Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za chiny ludowe nie mogę edytować pierwszego postu i tytułu!! :angryy:

Pilnie poszukiwana osoba do skontrolowania domku!!!
- WARSZAWA -

Ok, ja narazie się zmywam. Wrócę za niedługo.

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety źle tą Panią zrozumiałam, dlatego podałam błędne informacje. Nie jest to Warszawa, ale miejscowość o nazwie Dziechciniec pod Warszawą (gmina Wiązowna).
Myślę, że to nam nieco utrudni sprawę...

Pani codziennie od 17 jest w domu.
Przydałaby się osoba, która może sprawdzić domek jutro lub po jutrze.

Posted

[quote name='Marcik']Jak ktoś ze mną pojedzie to mogę do tej pani jechać. Raz, że pewniej z kimś a dwa, że nigdy sama wizyty przedadopcyjnej nie przeprowadzałam.

Marcik, to już coś :loveu:

WIĘC TERAZ SZUKAMY OSOBY, KTÓRA RAZEM Z MARCIK PRZEPROWADZI WIZYTĘ PRZEDADOPCYJNĄ!!!!!!!!:cool3:

Posted

Samochodem. Tyle, że jutro jadę z Zulugulą do lecznicy, jeszcze nie wiem o której. Chyba, że Zulugula będzie miała więcej czasu i mi potowarzyszy. Może jej zapytaj.

Posted

Dzwoniła Przyjaciel Koni. Nie ma szans odpisać na PW (problem z kompem)
i jechać w najbliższym momencie poza W-wę (jak doczytałam). Sugerowała zmianę tytułu, z W-wy na Otwock, Józefów, Wiązową, Góraszkę, by odezwali się dogomaniacy z tych okolic. Ci będą mieć, ponoć, najbliżej.

Posted

Tak przy okazji.....dzisiaj byłam w Zakrzewie kolo Radomia....szlam do gimnazjum tam...przy szkole oczywiscie psiak siedzial...ok 2 lat....poszlam do sklepu kupilam mu jedzonko... a jak wyszlam z niego to juz go nie bylo...obszukalam i nic

I jeszcze jedno....może słyszałyście...dzisiaj w radio....nie wiem w jakiej miejscowości...ale jakas BABA(nie wiem w jakim wieku)....wrzuciła 3 szczeniaki do pieca....za szczeniakami pobiegła ich matka...czyli sunia wskoczyla też do ognia....i ta BABA zakopała poparzona sunie gdzieś pod blokiem?.....i jakaś anonimowa osoba zadzwoniła na policję.....BABIE grozi 2 lata.....za mało...

Posted

Marcik napisał(a):
Samochodem. Tyle, że jutro jadę z Zulugulą do lecznicy, jeszcze nie wiem o której. Chyba, że Zulugula będzie miała więcej czasu i mi potowarzyszy. Może jej zapytaj.

Marcik, a piątek około godziny 18:30? Pasowałoby Ci? Być może znalazłam Ci Towarzyszkę podróży :loveu:
Jeśli taki wariant Ci odpowiada to napisz mi proszę na PW swój numer konta i orientacyjną kwotę, jaką będziesz potrzebowała na paliwo.

edit: Potencjalna Towarzyszka podróży mieszka na Woli

Posted

anhata napisał(a):
I jeszcze jedno....może słyszałyście...dzisiaj w radio....nie wiem w jakiej miejscowości...ale jakas BABA(nie wiem w jakim wieku)....wrzuciła 3 szczeniaki do pieca....za szczeniakami pobiegła ich matka...czyli sunia wskoczyla też do ognia....i ta BABA zakopała poparzona sunie gdzieś pod blokiem?.....i jakaś anonimowa osoba zadzwoniła na policję.....BABIE grozi 2 lata.....za mało...

:crazyeye:
Ja pier***ę :placz:

Posted

Ja w związku z tym babskiem miałam dołek już od rana. Mama mnie uraczyła tą wiadomością, pisano o tym w prasie. :-( Z kimś się chciała podzielić swoim przerażeniem, rozgoryczeniem i...padło na mnie.

Posted

Hmm w piątek mam zajęcia do 17 więc okolice 18 mogłyby być. Jadę później do Płocka ale myślę, że do 20-21 się spokojnie wyrobimy.
Do tej miejscowości jest jakieś 30km w jedną stronę a mój złom pali 9-10l/100km.

Na Woli... hoho jeszcze się okaże, że sąsiadka ;)

Posted

Chyba mogę napisać?

Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to w piątek wczesnym wieczorem Marcik i Isadora7 pojadą skontrolować Domek pod Warszawą. - dziękuję Dziewczyny

No i jeśli wizytacja wypadnie pozytywnie, to ja w sobotę zawiozę Korunię do nowych, mam nadzieję kochających Państwa...