Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szafirkowa wcięło mój post ..a tak sie rozpisałam..no niestety nie na temat domku bo nie mam dla drugiego psiaka nie tyle miejsca co mozliwości zajęcia sie szczenaikiem....:-(
ale Kora jest u Ciebie mimo wszystko dość krótko...wierzę w moc allegro ...większość psów i kotów w łaśnie w ten sposób znajduje domki...cierpliwości..wiem ,że pewnie sytuacja jest taka ,że domek musi być na wczoraj....może iskierkowi znajomi się jednak namyślą?:-(może szukać Małej innego tymczasu? ewentualnie kurcze hotelik.....

Posted

Mój TŻ :angryy: stanowi problem.
Boję się co będzie jak on dziś wróci z pracy..........

Wszystko mi się wali na łeb, na szyję.
Już mi się odechciewa.....
Zresztą nieważne.

Iskiero, gdzie są wieści?

Posted

No i widzisz..może ich namówiła? ja naprawdę uważam ,że w bólach podjęta decyzja jest bardziej stabilna niż taka pod wpływem chwili podjęta....bo emocje opadną a kałuża zostanie:cool3::diabloti:
A TZ-ta pod pantofel:mad:
mój szanowny współzałożyciel podstawowej komórki społecznej tez się na psa nie zgadzał...a teraz Fiśkę przekupuje smakołykami

Posted

Dobranoc Szafirkowa..wyśpij się ,żebyś miała siłę w niedzielę skakac z radości ( choć pewnie trochę w tym będzie i żalu:cool3:?)...trzymam kciuki i za adopcje Kory i za Twoje samopoczucie..nos do góry...i dobranoc:sleep2:

Posted

Mój Boże, niech Ci się wreszcie rozwiąże ta sprawa pomyślnie!!! :-( Odpisałam na mail, a co do TZ-ta...hm...doskonale rozumiem Twoje obawy i stres. Całusy i moc pozytywnych fluidów ślę! :loveu:
DOMKU DLA KORY, ODEZWIJ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Dołączam się do wątku...niestety dopiero teraz:/....nie czytałam wszystkich stronek na wątku....jak zwykle czas mnie ogranicza....czy Kora ma zrobione ogłoszenia ?

Posted

Jeśli chodzi o umowę adopcyjną...to ja mam Szafirkowa..wyślę Ci na maila....ona jest dobra ...taką przedstwaiałam przyszlym właścicielom Budrysa i Fredka...a Fredka oddałam dokłandie tydzien temu.....:(...Budrysa już dwa tygodnie temu