Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='majuska']Kaszel się uspokoił, przespaliśmy całą noc:lol: Leo grzecznie zażywa wszystkie lekarstwa ( żeby tak reszta mojej gromadki grzecznie zażywała....:evil_lol:)

tylko zastrzyk był beeeeee.......:motz:

Posted

majuska napisał(a):
Leo dostał u weta zastrzyk i okazało się , że nasz dziadzio jest strasznym histerykiem;), płacz był okropny.....

A to chyba każdy facet jak widzi igłę to panikuje! :evil_lol::diabloti:A gadają, że baby to histeryczki.

Posted

majuska napisał(a):
Czy Poldiemu nie skończyło sie czasem allegro????? Kto tam jest chętny do zrobienia nowego????

majuska, a kto robił poprzednie ? bo ja juz mam kociokwik ...:tard::huh:

Posted

Figuś, wielkie dzięki dla Ciebie, jesteś szybka jak błyskawica:calus::buzi::calus::buzi:
Może wyróżnimy na maksa ( to za 20,60 ) ????
Gdybyś mi podała dane do przelewu na PW to jeszcze dziś wyślę kasę.

Posted

Figuniu, jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:

Leo dziś bardzo spokojny, zażywa swoje lekarstewka, kaszel juz mu nie dokucza, mam nadzieję, że podawany antybiotyk usunie wszystkie stany zapalne w Leosiowym organizmie i zwiększy komfort samopoczucia naszego dziadzia.

Posted

majuska napisał(a):
Figuniu, jeszcze raz wielkie dzięki dla Ciebie:loveu::loveu::loveu:

Leo dziś bardzo spokojny, zażywa swoje lekarstewka, kaszel juz mu nie dokucza, mam nadzieję, że podawany antybiotyk usunie wszystkie stany zapalne w Leosiowym organizmie i zwiększy komfort samopoczucia naszego dziadzia.

majuska to ja dziękuję,Twoje dobre serduszko nie pozwoliło wrócić Leosiowi do schroniska:Rose::Rose: