kinga Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a):A czy Kinga zdradzi nam czyje sa te jakże miłe i empatyczne stwierdzenia:angryy: a czy mar.gajKo NA PEWNO CHCE, aby kinga zdradziła? :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):a czy mar.gajKo NA PEWNO CHCE, aby kinga zdradziła? :evil_lol: Chce! Choćby to mar.gajko miało zabić. Ta wiedza. Quote
kinga Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a):Chce! Choćby to mar.gajko miało zabić. Ta wiedza. jest taka jedna, ale na forum chyba nie mogę podac jej namiarów - bo to netykietą zabronione. ona z Krakowa, tzw. zbieraczka. zbiera te psy do hotelu, zbiera... - potem na oficjalnych wątkach wypisuje na ich temat same achy i ochy... - a co ja sie prywatnie przez telefon nasłucham :oops:, okraszone taaakim słownictwem, ze - :oops::oops::oops: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):jest taka jedna, ale na forum chyba nie mogę podac jej namiarów - bo to netykietą zabronione. ona z Krakowa, tzw. zbieraczka. zbiera te psy do hotelu, zbiera... - potem na oficjalnych wątkach wypisuje na ich temat same achy i ochy... - a co ja sie prywatnie przez telefon nasłucham :oops:, okraszone taaakim słownictwem, ze - :oops::oops::oops: Boże! I słownictwo ma!:diabloti: I takie okropne!!!:diabloti: Ojojoj. Quote
Dea Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 zbieraczka mówicie... i z Krakowa co... i słownictwo... hmmmm niech ja pomyślę, oj niech ja dobrze pomyślę komu to ja takiego przystojniaka oddałam:mad::diabloti: Uszu się czepiać, widział to kto:evil_lol: A tak serio to i oko inne, spojrzenie wesołe, i postura dumna, się robi z niego pies! Piszcie jak tylko bedzie wiadomo co z jego zdrowiem Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Jutro pewnei będę znalą wyniki krwii i co tam w uszach i oczach doktorka wypatrzyła. Wszyściuteńko zaraz napisze tu. Quote
Camara Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mariola, a ci co dzwonili po Iwo to już odpadli? Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Camara napisał(a):Mariola, a ci co dzwonili po Iwo to już odpadli? Nie zadzwonili po raz drugi. Więc chyba tak. Ale może jeszcze ktoś zadzwoni, teraz te święto, ludzie jeżdżą, wałęsają sie. W przyszłym tygodniu oprzytomnieją. Quote
mar.gajko Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Więc po pierwsze calutka biochemia OK. I nereczki i wątróbka i trzusteczka. Wszytsko w normie. Ciut podniesione leukocyty, ale mieszczą sie normach tzw. amerykańskich - 13,4; - te enzoofile (nei wiem czy to dobrze napisałam) więc albo robale albo alergia, ponieważ i tak miął dostac na robale to zakupiłam Aniprazol - 3 dniówkę - cokolwiek ma to to wytłucze. W uszkach lekki stan zapalny taki woszczynowy - wtórny (robale lub alergia) w oczkach zapalenie spojówek - bez tragedii - kjakiesik kropelki homeopatyczne dawać. Muszę zakupić. Uszka dzis postaramy sie doczyścić już wgłębnie, a najdalej jutro, bo więcej czasu będzie. Tyle. Quote
darunia-puma Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='mar.gajko']Więc po pierwsze calutka biochemia OK. I nereczki i wątróbka i trzusteczka. Wszytsko w normie. no to tylko się cieszyć że nie ma większych problemów ze zdrowiem trzymam kciuki za czyszczenie uszek malutka naszego ;) Quote
Dea Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No to uffff, nie jest źle, wytłuc te robale (jestem pewna, że to robaki - najpierw wiele tygodni błądzenia i jedzenia lepiej nie wiedzieć czego, później schron, robale jak nic!) i to to z uszu eksmitować, odkarmić i chłopak będzie jak nowy:lol: Quote
Morgan:-) Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 No to super że nie przyplątało sie cos poważniejszego!! Dea - tak na marginesie chciałam pogratulować wywiadu w Głosie Ziemii Cieszyńskiej :razz: Quote
ewikS Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 oj nie było mnie tu przez chwilę i widzę, że nowy piękniś do Wieliczki zawitał... Oj podoba on mi się bardzo:) Szkoda, że mało czasu żeby choć w hoteliku go odwiedzić...Niestety przy dwójce maluchów to póki co nie wykonalne:( Ale będę tu zaglądać i patrzeć jak się ma:) P.S. Mar.gajko czy te pieluchy to w zwykłej aptece kupujesz? Prześlij mi proszę na PW ile zapłaciłaś za zastrzyki i co to było postaram się zorientować czy by się nie dało taniej... Quote
Dea Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Morgan:-) napisał(a):No to super że nie przyplątało sie cos poważniejszego!! Dea - tak na marginesie chciałam pogratulować wywiadu w Głosie Ziemii Cieszyńskiej :razz: Dzięki, zdjęcie mi do tego chcieli robić, ale się uparłam, że jednak pies lepiej pasuje do tematu i stanęło na moim:evil_lol: A ten pies Brutus jest na wątku z mojego podpisu "Zwierzęta cierpią bo..." podobnie jak Nora. Buziaki dla Harleya:lol: Quote
Morgan:-) Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Podziwiam za opanowanie. Chociaz z drugiej strony pomimo tego, że artykuł napisany jest w formie w miarę lekkiej, skłana do refleksji. Miejmy nadzieję, że co poniektórzy dwa razy się zastanowią :cool1: zanim "pozwolą" zwierzęciu egzystować w męczarniach :-(. Quote
havana Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 super wiesci :) cmoki dla chlopaka :loveu: Quote
Dea Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Morgan:-) napisał(a):Podziwiam za opanowanie. Chociaz z drugiej strony pomimo tego, że artykuł napisany jest w formie w miarę lekkiej, skłana do refleksji. Miejmy nadzieję, że co poniektórzy dwa razy się zastanowią :cool1: zanim "pozwolą" zwierzęciu egzystować w męczarniach :-(. Kolejny artykuł, za jakiś czas planujemy z Panią redaktor w formie mniej lekkiej, tzn na temat przepisów prawa, kar jakie grożą za znęcanie się itp. A jutro kolejny psiak opuszcza schron - husky Heros jedzie do hoteliku do Wiosny:loveu: Naczekał się chłopak parę lat... Quote
agamika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem a liryka zrobiła śliczne zdjęcia :loveu: pewnie jak tylko da rade to je ujawani :cool3: Quote
liryka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 nie ujawnie:placz::placz: net mi na to nie pozwoli:angryy: ale zaraz przesle, gdzie trzeba:diabloti: Quote
agamika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 postawa profil WILQ nie skub głupiaaaaaaaaaa................ (PS.on tu ziewa , nie "odwija się ":evil_lol: ) Quote
havana Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Harley jest super piekny i bardzo profesjonalny :loveu: mar.gajko cuda robisz z tymi psami, po prostu cuda :crazyeye: Quote
masienka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='havana']:loveu: mar.gajko cuda robisz z tymi psami, po prostu cuda :crazyeye: normalnie cuda! :crazyeye: a uszy zawsze mozna mu przyciac po malamuciemu :diabloti: Quote
Recommended Posts