Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar.gajko napisał(a):
A czy Kinga zdradzi nam czyje sa te jakże miłe i empatyczne stwierdzenia:angryy:

a czy mar.gajKo NA PEWNO CHCE, aby kinga zdradziła? :evil_lol:

• Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mar.gajko napisał(a):
Chce!
Choćby to mar.gajko miało zabić.
Ta wiedza.

jest taka jedna, ale na forum chyba nie mogę podac jej namiarów - bo to netykietą zabronione.

ona z Krakowa, tzw. zbieraczka.
zbiera te psy do hotelu, zbiera...

- potem na oficjalnych wątkach wypisuje na ich temat same achy i ochy...
- a co ja sie prywatnie przez telefon nasłucham :oops:, okraszone taaakim słownictwem, ze - :oops::oops::oops:

Posted

kinga napisał(a):
jest taka jedna, ale na forum chyba nie mogę podac jej namiarów - bo to netykietą zabronione.

ona z Krakowa, tzw. zbieraczka.
zbiera te psy do hotelu, zbiera...

- potem na oficjalnych wątkach wypisuje na ich temat same achy i ochy...
- a co ja sie prywatnie przez telefon nasłucham :oops:, okraszone taaakim słownictwem, ze - :oops::oops::oops:

Boże!
I słownictwo ma!:diabloti:
I takie okropne!!!:diabloti:

Ojojoj.

Posted

zbieraczka mówicie... i z Krakowa co... i słownictwo... hmmmm niech ja pomyślę, oj niech ja dobrze pomyślę komu to ja takiego przystojniaka oddałam:mad::diabloti: Uszu się czepiać, widział to kto:evil_lol:
A tak serio to i oko inne, spojrzenie wesołe, i postura dumna, się robi z niego pies!
Piszcie jak tylko bedzie wiadomo co z jego zdrowiem

Posted

Camara napisał(a):
Mariola, a ci co dzwonili po Iwo to już odpadli?

Nie zadzwonili po raz drugi.
Więc chyba tak.
Ale może jeszcze ktoś zadzwoni,
teraz te święto, ludzie jeżdżą, wałęsają sie.
W przyszłym tygodniu oprzytomnieją.

Posted

Więc po pierwsze calutka biochemia OK. I nereczki i wątróbka i trzusteczka. Wszytsko w normie.

Ciut podniesione leukocyty, ale mieszczą sie normach tzw. amerykańskich - 13,4;
- te enzoofile (nei wiem czy to dobrze napisałam) więc albo robale albo alergia, ponieważ i tak miął dostac na robale to zakupiłam Aniprazol - 3 dniówkę - cokolwiek ma to to wytłucze.
W uszkach lekki stan zapalny taki woszczynowy - wtórny (robale lub alergia) w oczkach zapalenie spojówek - bez tragedii - kjakiesik kropelki homeopatyczne dawać. Muszę zakupić.
Uszka dzis postaramy sie doczyścić już wgłębnie, a najdalej jutro, bo więcej czasu będzie.
Tyle.

Posted

[quote name='mar.gajko']Więc po pierwsze calutka biochemia OK. I nereczki i wątróbka i trzusteczka. Wszytsko w normie.

no to tylko się cieszyć że nie ma większych problemów ze zdrowiem trzymam kciuki za czyszczenie uszek malutka naszego ;)

Posted

No to uffff, nie jest źle, wytłuc te robale (jestem pewna, że to robaki - najpierw wiele tygodni błądzenia i jedzenia lepiej nie wiedzieć czego, później schron, robale jak nic!) i to to z uszu eksmitować, odkarmić i chłopak będzie jak nowy:lol:

Posted

oj nie było mnie tu przez chwilę i widzę, że nowy piękniś do Wieliczki zawitał... Oj podoba on mi się bardzo:) Szkoda, że mało czasu żeby choć w hoteliku go odwiedzić...Niestety przy dwójce maluchów to póki co nie wykonalne:(
Ale będę tu zaglądać i patrzeć jak się ma:)

P.S. Mar.gajko czy te pieluchy to w zwykłej aptece kupujesz? Prześlij mi proszę na PW ile zapłaciłaś za zastrzyki i co to było postaram się zorientować czy by się nie dało taniej...

Posted

Morgan:-) napisał(a):
No to super że nie przyplątało sie cos poważniejszego!!
Dea - tak na marginesie chciałam pogratulować wywiadu w Głosie Ziemii Cieszyńskiej :razz:

Dzięki, zdjęcie mi do tego chcieli robić, ale się uparłam, że jednak pies lepiej pasuje do tematu i stanęło na moim:evil_lol: A ten pies Brutus jest na wątku z mojego podpisu "Zwierzęta cierpią bo..." podobnie jak Nora.

Buziaki dla Harleya:lol:

Posted

Podziwiam za opanowanie. Chociaz z drugiej strony pomimo tego, że artykuł napisany jest w formie w miarę lekkiej, skłana do refleksji. Miejmy nadzieję, że co poniektórzy dwa razy się zastanowią :cool1: zanim "pozwolą" zwierzęciu egzystować w męczarniach :-(.

Posted

Morgan:-) napisał(a):
Podziwiam za opanowanie. Chociaz z drugiej strony pomimo tego, że artykuł napisany jest w formie w miarę lekkiej, skłana do refleksji. Miejmy nadzieję, że co poniektórzy dwa razy się zastanowią :cool1: zanim "pozwolą" zwierzęciu egzystować w męczarniach :-(.

Kolejny artykuł, za jakiś czas planujemy z Panią redaktor w formie mniej lekkiej, tzn na temat przepisów prawa, kar jakie grożą za znęcanie się itp.

A jutro kolejny psiak opuszcza schron - husky Heros jedzie do hoteliku do Wiosny:loveu: Naczekał się chłopak parę lat...

Posted

a ja dzisiaj spacerowałam z Harleyem