maarit Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Romeczku kiedy przyjdzie po Ciebie taka wspaniała pani jak po Burasa:roll:? Quote
iwona213 Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 kaa napisał(a): Jak sobie radzi? , jak ja jestem akurat w schronisku, to wszędzie za mną jak cień chodzi, zadowolony bo mu wtedy wszędzie wolno wejść , jest i w biurze i w domku pracowniczym i na placu przed biurem drepta, cóż wtedy jest ok. Ale jak ja się tracę , to sam chodzi własnymi drogami, do nikogo więcej nie podchodzi, a jak ktoś próbuje do niego się zbliżyć to ucieka. :-( Kasiu ja wiem jak się to skończy... i Ty to też wiesz ;) może właśnie teraz jak zaczną się remonty... kochasz go tak samo jak on Ciebie... Quote
sonikowa Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Romeczku, zwykle nie podrzucam, ale dzis lec w gory, moze akurat ktos cie w weekend wypatrzy.. Oczywiscie ja tez sobie cos pomyslalam, ze Romcio tak za Kaa chodzi, az wychodzi.. ale wiem, ze nie zawsze sie tak da.. Quote
Pianka Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 kaa juz dawno kombinuje jak go zabrać do siebie;) kaa napisał(a): do nikogo więcej nie podchodzi, a jak ktoś próbuje do niego się zbliżyć to ucieka. :-( no wiesz co:mad::mad: do mnie zawsze przychodzi:lol: widze, że ruch sie zrobił to moze znajdzie sie chętny na wyróżnienie allegro?:cool3: Quote
sonikowa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Pianka napisał(a): widze, że ruch sie zrobił to moze znajdzie sie chętny na wyróżnienie allegro?:cool3: Kochane, ja moge zapłacić, ale po 15 jak pensję dostanę, Teraz jestem naprawdę bankrutem, 50 zl mi zostało :oops: Ale jak nikt inny się nie zglosi, to przypomnijcie mi po 15 prosze. Quote
LACRIMA Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja dam. Przeleciałam wątek trochę tu, trochę tam i serducho drgnęło. Dajcie nr konta i ile potrzebujecie. Quote
Pianka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 dziekujemy:loveu: lacrima wysyłam ci na pw numer konta, sonikowa pomoże innemu psiakowi;) Quote
kaa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 iwona213 napisał(a):Kasiu ja wiem jak się to skończy... i Ty to też wiesz ;) może właśnie teraz jak zaczną się remonty... kochasz go tak samo jak on Ciebie... Czasem chcieć a móc to dwie różne rzeczy niestety. :-( Jak się mieszka na 36 m kw. we czwórkę i ma dwa zwierzaki, w tym jednego agresora do psów to nie jest taka prosta sprawa. Ale ciągle myślę jak to zrobić żeby go zabrać, staramy się o zamianę mieszkania, jeśli coś z tego wyjdzie to na pewno go w schronisku nie zostawię. Oby tylko nam się w końcu udało. :roll: Quote
Gosiapk Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 LACRIMA napisał(a):Ja dam. Przeleciałam wątek trochę tu, trochę tam i serducho drgnęło. Dajcie nr konta i ile potrzebujecie. :multi::multi::multi: Quote
kaa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Romciowi się bardzo ładnie łapki pogoiły, jeszcze bierze antybiotyk , ale to już końcówka. Quote
maarit Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 kaa napisał(a):Romciowi się bardzo ładnie łapki pogoiły, jeszcze bierze antybiotyk , ale to już końcówka. To dobra wiadomość... Quote
maarit Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Romek ....masz sobowtóra - Ogryza:evil_lol: Do góry chłopie po dom... Quote
sonikowa Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Gonia13 napisał(a):Romek ....masz sobowtóra - Ogryza:evil_lol: Do góry chłopie po dom... Tylko łapki Romcio ma ciut krótsze ;-) Romeczku, poszczęści się i Tobie, maleńki. Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 A jak Romeczke w tym remoncie? Gdzie on jest? Quote
Pianka Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Romek był cały czas na wybiegu, nie trzeba go było nigdzie wynosić:razz: Quote
sonikowa Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Pianka napisał(a):Romek był cały czas na wybiegu, nie trzeba go było nigdzie wynosić:razz: Uff, to chociaz tyle. Quote
kaa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Romek był cały między psami, on sobie świetnie radzi między nimi . Tyle że ma już swoje lata.:roll: Quote
maarit Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Jak on znosi rzeczywistość bez Burego? Quote
kaa Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Radzi sobie jakoś, jak jestem w schronisku to cały dzień jest zajęty pilnowaniem mnie ,gdzie ja idę i co robię. Quote
maarit Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [quote name='kaa']Radzi sobie jakoś, jak jestem w schronisku to cały dzień jest zajęty pilnowaniem mnie ,gdzie ja idę i co robię.[/quote] Tak strasznie mi go żal. Dobrze że nie załamał się totalnie:roll: Jeśli tak można napisać... Quote
kaa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Mi też go żal , o jego przyszłość mnie najbardziej serce boli najbardziej, kto będzie chciał 12 psa,:-( ludzie chcą szczeniaczki przecież. :shake: Quote
maarit Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='kaa']Mi też go żal , o jego przyszłość mnie najbardziej serce boli najbardziej, kto będzie chciał 12 psa,:-( ludzie chcą szczeniaczki przecież. :shake:[/quote] Są ludzie o dobrym sercu jeszcze... Uwierz... Tylko jak na nich trafić?:roll: Quote
kaa Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Właśnie znaleźć takich to dopiero sztuka:roll:. Quote
Doda_ Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='Gonia13']Są ludzie o dobrym sercu jeszcze... Uwierz...[/quote] Tak.. to prawda.. Romeo, po domek! Quote
Recommended Posts