Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 601
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):

Jak sobie radzi? , jak ja jestem akurat w schronisku, to wszędzie za mną jak cień chodzi, zadowolony bo mu wtedy wszędzie wolno wejść , jest i w biurze i w domku pracowniczym i na placu przed biurem drepta, cóż wtedy jest ok. Ale jak ja się tracę , to sam chodzi własnymi drogami, do nikogo więcej nie podchodzi, a jak ktoś próbuje do niego się zbliżyć to ucieka. :-(

Kasiu ja wiem jak się to skończy... i Ty to też wiesz ;) może właśnie teraz jak zaczną się remonty... kochasz go tak samo jak on Ciebie...

Posted

Romeczku, zwykle nie podrzucam, ale dzis lec w gory, moze akurat ktos cie w weekend wypatrzy..

Oczywiscie ja tez sobie cos pomyslalam, ze Romcio tak za Kaa chodzi, az wychodzi.. ale wiem, ze nie zawsze sie tak da..

Posted

kaa juz dawno kombinuje jak go zabrać do siebie;)

kaa napisał(a):
do nikogo więcej nie podchodzi, a jak ktoś próbuje do niego się zbliżyć to ucieka. :-(

no wiesz co:mad::mad:
do mnie zawsze przychodzi:lol:

widze, że ruch sie zrobił to moze znajdzie sie chętny na wyróżnienie allegro?:cool3:

Posted

Pianka napisał(a):
widze, że ruch sie zrobił to moze znajdzie sie chętny na wyróżnienie allegro?:cool3:

Kochane, ja moge zapłacić, ale po 15 jak pensję dostanę, Teraz jestem naprawdę bankrutem, 50 zl mi zostało :oops:
Ale jak nikt inny się nie zglosi, to przypomnijcie mi po 15 prosze.

Posted

iwona213 napisał(a):
Kasiu ja wiem jak się to skończy... i Ty to też wiesz ;) może właśnie teraz jak zaczną się remonty... kochasz go tak samo jak on Ciebie...

Czasem chcieć a móc to dwie różne rzeczy niestety. :-( Jak się mieszka na 36 m kw. we czwórkę i ma dwa zwierzaki, w tym jednego agresora do psów to nie jest taka prosta sprawa.
Ale ciągle myślę jak to zrobić żeby go zabrać, staramy się o zamianę mieszkania, jeśli coś z tego wyjdzie to na pewno go w schronisku nie zostawię. Oby tylko nam się w końcu udało. :roll:

Posted

[quote name='kaa']Radzi sobie jakoś, jak jestem w schronisku to cały dzień jest zajęty pilnowaniem mnie ,gdzie ja idę i co robię.[/quote]

Tak strasznie mi go żal. Dobrze że nie załamał się totalnie:roll: Jeśli tak można napisać...

Posted

Mi też go żal , o jego przyszłość mnie najbardziej serce boli najbardziej, kto będzie chciał 12 psa,:-( ludzie chcą szczeniaczki przecież. :shake:

Posted

[quote name='kaa']Mi też go żal , o jego przyszłość mnie najbardziej serce boli najbardziej, kto będzie chciał 12 psa,:-( ludzie chcą szczeniaczki przecież. :shake:[/quote]

Są ludzie o dobrym sercu jeszcze... Uwierz... Tylko jak na nich trafić?:roll: