda. Figa_Bez_Maku, majqa, Wiedźma, anhata,Marcik, sporadycznie Puchatek (zobiła banerek i wstawiła fotki :loveu:) i również sporadycznie iskierkaaa. Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam. Dzięki Dziewczyny, też będziecie mogły na mnie liczyć. Ale mało nas. Dlaczego tak jest? Czyżby sytłacja Kory była za mało dramatyczna?:-( Nie ma sensacji? Czy ja przesadzam? Quote
anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Szafirkowa najpierw przez dwa miesiące od momentu urodzin dzwoniliśmy po znajomych..pytaliśmy się różnych ludzi...nawet było ogłoszenie w kiosku umieszczone....nic cisza....kiedy byłyśmy u weterynarza na pierwsze szczepienie poznałam Monikę i ona zaoferowała pomoc...w ten sposób ponałam dogomanię....na dogomanii była cisza....potem Marcik i Tygrysica porobiły ogłoszenia...i były smsy telefony maile ..... Quote
anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Szafirkowa na mój wątek zaglądało wiele osób ale na wątku pisało mniej niz u Ciebie...wiec jest bardzo dobrze ! Quote
iskierkaaaa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 dziewczyny przeraszam,ze tak zadko zagladam,straszny c\as ostatnio mamy z moim TŻ Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Anhatko, kilka postów wyżej pytanie do Ciebie. Co dy pytania; Kora na spaceach jest rewelacyjna. Chodzi bez smyczy, nie oddala się na krok. Quote
anhata Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Czyli jak to się mówi....Kora jest pieskiem dobrze ułożonym :) Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 anhata napisał(a):Szafirkowa najpierw przez dwa miesiące od momentu urodzin dzwoniliśmy po znajomych..pytaliśmy się różnych ludzi...nawet było ogłoszenie w kiosku umieszczone....nic cisza....kiedy byłyśmy u weterynarza na pierwsze szczepienie poznałam Monikę i ona zaoferowała pomoc...w ten sposób ponałam dogomanię....na dogomanii była cisza....potem Marcik i Tygrysica porobiły ogłoszenia...i były smsy telefony maile ..... Odpowiadałyśmy w tym samym czasie. :) A odkąd w sieci pojawiły się ogłoszenia? Ile czasu upłynęło? iskierkaaaa napisał(a):dziewczyny przeraszam,ze tak zadko zagladam,straszny c\as ostatnio mamy z moim TŻ No miło Cię "widzieć" Iskierko. Nie musisz przepraszać za to, że rzadko zaglądasz. Przecież to żadek przymus:lol: Quote
majqa Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dawaj te foty! Po co w ogóle pytasz??? :-o Sorry za opóźniony odpis, łapałam kota sąsiadów. Quote
szafirkowa Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Majqa, zdjęcia poszły. Dzięki Quote
Recommended Posts