fioneczka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 co tam piesku ... dzisiaj dzień piękny to może na spacerku fotki jakieś będą robione i zobaczymy jak piękniejesz Quote
Maruda666 Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Wpłaciłam na niego w czwartek 100zł. Szakaliku, piesku trzymaj się!! Na pewno już gdzieś jakiś dobry domek ostrzy sobie na ciebie kły. Quote
fioneczka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 nie ma fotek i cisza okropna .... nie lubię ciszy :( jak tam chudzinka ... Fasolko byłaś dzisiaj u niego ? jak on się ma ? spij dobrze piesku Quote
andzia69 Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Maruda666 napisał(a):Wpłaciłam na niego w czwartek 100zł. Szakaliku, piesku trzymaj się!! Bardzo dziekujemy!:loveu::loveu::loveu: Fioneczka - mnie sie po raz pierwszy udało cokolwiek dzisiaj na dogo napisać - cały dzien miałam problemy z wejsciem na dogo:shake: Quote
Fasolka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Coś się z tą Dogomanią niedobrego dzieje... Co napisałam posta to mnie wyrzucało :mad: Byłam wczoraj u chudziaka nawet później niż o 21:00 Ale Szakalek był zwarty i gotowy :loveu: Wczoraj udało się zbadać kał w celu potwierdzenia ewentualnych problemów z trzustką. Ponoć nic w badaniach nie wyszło, czyli trzustka ok :multi: Kawaler w coraz lepszej formie, bardziej ożywiony, zaczyna interesować się światem, innymi psiakami (bardzo ładnie się witał ze spotkanymi suczką i psem) zaczął też już znaczyć teren wokół lecznicy i… kupony coraz ładniejsze ;) Wczoraj zaczepił jakąś starszą panią, która się użaliła nad jego stanem a on jej sprzedał siarczystego buziaka :loveu: Dziś już zaczął ciągnąć na smyczy od czasu do czasu na spacerku... No powiedzmy jeśli go coś zainteresuje to ciągnie tam natychmiast i bezzwłocznie ;) poza tym idzie spokojniutko. Umie chłopak siadać na komendę i spontanicznie daje łapę :loveu: Panie w lecznicy stwierdziły, że z coraz mniejsza ochotą wchodzi do boksu :evil_lol: Jutro też oczywiście u niego będę. Oby domek znalazł się jak najszybciej... Quote
Fasolka Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Coś się z tą Dogomanią niedobrego dzieje... Co napisałam posta to mnie wyrzucało :mad: Byłam wczoraj u chudziaka nawet później niż o 21:00 Ale Szakalek był zwarty i gotowy :lol: Wczoraj udało się zbadać kał w celu potwierdzenia ewentualnych problemów z trzustką. Ponoć nic w badaniach nie wyszło, czyli trzustka ok :multi: Kawaler w coraz lepszej formie, bardziej ożywiony, zaczyna interesować się światem, innymi psiakami (bardzo ładnie się witał ze spotkanymi suczką i psem) zaczął też już znaczyć teren wokół lecznicy i… kupony coraz ładniejsze ;) Wczoraj zaczepił jakąś starszą panią, która się użaliła nad jego stanem a on jej sprzedał siarczystego buziaka :evil_lol: Dziś już zaczął ciągnąć na smyczy od czasu do czasu na spacerku... No powiedzmy jeśli go coś zainteresuje to ciągnie tam natychmiast i bezzwłocznie ;) poza tym idzie spokojniutko. Umie chłopak siadać na komendę i spontanicznie daje łapę :loveu: Panie w lecznicy stwierdziły, że z coraz mniejsza ochotą wchodzi do boksu :evil_lol: Jutro też oczywiście u niego będę. Oby domek znalazł się jak najszybciej... Quote
MagdaH Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Cieszymy się z dobrych wieści:loveu::loveu::loveu: i hopamy przed spacerkiem z Miśkoptem:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 oj cichutko, cichutko u naszego sucharka-oświęcimka vel Szakala:-(:-(:-( a tu domek potrzebny...i pomoc finansowa by się zdała:placz: Quote
doddy Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Szakal nie ma już sraczki. Dostaje Royala Veterynaryjnego do jedzenia i jest ok. Łapy goją się w tempie ekspresowym. Quote
MagdaH Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Tak się cieszę, że Szakalowi zdrówko wraca:loveu::loveu::loveu: Domkowe szczęście uśmiechnęło się do kolegi Ogryzka, więc za moment pora żeby sobie Szakal hopsnął:p Quote
agnieszka32 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kochani, czytałam na wątku Ogryzka, że nie ma deklaracji wpłat na Szakalka. Ja deklaruję 300 zł miesięcznie, jeśli coś to pomoże – poza pomocą finansową więcej niestety zrobić nie mogę.:-( Quote
fioneczka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 agnieszka32 ja zaproponowałam żeby zdeklarowane comiesięczne wpłaty na Ogryzia to na Szakalka przeznaczyć, tych zadeklarowanych jest prawie 800 miesięcznie :multi::multi::multi: ale nie wiem co reszta deklarujących na to poza tym na Ogryzka dużo się nazbierało i chyba wszystko nie będzie wydane więc dla Szakala chyba można przeznaczyć Quote
pędzelopka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Dokładnie tak. Pieniądze uzbierane na "ogryzkowym koncie" będą wykorzystane na leczenie chłopca - ale wiadomo , we własnym domku, ciepłym i czystym te leczenie nie będzie kosztowne - już pisałam .Jutro będą wyniki czy grzyb czy nie. Tak czy siak ja również uważam , że reszta niewykorzystana na Ogryzka - może iść na konto Szakala. To chłopaki z tego samego schronu . Skoro jednemu się udało to drugiemu tez musi. No i oczywiście Szakal jest w gorszym stanie , z której strony by nie patrzeć. Niech się wypowiedzą osoby wpłacające i deklarujące - przecież to dzięki nim jest szansa dla tych psiaków. Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 to chyba trzeba będzie się zapytać wpłacajacych i deklarujacych na wątku Ogryzia...ale myślę, ze to dopiero jak ogryź pójdzie do domku.... Agnieszka 32 - bardzo dziękujemy za deklaracje comiesięcznej wpłaty - zaraz umieszczę to w 1 poscie!:loveu: Quote
agnieszka32 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 [quote name='pędzelopka']Dokładnie tak. Pieniądze uzbierane na "ogryzkowym koncie" będą wykorzystane na leczenie chłopca - ale wiadomo , we własnym domku, ciepłym i czystym te leczenie nie będzie kosztowne - już pisałam .Jutro będą wyniki czy grzyb czy nie. Tak czy siak ja również uważam , że reszta niewykorzystana na Ogryzka - może iść na konto Szakala. To chłopaki z tego samego schronu , z tego samego koszmaru. Skoro jednemu się udało to drugiemu tez musi. No i oczywiście Szakal jest w gorszym stanie , z której strony by nie patrzeć. Niech się wypowiedzą osoby wpłacające i deklarujące - przecież to dzięki nim jest szansa dla tych psiaków. Ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu, żeby pieniądze wpłacane na Ogryzka poszły na Szakala, to żadna różnica, na jakiego potrzebującego psiaka będą pieniądze wydawane – byleby im pomogły!!! Jesteście wspaniałe, dziewczyny :loveu: Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Na razie ze stałych deklaracji wpłat na Szakala mamy: Agnieszka 23 - 300 zł:loveu: Fioneczka - 100 zł:loveu: Andzia69-100 zł Quote
Bambino Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 andzia69 napisał(a):to chyba trzeba będzie się zapytać wpłacajacych i deklarujacych na wątku Ogryzia...ale myślę, ze to dopiero jak ogryź pójdzie do domku.... Agnieszka 32 - bardzo dziękujemy za deklaracje comiesięcznej wpłaty - zaraz umieszczę to w 1 poscie!:loveu: Też bym dorzuciła coś dla Szakalka, choc nie wiem, czy będę mogła tak regularnie, jak inni deklarujący, ale choc w tym miesiącu. Proszę o numer konta na PW, obojętne czy Ogryzek, czy Szakalek, ważne żeby pomogły. Quote
andzia69 Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Bambino napisał(a):Też bym dorzuciła coś dla Szakalka, choc nie wiem, czy będę mogła tak regularnie, jak inni deklarujący, ale choc w tym miesiącu. Proszę o numer konta na PW, obojętne czy Ogryzek, czy Szakalek, ważne żeby pomogły. bardzo dziękujemy za każdą, nawet najmniejszą wpłatę - nr konta podany jest w 1 poście!:loveu: Quote
ab-agnieszka Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Kupilam koszulke na Allegro wiec stowka wiecej dla malego Quote
fioneczka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 czy będą nowe zdjęcia naszej chudzinki ? Quote
Yana Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 ja mogę zaoferować 50 zł miesięcznie na szakala Quote
doddy Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 Bardzo Wam dziękujemy za pomoc dla psiaków. Cuda jednak się jeszcze zdarzają i są osoby, którym rasa, którą ratujemy nie straszna. Oby zawsze naszymi tematami interesowały się takie konkretne osoby jak Wy! Co do Szakala, wartość trypsyny ma 100%, więc choć jeden wynik super. Zdjęcia będą, bo wczoraj Maciek coś pstrykał. Ja pożyczyłam aparat, więc na mnie niestety nie można liczyć. ;) Szakal dziękuje wszystkim wirtualnie! Bez Was nie dał by sobie rady! Oby tylko jeszcze znalazł cudowny dom! Quote
andzia69 Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 [quote name='andzia69']Na razie ze stałych deklaracji wpłat na Szakala mamy: Agnieszka 23 - 300 zł:loveu: Fioneczka - 100 zł:loveu: Andzia69-100 zł no to dodajemy kolejną dobrą duszyczkę! Yana - 50 zł:loveu: Quote
fioneczka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 [quote name='andzia69']no to dodajemy kolejną dobrą duszyczkę! Yana - 50 zł:loveu: a na wątku Ogryzia Poker też deklaruje swoją wpłatę na Szakala :multi::multi::multi:, jak już Ogryzek do DOMECZKU pojedzie i syniko też :multi::multi::multi: andzia uzupełniaj listę :) Quote
Recommended Posts