Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...bo to czas przed 1.11 i ludziom niestety nie na rękę nowy nabytek,
z którym trzeba się oswoić...Sądzę, że taki tok rozumowania przyjmuje większość. :-(

Posted

Wiecie co?
Na palcach obydwu rąk możnaby policzyć ile osób tu zagląda.
Figa_Bez_Maku, majqa, Wiedźma, anhata,Marcik, sporadycznie Puchatek (zobiła banerek i wstawiła fotki :loveu:) i również sporadycznie iskierkaaa. Jeśli kogoś pominęłam, to przepraszam.
Dzięki Dziewczyny, też będziecie mogły na mnie liczyć.

Ale mało nas. Dlaczego tak jest? Czyżby sytłacja Kory była za mało dramatyczna?:-( Nie ma sensacji?
Czy ja przesadzam?

Posted

Szafirkowa najpierw przez dwa miesiące od momentu urodzin dzwoniliśmy po znajomych..pytaliśmy się różnych ludzi...nawet było ogłoszenie w kiosku umieszczone....nic cisza....kiedy byłyśmy u weterynarza na pierwsze szczepienie poznałam Monikę i ona zaoferowała pomoc...w ten sposób ponałam dogomanię....na dogomanii była cisza....potem Marcik i Tygrysica porobiły ogłoszenia...i były smsy telefony maile .....

Posted

anhata napisał(a):
Szafirkowa najpierw przez dwa miesiące od momentu urodzin dzwoniliśmy po znajomych..pytaliśmy się różnych ludzi...nawet było ogłoszenie w kiosku umieszczone....nic cisza....kiedy byłyśmy u weterynarza na pierwsze szczepienie poznałam Monikę i ona zaoferowała pomoc...w ten sposób ponałam dogomanię....na dogomanii była cisza....potem Marcik i Tygrysica porobiły ogłoszenia...i były smsy telefony maile .....

Odpowiadałyśmy w tym samym czasie. :)
A odkąd w sieci pojawiły się ogłoszenia? Ile czasu upłynęło?

iskierkaaaa napisał(a):
dziewczyny przeraszam,ze tak zadko zagladam,straszny c\as ostatnio mamy z moim TŻ

No miło Cię "widzieć" Iskierko. Nie musisz przepraszać za to, że rzadko zaglądasz. Przecież to żadek przymus:lol: