Myszu Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dzięki za radę może tam się uda bo na razie siedzę i nic za chwilke mnie z roboty wywalą. Bo koleżanka "która wcale nie kabluje do kierowniczki" już zezuje na mój monitor - a tu fotki Harleya:evil_lol:. Ale co tam przecież pies to też ekologia co nie???? Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 agamika napisał(a): a malamut szczeka bo przesiąkł :diabloti: ... na mnie owczarki wpadają , i sie pałętają ciągle, to i mu się coś udzielić musiało :eviltong: On koło Kory stoi:shake: Pewnei dlatego, tak szczeka, bo ta Kora to okropnie szczekliwa cholera jest.:eviltong: Quote
masienka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 zawsze mozna jeszcze wyslac komus kto z niecierpliwoscia oczekuje zeby Harleya zobaczyc :cool3: [email protected] Quote
agamika Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='mar.gajko']On koło Kory stoi:shake: Pewnei dlatego, tak szczeka, bo ta Kora to okropnie szczekliwa cholera jest.:eviltong: :mdleje:Bo... widzisz a nie grzmisz :mdleje: najpierw takie rzeczy się wypisuje, a później się dziwi , czemu Kora nie lubi :roll: (hmm...choć w sumie on w pierwszym kojcu Kory siedział :diabloti: .... wiec radze uważać , bo może czymś więcej jak szczekaniem przesiąkł :evil_lol: ... ) Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 mar.gajko napisał(a):On koło Kory stoi:shake: Pewnei dlatego, tak szczeka, bo ta Kora to okropnie szczekliwa cholera jest.:eviltong: Bosz, żeby on tylko wrednością się od Kory nei zaraził.:diabloti: Już to szczekanie to mniej groźne. Ale jak... zacznie mnei gryzać, jak Kora, to nie wiem co będzie.:shake: Quote
Myszu Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Sory dziewczyny ale mam jakiegoś pecha z tymi zdjęciami w tym programie faktycznie wstawia ale na forum pojawiają się jako czerwone iksiki:angryy:. Mariolka wyslę ci je e-mailem plisssssssssss wklej je:loveu: Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jedno doszło. To wklejam chłopca kochanego. Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :loveu: Oczekuję na zachwyty:p Głośne, duże, nieustajęce. Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :niewiem: Co schudł??? Zbrzydł???? Nie taki jest???? :???:Czemu się nei zachwycają:???::???: Quote
lupak Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pies, jak pies :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I czym tu się zachwycać :shake: Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 :watpliwy: Ale ten: od tego: trochę ładniejszy. Chyba.:angryy: Quote
masienka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 ladniejszy, ladniejszy :loveu::loveu: a ten pierwszy to ten taki idealny? Quote
lupak Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Dla mnie nie ma nic piękniejszego od malamuta (no...ewentualnie 2 i więcej w kupie :eviltong: ) Oczywista oczywistość. Nie ważne czy to jest piękno ukryte - jak na drugim zdjęciu, czy rozkwitłe - ze zdjęcia które będzie z drogi do nowego domu.Jestem w ciągłym zachwycie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 masienka napisał(a):ladniejszy, ladniejszy :loveu::loveu: a ten pierwszy to ten taki idealny? Idealny jest! Kochany! Milutki! Nie charaterny. Nawet zaświtała mi myśł... to chyba nie malutek jest?:evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 :angryy: Oburzona jestem. Że nikt nei zajrzał do nas. Oburzona, po prostu. Quote
havana Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a)::angryy: Oburzona jestem. Że nikt nei zajrzał do nas. Oburzona, po prostu. zajrzal, zajrzal tylko on taki pikny ze mowe odbiera :loveu: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A na powaznie. Harleyek własnei ma pobieraną krew i jest oglądany przez weta. Taką mam nadzieje przynajmniej. I mam nadzieję, że z nim wszytsko OK. I że w przyszłym tygodniu będzie można go kastrowac i szerzej ogłaszać. Jeżeli jakeiś Krakowianki zaglądają na wątek, takie mądre i biegłe w sztukach komputerowych, to ja bardzo prosze o powieszenia Harleyka na adopcjach.kraków, tym gumtre i no i gdzie się da bezpłatnie. Przyjmujemy wiek ok. 5-6 lat; charakter jak na malamuta anielski; niestety do odkarmienia gdyż zagłodzony był prawie na śmierć; Pogodny, akceptuje ludzi, jest zrównowazony, akceptuje w zasadzie wszytskie psy. Wykastrowany. mój telefon 663 36 11 17. Z góry slicznei dziękuję. Quote
kinga Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 mar.gajko napisał(a)::angryy: Oburzona jestem. Że nikt nei zajrzał do nas. Oburzona, po prostu. no. zajrzeli. phi. żeby to jeszcze czysty malamut był. ale ta domieszka haszczaka... te uszy owczarka... phi. ( to NIE MOJE spostrzeżenia :p. nie moje...:diabloti:) Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 I on te wielkie uszy skłąda jak się cieszy. Strasznei śmiesznie. Bo ani na boki, jak to malutki, ani do tyłu, tylko tak w skos z przygięciem:evil_lol: Quote
mar.gajko Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 kinga napisał(a):no. zajrzeli. phi. żeby to jeszcze czysty malamut był. ale ta domieszka haszczaka... te uszy owczarka... phi. ( to NIE MOJE spostrzeżenia :p. nie moje...:diabloti:) A czy Kinga zdradzi nam czyje sa te jakże miłe i empatyczne stwierdzenia:angryy: Quote
Recommended Posts